Ook in de woning brengt het model RAME klasse en elegantie.
Nauwkeurig en exclusief ontwerp: met afgerond deurglas, koperelementen; dat maakt het uniek en exclusief. Zelfs de sleuven in de verbrandingskamer geven de klassieke vorm op en nemen een nieuwe vorm aan in de pure "Vlammen"-stijl. Een inbouwoven die aangenaam verrast door de precisie van de details, tot aan de handgrepen, de scharnieren en de instrumentenconsole.
Materiaal: RVS
Materiaal kookruimte: RVS
Functies: Verwarmen, Onthouden
Magnetronvermogen: 1,8 kW
Aantal vermogensniveaus: 6
Aantal magnetrons: 2
Timer: digitaal
Tijdinstelling tot: 60 minuten
Bediening: Knop
Digitale weergave
Binnenverlichting
Aansluitwaarde: 3 kW / 230 V 50 Hz
Artikelnr.: 610192
Gewicht: 33,2 kg
Inhoud: 34 liter
Afmetingen kookruimte: B 360 x D 400 x H 215 mm
Totale afmetingen: B 570 x D 535 x H 365 mm
- Afmetingen: 1640x2140x2200mm
- Afmetingen wagens: 800x1000mm
- Capaciteit brood 400gr: 90 op 15 etages
- Capaciteit baguettes: 144 op 18 etages
- Elektrisch verbruik: 68 Kw / 105A
- Scharnieren van 120 mm dik
- Elektrische en programmeerbare klep
- Isolatie van 100 mm dik
- Kookkamer in roestvrij staal
- Deur met 2-punts sluiting
- Halogeenverlichting
- Snel en veilig inlaadsysteem (geleiding en automatische blokkering van de wagen)
- Dubbel isolerend glas, lage emissiviteit, geventileerd, reinigbaar
- Standaard geleverd met afzuigkap en een wagen
3 kookmodi: convectie, gecombineerd en stoom
Verhoogde stoomproductie dankzij de ketel
Slimme vochtigheidsbeheersysteem HygroControl
Automatische reiniging
7 ventilatiesnelheden
10'' aanraakbediening
115 vooraf geregistreerde recepten in de bediening, ingedeeld per categorie
Mogelijkheid om tot 500 recepten met afbeelding te creëren
Automatisch beheer van de opening van de deuren
Gecoördineerde meerdere bereidingen (Stop Synchro’)
Gelijktijdige meerdere bereidingen (Multi Chrono’)
Instelbare voorverwarming tot 300°C
De ventilatiewaarde Alcor Cook is een gecombineerde oven voor het bakken van voorgebakken broodproducten, patisserie en gebak.
De boost-stoomfunctie maakt ook de bereiding van snackproducten en cateringgerechten mogelijk.
Hij is verkrijgbaar in 2 modellen: 6 of 10 platen 400×600.
Hij accepteert ook GN1/1 geleiders, waardoor de capaciteit toeneemt tot 7 en 11 platen.
