L’AGAR BIO is een uitstekende plantaardige (algen) gelatine die alleen en in lage doses kan worden gebruikt ter vervanging van gelatine of pectine in uw bereidingen.
Het is ideaal voor het bereiden van gels of mousses die stabiel zijn bij warmte, zuurheid en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flans, sauzen, glazuren…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan L’AGAR BIO ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
AOPB is zelfstandig in de productie van mallen:
- klassieke mallen,
- 3-platen mallen,
- losdraaimallen,
- hot runner mallen,
- overmoulding mallen voor inserts,
- versiemallen.
UW DIRECTE VERKOPER VAN SPIRULINE
Bevattend meerdere voedingsstoffen, zeer rijk aan ijzer en eiwitten, wordt spiruline beschouwd als een van de meest complete voedingsmiddelen ter wereld.
Ontdek een breed scala aan producten:
- Vlokjes
- Tabletten
- Poeder
- Pasta
- enz..
Neem contact met ons op voor een offerte of een prijslijst.
Uw project van A tot Z
Van het initiële concept tot het eindproduct, begeleiden en adviseren wij u bij elke stap van uw project met behulp van onze interne experts (R&D, inkoop, kwaliteit, regelgeving, supply chain, productie, logistiek).
Wij denken met u mee over een formule en verpakking die passen bij uw merkidentiteit: een op maat gemaakte oplossing voor een uniek product.
Tussen de eisen voor kwaliteitscontrole van eindproducten en de vraag naar nieuwe producten met een extra voedingswaarde, staat de agrovoedingssector voor tal van uitdagingen. Om u te helpen deze aan te pakken, biedt Waters standaarden en reagentia die de gevoeligheid, reproduceerbaarheid en veelzijdigheid bieden die nodig zijn om aan de eisen op een kosteneffectieve manier te voldoen. We hebben een unieke toewijding aan de agrovoedingsindustrie en staan klaar om u te helpen uw analytische capaciteiten te verbeteren en te optimaliseren.
Consistente en regelmatige analyse van complexe agrovoedingsmonsters
Betrouwbaardere resultaten en instrumenten
Profiteer van de unieke toewijding en ervaring van Waters in de agrovoedingssector.
Het is ideaal voor het bereiden van gels of schuimen die stabiel zijn tegen hitte, zuur en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…).
Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flan, sauzen, glazuren, toppings…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd.
Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan AGAR ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
AGARS zijn uitstekende vervangers voor gelatines en pectines vanwege hun vermogen om zelfstandig te geleren (zonder toevoegingen van zuur of calcium) en in lage doses.
Omdat ze niet worden afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kunnen agars ook worden gebruikt om textuur te geven aan levende producten (zuivelproducten, veganistische kazen...).