Producten voor 1000 kg goudprijs (8)

Gierstmeel 1000g vivio

Gierstmeel 1000g vivio

Hirsemehl bestaat uit gemalen hirsezaadjes - een van de oudste granen met veel gezonde voordelen. Proso is een glutenvrij en basisch graan, herstelt de natuurlijke zuur-basebalans in het lichaam, reinigt het, bestrijdt vrije radicalen en schimmels. Het meel is licht verteerbaar, niet allergisch, heeft een licht nootachtige nasmaak en is goedkoper dan andere producten uit de "Super Foods"-groep. Het is een bron van vezels, magnesium, onverzadigde vetzuren, zink, ijzer en B-vitamines. Hirsemehl is een echte injectie van nuttige stoffen en een stevige ontgifting voor het lichaam. Hilletmehl is ook een rijke vezelbron, die tegenwoordig algemeen bekend staat als een productdrager, omdat het het spijsverteringssysteem reguleert en de stabilisatie van de bloedsuikerspiegel positief beïnvloedt. Dit alles leidt tot een gevoel van verzadiging en minder verlangen %*RWS - Referentiewaarde Voedsel &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Hirsemehl kan worden gebruikt...
Zwarte Rijst 1000g VIVIO - Zwarte Rijst 1000g VIVIO

Zwarte Rijst 1000g VIVIO - Zwarte Rijst 1000g VIVIO

Zwart rijst krijgt na het koken een paarse tint, daarom wordt het ook wel paarse rijst genoemd. Net als bruine rijst is het ongepeld, waardoor het rijk is aan vezels, vitamines, vooral vitamine E, en mineralen: ijzer, zink, koper. Zwart rijst kookt langer dan andere rijstsoorten, van een half uur tot een uur, en zal altijd licht knapperig zijn. Het wordt vaak gebruikt voor het bereiden van gezonde desserts, zoals rijstpudding met kokosmelk. Zwart rijst is rijk aan antioxidanten die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van vrije radicalen, waardoor het ons beschermt tegen ontstekingen en vele aandoeningen, en het verouderingsproces van cellen vertraagt. <strong>Ingrediënten:</strong> bruine rijst <strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energiewaarde 1498kJ/354kcal - 18% ADH* Vetten 3,2g - 5% waarvan verzadigde vetzuren 0,8g - 4% Koolhydraten 72g - 28% waarvan suikers 0,7g <1% Eiwit 7,7g - 15% Vezels 3,1g Zout 0,03g <1% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong>Gebruik</strong> Spoel de rijst af met koud water.
Gezouten pistachenoten 1000g vivio

Gezouten pistachenoten 1000g vivio

Niet alleen lekker, maar ook extreem gezond, worden pistachenoten meestal in de schil verkocht. Ze bevatten gezonde vetten, zijn een goede bron van eiwitten, vezels en antioxidanten. Pistachenoten zijn een goede bron van vitamine B6, die onder andere invloed heeft op het welzijn en de concentratie, de conditie van bloedvaten verbetert, een sleutelrol speelt bij het verwijderen van noodzakelijke chemicaliën uit het lichaam en ontstekingen verzacht. De studies tonen aan dat ze een van de meest rijke noten zijn. Antioxidanten bestrijden vrije radicalen, waardoor ze het verouderingsproces van cellen en de mogelijkheid van verschillende ziekten vertragen. Luteïne en zeaxanthine, die in noten aanwezig zijn, ondersteunen de gezondheid van de ogen. De studies tonen aan dat ze minder calorisch zijn dan andere noten, en hun extra voordeel is het eiwitgehalte, ongeveer 20%. Ze staan op de tweede plaats na amandelen. Ze bevatten ook veel voedingsvezels die nodig zijn voor de goede werking van het spijsverteringssysteem. De studies tonen aan dat ze veel L-arginine bevatten, een aminozuur dat in het lichaam wordt omgezet in stikstofoxide.
Biologische tarwemeel type 750 - 1kg