Referentie: Alcor Cook
Merk: Bongard
Professionele convectieoven Casselin
Behuizing in roestvrij staal
Kookruimte in geëmailleerd staal
Dubbel glasdeur
Binnenverlichting
Met 2 ventilatormotoren
Temperatuurbereik: van 0°C tot 300°C
Timer: 0 - 120 minuten
4 platen inbegrepen van 454 x 327 mm
Afstand tussen de platen: 70 mm
Afmetingen: B 595 x D 615 x H 570 mm
Gewicht: 38 Kg
Ref:CFCV1
7 inch met kleur LCD-touchscreen en bedieningspaneel
• Hoogwaardige geheugenprogramma
• Productinformatie met afbeeldingen
• Meertalige sectie / kies uw voorkeurstaal
• Meerstaps kookfuncties
• Mogelijkheid om met gas of elektriciteit te werken
• Dubbelzijdige roterende ventilator en gelijkmatige warmteverdeling
• Instelbare kooktemperatuur tussen 0 en 300 °C
• Instelbare kooktijd en digitale indicator
• Handmatige of automatische vochtfunctie
• Deursysteem met sensor
• Siliconen afdichting met gehard glas
• Het interne glas kan worden geopend voor gemakkelijke reiniging
• Roestvrijstalen behuizing
DEUROPENING VAN 90° (MAAKT HET GEMAKKELIJK OM DE PLAKKEN UIT DE OVEN TE HALEN) • Kookkamer van roestvrij staal • Timer van 120 minuten • Grote glazen opening (maakt het gemakkelijk om de bereiding in de gaten te houden) • Geleverd met 4 aluminium platen van 454 x 327 mm • Dubbelglasdeur • Robuuste roestvrijstalen deurhandgreep • Thermostaat van 50°C-300°C • Voorzien van 2 ventilatoren • Geluidsignaal aan het einde van de bereiding • Model YXD-1A uitgerust met 2 verwarmingselementen • Model YXD-4A uitgerust met 3 verwarmingselementen • Grill voor model YXD-4A
De Rotary Oven is de ideale en meest geschikte keuze voor het bakken van verschillende westerse broodproducten, desserts, gebak en hamburgerbrood. Deze oven is zeer populair onder kleine en middelgrote bakkerijen en is het beste geschikt voor het bakken van een verscheidenheid aan producten. Het heeft een uitgebreid lucht- en warmteverdelingsysteem voor het bakken van deeg. Deze oven bakt op gas / diesel, afhankelijk van de vereisten. Voorzien van een karrotatiesysteem, is het geschikt voor het professioneel bakken van brood om een gelijkmatige warmteverdeling op het brood te waarborgen.
• Het bakt alle soorten gebak, Arabische zoetigheden, taarten en alle soorten gebak.
• De verbrandingskamer is gemaakt van hoog chroom materiaal.
• De deur is zo ontworpen dat warmte niet naar buiten lekt, wat energie bespaart.
• De brandstof die in de oven wordt gebruikt, is diesel of gas, afhankelijk van de vereisten.
• De oven is uitgerust met een elektrisch paneel, waarmee de vereiste temperatuur, baktijd en benodigde stoomtijd kunnen worden geregeld met de afzuigkap die automatisch draait.
Lewant Eco 800
Constructie van hoge kwaliteit volledig in roestvrij staal, warmtewisselaar van hittebestendig roestvrij staal AISI 310S
rotatieaandrijving van de bodem zonder frame
door twee onafhankelijke stoomgeneratoren - één in de warme luchtstroom en één bij hoge temperatuur, geïntegreerd in de warmtewisselaar, die wordt verwarmd door de uitlaatgassen
hoogwaardige thermische blokkering met luchtbeweging van het minder warme uitlaatstadium naar het warmste gebied van de oven
thermische isolatie van 150 mm dik
3 jaar garantie, 24/7 klantenservice
de hoogte van de kookkamer in de seriemodel is 2000 mm, een productiviteitsverhoging van 22% bij gelijke bezette oppervlakte
door twee circulatieventilatoren, luchttoevoer van beide zijden - een groot volume verwarmde lucht bij lage snelheid
verkleining van de kooktijd, vermindering van kookverlies
de thermische efficiëntie is hoger dan 93%, en is de beste indicator
afmetingen: 1780 x 2450 x 2520 mm
gewicht: 1780 kg
Er zijn twee soorten ovens om uit te kiezen: stoominjectie of ketelcombinatieovens. De stoominjectiemodellen zijn niet ontworpen voor dagelijks gebruik of regeneratiekoken; kies in plaats daarvan voor een ketelcombinatieoven.
