Producten voor aavin-melkexport (1)

Ultrapasteuriseerde melk - Zuivelproducten

Ultrapasteuriseerde melk - Zuivelproducten

Ultrapasteuriseerde melk is een product dat een aseptische pasteurisatie heeft ondergaan. Deze verwerkingsmethode omvat het snel verhitten van melk tot een temperatuur van +150°C en het onmiddellijk afkoelen tot +4°C. Tijdens de ultrapasteurisatie worden de meeste pathogene organismen in de melk gedood. Tegelijkertijd blijft de natuurlijke samenstelling van de grondstoffen vrijwel onveranderd. Het product heeft een hoog calciumgehalte en andere micro-elementen, en behoudt ook een aanzienlijke hoeveelheid vitamines van groep B, A, H, C, PP en D. De temperatuurbehandeling heeft geen invloed op het niveau en de verteerbaarheid van lactose. Dankzij ultrapasteurisatie wordt de houdbaarheid van melk aanzienlijk verlengd tot 180 en 360 dagen in verschillende soorten verpakkingen. vetten: 3,2 g proteïnen: 3 g Koolhydraten: 4,7 g