Spanje, Madrid
...Perfect gekookte octopuspoten voor het bereiden van verschillende octopusgerechten zoals 'a feira', gegrild of in de pan.
Portfolio (8)
Spanje, Santoña-Cantabria
...De gekookte octopuspoten worden aangeboden in individuele vacuümverpakkingen, wat het gebruik vergemakkelijkt. Ze kunnen in plakjes worden gesneden en geserveerd op een bed van gekookte aardappelen, bestrooid met paprikapoeder, besprenkeld met extra vierge olijfolie en met een paar korrels grof zout. Ze zijn ook ideaal om op de grill of op de barbecue te bereiden en voor het maken van vinaigrettes of andere bereidingen.
Portfolio (14)
Cocedero van Galicische mosselen met een productiecapaciteit van 40.000 ton. We verkopen Galicische mosselvlees in alle maten. Voorbereide producten zoals (gepaneerde inktvis, gefrituurde inktvisringen, enzovoort). Gekookte octopus in zijn eigen sap. We bieden maquila-diensten aan voor derden.
Spanje, Coruña
... Safety System Certification en ISO 22000, standaarden van internationale organisaties die de voedselveiligheid gedurende de hele toeleveringsketen onder extreme hygiënische omstandigheden waarborgen. Discefa werkt alleen met grondstoffen van de beste kwaliteit uit de beste visgronden ter wereld: Dakhla in Marokko, Yucatán in Mexico, Chili en Peru. De producten van Discefa: hele rauwe octopus in een schaal, hele rauwe octopus geklopt in bloem, gekookte of rauwe tentakels, hele gekookte octopus, plakjes gekookte octopus, op maat gemaakte octopusproducten.
Spanje, Llançà
Bedrijf dat zich richt op de verwerking en productie van visproducten. Wij zijn gespecialiseerd in octopus en hebben verschillende formaten gekookte octopus, met sauzen, in carpaccio, en heel. Ook bieden we vis- en zeevruchtensoep, inktvisburgers, en garnalencarpaccio aan. Alle producten zijn vrij van additieven en kunstmatige conserveermiddelen, en kunnen vers of diepgevroren zijn. Wij leveren aan de HORECA en Retail omdat we verschillende formaten en verpakkingen hebben.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Spanje, Rois
...traditionele gekookte octopus zonder sap, prijs/per eenheid, vaste gewichten... - Ambachtelijke octopusburgers, octopustoasts met gerookte San Simón kaas, octopuscarpaccios, kroketten, ravioli, wanton ravioli, cannelloni, octopusempanadas gemaakt met Galicisch geel maïsmeel. Continu innoveren en nieuwe producten ontwikkelen met octopus als hoofdingrediënt, zonder de traditie te verliezen.
... (Iberische ham, Iberische ham en wilde paddenstoelen, inktvis in zijn inkt, kaas en spinazie, octopus - allemaal gemaakt met een béchamelsaus in plaats van aardappel), Aardappelmengsel voor Spaanse Tortilla's, Vlees- en visgerechten waaronder speenvarken (Cochinillo) en sauzen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten binnen de gekoelde en bevroren assortimenten. We hebben ook een lijn van producten/ kant-en-klare maaltijden die we verkopen via onze retailsector van het bedrijf in Spaanse supermarkten.
Spanje, Galicia
... van onze producten, we letten op de prijs en passen ons aan de markteisen aan, zonder de kwaliteit en het proces te verliezen. Specialiteiten: verse schelpdieren, Galicische mosselen, gekookte octopus.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play