Gemaakt van een witte bloem (type 55 of 65) die in de buurt van onze bakkerijen (Chartres, Caen, Sens) wordt geproduceerd. Het mooie volume van onze b...
Met het Pan de Da Cunha wordt er gestreefd naar een perfect evenwicht, om een brood te verkrijgen met een korst van gemiddelde dikte, een luchtige en ...
Mix voor de productie van klassieke hamburgerbroodjes. Extreme zachtheid en verlengde houdbaarheid, specifiek voor verpakte producten.
Formaat: 10 kg...
De Mediterrane Baguette is een brood dat in een steenoven wordt gebakken. Dankzij de fermentatie en de rijstijd die het krijgt, hebben we een zeer ela...
Het ROGER sandwichbrood heeft een zeer dunne en soepele korst, met een luchtige binnenkant. Het is de essentiële basis voor de bereiding van een club ...
Roger bereidt zijn Speciale Geroosterde Brood met bijzondere zorg bij de selectie van alle ingrediënten. De meelsoorten worden gekozen om hun organole...
Gemaakt van een witte bloem (type 55 of 65) die in de buurt van onze bakkerijen (Chartres, Caen, Sens) wordt geproduceerd. Het mooie volume van onze b...
Met een ongeëvenaarde, dikke en lichtbruine korst heeft dit brood een kenmerkende smaak dankzij de mix van tarwemeel (50%) en roggebloem (50%). Het is...
Tafeldruif rood, de duistere charme van zoetheid
Red Globe Zeer bekend en geliefd, is het curieus het resultaat van een kruising die in Californië is ...
De T55-bloem is een zachte tarwebloem, bekend om zijn veelzijdigheid en brede scala aan toepassingen in de keuken. Het is iets minder fijn dan de T45,...
Franse Appellation
Lival N
Gebruik
Druivenras voor wijn en tafel
Fenologie
Ontluikingsperiode: 8 dagen na de Chasselas.
Rijpingsperiode: vroeg, zoals ...
Onze knoflook brickbladen zijn gemaakt van een zeer dunne deeg gemaakt van bloem en griesmeel, samen met knoflook.
Categorieën: Voedingsindustrie Bri...
Appellation Française
Tempranillo N
Utilisatie
Druivenras voor wijnproductie
Fenologie
Ontluikingsperiode: 7 dagen na de Chasselas.
Rijpingsperiode:...