Producten voor acerolapuree (5)

Biologische Acerola Puree - Proberen voor aankoop? Neem contact met ons op voor gratis monsters.

Biologische Acerola Puree - Proberen voor aankoop? Neem contact met ons op voor gratis monsters.

Biologisch Gecertificeerde Acerola Puree wordt verkregen uit rijpe vruchten volgens de strengste teeltstandaarden; verwerkt met behulp van geavanceerde technologie; en ondergaat een pasteurisatieproces. Geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveermiddelen. Vrij van vreemde stoffen. Voordelen: * Antioxidante activiteit (Hoge ORAC) * Voorkomt griep en verkoudheid. * Versterkt het immuunsysteem * Atletische uithoudingsvermogen * Antischimmel * Huidstrakmaker (crème) Veelvoorkomende toepassingen: voedingsmiddelen en dranken, energie- en sportdranken, sappen, yoghurts, desserts, gelei en voedingssupplementen in de farmaceutische industrie of in cosmetica.
Cacaopoeder 100g en 250g

Cacaopoeder 100g en 250g

INCI: Theobroma cacao Oorsprong: Kameroen SKU: AR-7 Verpakking: 100g, 250g
Anti-bloem

Anti-bloem

€ 2,55 (inclusief BTW)
Propolis - propolis druppels

Propolis - propolis druppels

Propolis bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking. -Propolis kan bijdragen tot verlichting voor de keel. -Propolis helpt om de keel te verzachten ( bij irritaties ). -Propolis ondersteunt het afweersysteem. -Propolis helpt de bovenste luchtwegen.
Biologische Acerola Geconcentreerd Sap - Geclarificeerd 50° - Proberen voor aankoop? Neem contact met ons op voor gratis monsters

Biologische Acerola Geconcentreerd Sap - Geclarificeerd 50° - Proberen voor aankoop? Neem contact met ons op voor gratis monsters

Van Amazonia naar jou, de acerola-kers is een klein, sappig fruit met een delicate zoetzure smaak, die het beste kan worden omschreven als een smakelijke combinatie van limoen en aardbei. Deze kleine kers met helderrode en dunne schil is zeer gewild en bevat veel vitamine C (30% meer dan sinaasappel) en ook polyfenolen (anthocyaninen) en bioflavonoïden. Het is een bron van kalium en rijk aan vezels. De acerola-kers wordt ook vaak gebruikt als een 100% natuurlijk alternatief voor ascorbinezuur vanwege de hoge vitamine C, die de houdbaarheid van producten verlengt en tegelijkertijd een geweldige smaak, kleur en voedingswaarde toevoegt. Voordelen: * Antioxidante activiteit (Hoge ORAC) * Voorkomt griep en verkoudheden. * Versterkt het immuunsysteem * Atletische uithoudingsvermogen * Antischimmel * Huidstrakker (crème) Veelvoorkomende toepassingen: voedingsmiddelen en dranken, energie- en sportdranken, sappen, yoghurt, desserts, gelei, gel in suspensie en anderen.