Tijm is een aromatische en aardse kruid dat groeit in Europa en veel wordt gebruikt voor thee en koken. De eerste Sumeriërs begonnen het ongeveer 5000...
Origano en Rozemarijn uit Sicilië maken deel uit van onze Aromalijn.
Inclusief: Tijm, Marjolein en Salie.
Gecultiveerd in het hart van Sicilië, op on...
De Laurier is een aromatische kruid met zeer geurige, donkergroene bladeren.
Het wordt in de keuken gebruikt om vlees en vis op smaak te brengen, en ...
Marjolein is een zachte en delicate aromatische plant. Combineer het met andere kruiden zoals tijm, basilicum... en je zult buitengewone aroma's verkr...
Safraan is zonder twijfel het duurste kruid ter wereld, vanwege de hoeveelheid tijd en energie die nodig is voor de oogst. Safraan is een specerij die...
Laurus is een aromatische, groenblijvende boom of grote struik met gladde, groene bladeren, behorend tot de familie van bloeiende planten Lauraceae. H...
Tijm is een aromatische kruid, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kaas, tomaat, stoofschotels en soepen. Naast het gebruik voo...
Oregano is een vaste kruidenplant uit de familie van de Lamiaceae.
Oregano wordt vaak gebruikt in de Portugese en Italiaanse keuken, vooral om pizza'...
Basilicum wordt gebruikt als kruid om meer smaak en frisheid aan uw gerechten te geven, en de ideeën om het te gebruiken zijn eindeloos.
Gebruik van b...