...BACALAO Bevroren filet; Grootte: 500+ g/stuk Kenmerken: met huid en - FILET VAN KABELJAUW UIT IJsland, EERSTE BEVRIJDING OP HET JUISTE ZOUTNIVEAU. Zijn soort: Gadus morhua; Grootte: 500+ g/stuk Kenmerken: met huid en zonder graten. Presentatie: IQF 1x5 kg...
...Met Zonnebloemolie · Met Olijfolie
De Allioli of Alioli is een typische saus uit de mediterrane keuken die wordt gemaakt met knoflook en olie. Door de intense en aromatische smaak is het de perfecte partner voor bekende gerechten zoals fideuá, gratineerde kabeljauw of aardappelen met allioli, evenals voor gegrild vlees of zeevruchten.
*Allioli met Zonnebloemolie: voor wie een milde saus verkiest.
*Allioli met Olijfolie: voor wie geniet van de intense smaak van olijfolie.
VEGAN · GLUTENVRIJ...
SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDZEE. Door middel van een traditionele snijmethode creëren we specifieke stukken voor de bereiding van verschillende gerechten uit onze gastronomie. Op dezelfde manier stelt deze methode ons in staat om de stukken, snijtype, gewicht en grootte aan te passen aan de wensen en vereisten van de klanten.
Verkoop van olijven en extra vierge olijfolie. We hebben ook een online winkel waar je kunt vinden: Cantabrische ansjovis, kabeljauw, gezouten vis en veel andere gourmetproducten.