Biologische tarwemeel type 750 - 1kg

Type 750 tarwebloem wordt verkregen van Bieszczady-boerderijen, die een ecologisch certificaat hebben. Dit is een van de meest populaire soorten bloem die wordt verkregen uit gemalen tarwekorrels. Tarwe, dankzij de eiwitinhoud (gluten), geeft het bakken elasticiteit en zorgt ervoor dat ze minder kruimelen. <strong> samenstelling: </strong> tarwe <strong> Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 1450KJ/342kcal - 17%ADH*vet 1.8g - 2.6%waarvan verzadigde vetzuren 0.7g - 3.5%koolhydraten 68g - 26%waarvan suikers 0.5g - 0.6%vezels 2.9g - 12g - 24%zout 0.01g - 0.2%*referentiewaarde voor voeding <strong> gebruik </strong> tarwebloem type 750 is perfect voor het bakken van brood en alle hartige en zoete gebakjes. Ideaal voor pannenkoeken, wafels of als bindmiddel voor soepen en sauzen. <strong> Opmerkingen </strong> Bewaren op een droge en koele plaats in een goed afgesloten verpakking.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Speltvlokken 1000g

Speltvlokken 1000g

Ze komen voort uit speltgranen, die in de Poolse keuken al vele jaren bekend en gebruikt worden. Lange tijd was het vergeten, en nu komt het weer in de gratie. Speltgranen worden gegeten na het koken of rauw. Ze worden toegevoegd aan melk, yoghurt en fruit.
Zwarte Rijst 1000g Vivio

Zwarte Rijst 1000g Vivio

Zwart rijst krijgt na het koken een paarse tint, daarom wordt het ook wel paars genoemd. Net als bruine rijst wordt het niet geserveerd, maar is het rijk aan vezels, vitamines, vooral vitamine E, en mineralen: ijzer, zink, koper. Zwart rijst moet langer worden gekookt dan andere rijstsoorten, van een half uur tot een uur, en zal altijd iets knapperig blijven. Het wordt vaak gebruikt om gezonde desserts te bereiden, zoals rijstpudding met kokosmelk. Zwart rijst is rijk aan antioxidanten die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van vrije radicalen, waardoor het ons beschermt tegen ontstekingsstoornissen en vele ziekten, en het verouderingsproces van cellen vertraagt. <strong> Voedingswaarden per 100 g </strong> energiewaarde 1498KJ / 354Kcal - 18% ADH * VET 3,2 g - 5%, waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% KOHYDRATEN 72 g - 28%, waarvan suikers 0,7 g < 1% EIWIT 7,7 g - 15% Vezels 3,1 g ZOUT 0,03 g < 1% * ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Zilvervliesrijst 1000g vivio

Zilvervliesrijst 1000g vivio

Bruine rijst is een vol graan van de Oiza Sativa-plant, waaruit de populaire witte rijst voortkomt. Bruine rijst wordt gereinigd, waarbij de ongenietbare schil wordt verwijderd, zodat de schalen, zemelen en de kiem intact blijven. De smaak van bruine rijst heeft een delicate nootachtige ondertoon, het is iets steviger dan witte rijst, het moet langer gekookt worden, maar het heeft ook veel meer gezonde eigenschappen dan gepolijste witte rijst. Bruine rijst bevat meer vitamines en mineralen, is rijk aan vezels door de zemelen, heeft een lagere glycemische index en bevriest langzamer. Het is daarom ideaal voor mensen die op hun lijn letten. Het bevat voornamelijk: Fosfor, dat nodig is voor de opbouw van botten en tanden, onder andere verantwoordelijk Kalium dat zorgt voor de goede werking van het hart, beschermt ons Magnesium tegen stress, IJzer, dat noodzakelijk is voor cellulaire ademhaling en Koper, wat bijvoorbeeld belangrijk is voor de conditie van onze huid en ons haar.