België, Waterloo
Import en export van kwaliteitsvlees van rundvlees: Wij bieden vers of bevroren rundvlees aan. Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal; Bio. Wij importeren uit Argentinië, Brazilië, Uruguay en Paraguay. Onze merken: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
Bijpassende producten
Rosbief
Rosbief
Andere Producten
Oog rond
Oog rond
Portfolio (46)
Nederland, Enschede
...Vleesbenamingen rund (EN-NL) Namenlijst Rundvee: Baby Top- Kogelbiefstuk Blade Steak(Pot Roast)- Sukadelap Brisket- Borst(spier) Chuck- Schouder/Onderrib Chuck Roast- Stoofvlees (runderlappen, hacheevlees) Chuck tender (petit tender)- Diamanthaas, jodenhaas Club Steak (Ook wel NY Steak of Strip Steak)- Entrecote Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Achtermuis (Rosbief) Flank Steak/meat...
Portfolio (10)
België, Beringen
...Rosbief is een stuk rundvlees dat in sommige landen wordt beschouwd als het beste stuk rundvlees vanwege de uitgesproken smaak. Rosbief kan geheel worden geroosterd in een hete oven, geheel worden gegrild, of in steaks worden gesneden (tegen de draad in) of in dunne reepjes worden gesneden voor een malse en heerlijke roerbakschotel met rundvlees.
Portfolio (189)
Spanje, Santiago De Compostela
...Intense robijnblauwe kleur. Droog, maar geweldige fruitaroma's. Hints van bramen, pruimen en frambozen. Paarse bloemige noten aan de bovenkant van het glas, afgerond met rijke specerijen door de eikenhouten rijping. Perfect te combineren met alle soorten vlees; vooral gebraden vlees, rosbief of lende; kip; lam en varkensvlees.
Portfolio (9)
...Uit de rug gesneden, voor sappige, stevige steaks, bijzonder aromatisch van smaak, onder andere door de zo kenmerkende vetrand. Ideaal ook als koud rosbief dun gesneden. Stukgewicht ca. 3,5 kg. Artikelnummer: 050943 Basis VPE: kg / stuk 3,5kg+ Warengroep: 05 - TK-Vlees / 100 - TK-Rundvlees Ingrediënten: Rundvlees Gemiddelde voedingswaarde per: 100 g Energie: 784,00 kJ / 187,00 kcal Vet: 12,00 g daarvan verzadigde vetzuren: 5,00 g Koolhydraten: 0,00 g daarvan suikers: 0,00 g Eiwit: 18,00 g Zout: 0,00 g...
Portfolio (9)
Duitsland, Mechelgrün
...Huisgeslachte biologische worst en huisgeslachte biologisch vlees van varkens en runderen van onze eigen boerderij. We slachten op vaste data. Biologisch Vleeswaren - Runderlende - Rosbief - Runderbraad - Varkensbraad - Goulash - Zuurvlees Kookvlees - Beenstukken - Kam - Lende - Kotelet - Schouderbraad - Eisbeen - Spek - Ribs - Vleesbotten - Wellvlees Biologische worst vers, gerookt en in...
Portfolio (2)
Turkije, Afyonkarahisar
... karkasvlees (inclusief speciaal vlees van de dierenlende, steak, ribeye, rosbief, enz.), olijfolie: omentumolie, kruiden: echte knoflook (geen knoflookpoeder), zorgvuldig geselecteerde kruiden, zeezout en natuurlijke dieren darmen, behalve deze worden er geen extra producten, kunstmatige en synthetische toevoegingen gebruikt. We nodigen je uit om onze sujuk te proeven om de geërfde natuurlijke erfgoed smaak door te geven aan toekomstige generaties, door een onvergetelijke smaak in je mond achter te laten.
Portfolio (2)
... van de drukte van het stadsleven. Een kleine, zorgvuldig samengestelde kaart biedt enkele remedies voor de "kleine honger": salades, gerookte zalm, Ardennerham, steak of rosbief met frietjes en salade, spaghetti, ijs en diverse desserts. Het restaurant verwelkomt de gasten van de dag, maar is ook geschikt voor het vieren van familiefeesten, zoals communies of verjaardagen, bedrijfsseminars, enz. We doen u graag een voorstel dat aansluit bij uw wensen en budget.
België, Liege
La Vielle Abbaye is gespecialiseerd in fijne charcuterie. Ze biedt een breed scala aan producten aan: bloedworst, sambas, patés, kalfshoofd, hammen, saucissons, gehaktbrood, gezouten vlees, zuurkool, Italiaanse specialiteiten, Gaumaises, Spaanse specialiteiten, varkensoortjes, varkenspootjes, hoofdkaas, groentegelatine, seizoensproducten (gevulde eend, witte bloedworst met noten, gevulde gevogelte, gevulde parelhoen, zwarte bloedworst met appels, gevulde big, witte bloedworst met rozijnen of kool,…), ballen, chorizo, filet americain, parmaham, geroosterd rosbief,…...
Polen, Leszno
... snits zoals: ribeye, bavetta, schenkel, nek, oog rond, flank, schouder en lende. We bieden ook rosbief, vleugels, borst, trim, scions, magen, lever en flanken aan. Wat betreft varkensvlees, bieden we snits aan zoals: – spek, – halve karkassen, – zwoerd, – zacht en hard vet, – 4D ham, – varkensnek zonder bot, – lende zonder bot, – 4D schouder. We bieden ook fijn vlees, spek in A- en B-graden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play