De plaats waar de slakken worden gekweekt, bevindt zich op een boerderij met kenmerken die optimale omstandigheden bieden voor de kweek van dit weekdier; het betreft een kalkhoudende en vochtige bodem, met ondergrondse waterstromen, die een ideaal microklimaat voor de ontwikkeling van de slak creëren. De voeding die we aan de dieren geven, is strikt natuurlijk, op basis van klaver en een...
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.