Stoominjectie combi-ovens:
- Electrolux Air-o-Convect stoominjectie combinatieovens (niet voor het VK)
- Convotherm easyDial ES of GS model combinatieovens
- Hounö C Series combinatieovens
Ketelcombi-ovens:
- Electrolux Skyline combinatieovens
- Electrolux Air-o-Steam Level B ovens
- Convotherm easyDial EB of GB of OES modellen combinatieovens
- Hounö K of CombiSlim serie combinatieovens
- Lincat Combimaster ovens
- Rational Combimaster ovens
- Eloma combinatieovens
- Falcon combinatieovens
- Vulcan Hart combinatieovens (niet voor gebruik in de EU)
De Panter Serie van gestapelde bakovens heeft verschillende modellen voor productie in diverse capaciteiten. De ovens zijn vervaardigd in drie types die werken op diesel, aardgas en elektriciteit. De productie van brood en andere deegwaren van elke soort en grootte vindt plaats op een stenen bodem. Het steenmateriaal is speciaal ontwikkeld voor een gezonde productie en de stenen bodem maakt het mogelijk om zelfs bij zeer hoge temperaturen te bakken. De hete gassen die in de verbrandingskamer van de oven worden geproduceerd, circuleren rond de bakruimtes, waardoor deze opwarmen. De bakruimtes zijn gemaakt van staal en het is absoluut niet mogelijk dat verbrandingsgassen via de gaskanalen in de bakruimtes sijpelen. Het ontwerp van de gaskanalen en bakruimtes zorgt ervoor dat tijdens het bakken in elke ruimte en op elk punt dezelfde temperatuur wordt bereikt. Dankzij de isolatie van de ruimtes is het ontsnappen van stoom van binnen naar buiten voorkomen.
De houtgestookte of gecombineerde gas- en houtrotatieoven met een stenen koepel en een draaiplateau van vuurvaste platen is vergelijkbaar met de traditionele Napolitaanse oven. Voorzien van 2 openingen: één voor het bakken van pizza's, de andere voor de verbranding van hout. De as die door het hout wordt geproduceerd, wordt verzameld in speciale lades aan de basis van de oven. Het 7-inch touchscreen bedieningspaneel maakt het mogelijk om de draaisnelheid aan te passen, de draairichting te omkeren en de timerfunctie voor het bakken met een akoestisch signaal te beheren. De roestvrijstalen afwerking geeft een unieke uitstraling en glans.
De Easy Quality ovens zijn beschikbaar in 5 tot 10 niveaus, elektrisch of op gas, met mechanische of programmeerbare bedieningspanelen. U kunt kiezen tussen convectie met stoom of combi met directe stoomovens. De Easy Quality ovens zijn de ideale oplossing voor restaurants die zowel prestaties als eenvoud vereisen.
Volgens informatieblad 66 van SETRA (juli 1989) zijn er regels voor het dimensioneren van de ondersteuningen en funderingsmassieven. Waar P de winddruk is in daN/m2, S het oppervlak van het paneel en HG de hoogte van het zwaartepunt.
We hebben:
HP = HSP + H/2 + 0,2m
Het buigmoment veroorzaakt door de windkracht, berekend op het niveau van het oppervlak van het funderingsmassief, wordt gegeven door de volgende formule:
M = P × S × HP
Een verkoopoproeppunt dat altijd bereikbaar is
Optimaliseer uw omzet (Onze statistieken tonen een gemiddelde stijging van 5% al in het eerste jaar).
Studies tonen aan dat een aanzienlijk percentage klanten meer aankopen doet als een adviseur snel beschikbaar is voor informatie in de winkel.
Onze oproepzuilen bieden snelle en effectieve ondersteuning voor uw klanten.
De zuilen zijn autonoom en vereisen geen bekabeling, waardoor dit systeem gemakkelijk in uw infrastructuur kan worden geïntegreerd.
Versterk uw klantrelaties
Tevreden klanten, in constante verbinding met uw teams
Nabijheid en reactievermogen voor een verhoogde omzet
Communiceer het beleid van uw merk en bind uw klanten
Analyseer, beheer en optimaliseer
Kwantitatieve en kwalitatieve statistieken geleverd door elk oproeppunt
Eenvoud en effectiviteit
Mobiele oproepzuilen om de seizoensgebondenheid van uw activiteiten en de behoeften van uw klanten te volgen.
Oproep op de so
“SEDICINONI COUNTRY” voegt een variant toe aan het assortiment met meer traditionele tonen, gecombineerd met de nieuwigheid van de horizontaal ontwikkelde kookkamer, die je in staat stelt om beter te controleren en te werken met het voedsel tijdens het koken, vooral wanneer je meerdere gerechten op verschillende kleine trays wilt bereiden die gemakkelijk naast elkaar kunnen worden geplaatst en gepositioneerd, zelfs op hetzelfde oppervlak.
