D. Visser Frozen Seafood B.V. is een toonaangevende leverancier van premium diepvries visproducten gevestigd in Urk, de vishoofdstad van Europa. Ons bedrijf werd opgericht in 1994 en we hebben sindsdien een stevige plaats op de Europese markt voor zeevruchten verworven. Wij bieden een gevarieerde selectie van Nederlandse Noordzee Vis en wereldwijd ingekochte zeevruchten, met verwerking op maat en ...
Portfolio (30)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
Frankrijk, Le Portel
...Wij zijn producent/fabrikant van vispulp, visvlees en stukjes vis (zalm, kabeljauw, schelvis) die we in industriële blokken invriezen. Onze jaarlijkse productie bedraagt ongeveer 4000 ton diepvriesproducten. Onze fabriek, gevestigd in Boulogne/Mer, is BRC-, BIO- en MSC-gecertificeerd.
Frankrijk, Avignon Cedex 9
... omhulsels te vormen. Met ons Palgacol-proces bieden wij ook de mogelijkheid om op koude wijze de productie van hoogwaardige en originele producten, rauw of gekookt, te herstructureren met ingrediënten die tot nu toe weinig of niet zijn benut, gericht op cateraars en verwerkingswerkplaatsen. Het eindproduct heeft altijd een regelmatige presentatie en identificeert zich met de producten van oorsprong, met vlees- of visvlees. Het kookrendement is vergelijkbaar met dat van een rauw spierweefsel, met een perfecte stabiliteit bij het snijden en koken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play