...Zinca Fudre is gemaakt van een selectie druiven uit drooggecultiveerde wijngaarden in Montesa (Huesca) met een opbrengst van minder dan 2.500 kg/ha. Het fermenteert in een Franse eiken foudre met een conische vorm bij een gecontroleerde temperatuur. Vervolgens rijpt het in dezelfde foudre gedurende ten minste 12 maanden.
Verouderd in eiken vaten.
Duurzame teelt 1.800 kg/ha.
Met de hand geoogst.
Ongeclarificeerd en ongefilterd.
... (wijnen) en arbequina-olijven (olie).
Het gebied is een vlakte omringd door kleine bergen die de invloed van de Middellandse Zee mogelijk maakt; samen met de temperatuurcontrasten gedurende het jaar creëert dit een speciaal microklimaat. Dit alles versterkt de meest opvallende kenmerken van onze wijnen: frisheid en intensiteit.
Daarnaast stelt de variëteit aan bodems en de diversiteit van de percelen ons in staat om de beste druiven voor elke wijn te selecteren.
Gevestigd in Barcelona, zijn we bij Cavalló Graula leveranciers van speciale brut nature cava, rosé en reserva. We zetten een eeuwenlange traditie van cava-productie in de regio Penedés voort. Door middel van een zorgvuldige ambachtelijke productie en de meest zorgvuldige selectie van inheemse druiven, gaan we over naar het fermentatieproces, wat resulteert in een frisse, aromatische en elegante wijn. We streven ernaar ons te onderscheiden door de beste kwaliteit van een product aan de markt te bieden dat de continuïteit van zijn ambachtelijke productietechnieken waarborgt.
VIER GENERATIES TOEGEWIJD AAN DE LANDBOUW
Alles begon met onze overgrootouders Cefelina en Miguel, die sinds 1885 bezig zijn met het verbouwen van granen en het maken van laarzen om wijn te conserveren, aangezien in Benicarló druiven werden verbouwd voor de productie van de beroemde Vino Carlón, totdat de filoxera de wijngaarden verwoestte en de teelt verdween. Van het begin tot nu hebben we...
... onze Cavas volgens de traditionele "Methode Campenoise" en gerijpt in de rustige schemering van onze Cava. Macabeu, Xarel·lo en Parellada, witte druivensoorten bestemd voor de productie van Cava, en Monastrell en Pinot Noir, zwarte druiven gereserveerd voor de productie van Cava Rosat, zijn inheemse druivensoorten uit de regio Penedès en hebben hun perfecte afstemming met de bodem en het klimaat van Sant Sadurní d'Anoia bewezen.