Horizontaal ontwikkelde kookkamer.
Trolley, vaste steun, barbecue, zijwerkblad, voorwerkblad, extra vuurvaste plaat, brood-pizza schep, extra grillroosters en trays.
Het kan het hele jaar door worden gebruikt omdat het dubbelzijdig is, waardoor je kunt koken en bakken aan de keukenzijde of aan de tuinzijde, afhankelijk van het weer of je humeur!
QUATTROSTAGIONI is een dubbelzijdige oven die in de muur wordt ingebouwd die de keuken van de veranda of de tuin scheidt en het hele jaar door kan worden gebruikt. Het maakt gebruik van de fronten van de inbouwmodellen ECO en STEEL, dat wil zeggen: twee ECO-fronten of een ECO-front en een STEEL-front om het beste aan te passen aan de ruimte waarin het is geïnstalleerd. Je kunt het hout laden.
Je kunt de ingrediënten voorbereiden en ze van binnen in de oven plaatsen, en ze vervolgens van buitenaf bakken en serveren.
ECO is ontstaan uit de behoefte om hoge kwaliteitsnormen te bieden tegen lage kosten.
Perfect voor wie grote resultaten in de keuken wil zonder in te boeten op kwaliteit en aandacht voor detail, typisch voor de producten van Rossofuoco. Een zeer succesvolle oven die aan elke behoefte in de keuken voldoet en waarvan het, eenmaal geprobeerd, onmogelijk is om afscheid te nemen. De inbouwversie van ECO is ook van hoge kwaliteit; praktisch, met essentiële lijnen, behoudt het alle kenmerken van de bijbehorende buitenversie; perfect voor wie uitstekende resultaten wil behalen.
Het STEEL-model, met een roestvrijstalen front en geschilderde stalen inlegstukken, heeft essentiële lijnen. Een high-tech stijl die klasse en elegantie brengt naar minimalistische tuinen en veranda's. Staal valt op door zijn spiegelglas en 'lijn'-handgreep, die een moderne stijl geven voor klanten die niet tevreden zijn met de klassieke houtgestookte oven.
Roestvrijstalen frontstructuur, roestvrijstalen dak (alleen voor de buitenshuis versie), spiegelglas in de kook- en verbrandingskamers.
Vaste ondersteuning, barbecue, zijwerkblad, voorblad, extra vuurvaste plaat, brood- en pizzapeel, extra grillroosters en bakplaten.
ECO is ontstaan uit de behoefte om hoge kwaliteitsnormen te bieden tegen lage kosten.
Perfect voor degenen die geweldige resultaten in de keuken willen zonder in te boeten op kwaliteit en aandacht voor detail, typisch voor Rossofuoco-producten. Een zeer succesvolle oven die aan elke behoefte in de keuken voldoet en eenmaal geprobeerd, is het onmogelijk om er afscheid van te nemen. De ingebouwde versie van ECO is ook van hoge kwaliteit; praktisch, met essentiële lijnen, behoudt het alle kenmerken van de overeenkomstige buitenversie; perfect voor degenen die uitstekende resultaten willen behalen.
Geverfde structuur.
Trolley, vaste steun, barbecue, zijwerkblad, voorwerkblad, extra vuurvaste plaat, brood-pizza schep, extra grillroosters en bakplaten.
Elke seizoen is goed om het te gebruiken omdat het dubbelzijdig is, zodat je kunt bakken en koken vanaf de kant van de keuken of vanaf de kant van de tuin, afhankelijk van het weer of hoe je je voelt!
QUATTROSTAGIONI is een dubbelzijdige oven die in de perimeterwand past die de keuken van de veranda of de tuin scheidt en je kunt het in elk seizoen gebruiken. Het maakt gebruik van de fronten van de inbouwmodellen ECO en STEEL, dat wil zeggen: de twee ECO-fronten of een ECO-front en een STEEL-front om beter aan te passen aan de ruimte waar het wordt geïnstalleerd. Je kunt het hout van buitenaf laden om jezelf niet vuil te maken, en koken vanuit het binnenste. Je kunt het eten voorbereiden en het in de oven plaatsen vanuit het binnenste en het vervolgens bakken en serveren vanuit het buitenste.