... zich aan zee bevinden en waar één voet in de beschaving en de andere in de natuur staat, zult u zich 's ochtends bij het ontwaken voelen alsof u op een schip bent. De 18 kamers van Ferahi Evler zijn ontworpen om gasten de sfeer van het verleden te laten ervaren, gecombineerd met het comfort van vandaag. De variëteit en smaak van de ingrediënten die tijdens het ontbijt worden aangeboden, zijn uniek voor Ferahi Evler. Onze zelfgemaakte Ayvalık-olijven, geweldige Ayvalık-tulumkaas en verse ricotta wachten op u.
Italië, San Giovanni Rotondo
...L’Olio Ritrovato is de olie van vroeger, met de garanties van vandaag. De olijfbomen bevinden zich allemaal binnen het Nationaal Park Gargano, in een ongerepte omgeving. De olijven zijn allemaal van de cultivar "Ogliarola Garganica" en worden met de hand geplukt en koudgeperst, volgens de traditionele methode, met persen en zakken, om de smaak en geur van de olie maximaal te behouden. De ICEA - Instituut voor Ethische en Milieu Certificering - controleert en certificeert elke stap, waarbij de naleving van het milieu en de gezondheid van de consument wordt gegarandeerd.
Turkije, Akhisar
Frans-Turkse onderneming, wij zijn producent van olijven en hoogwaardige olijfolie en exporteren rechtstreeks zonder tussenpersonen. Onze olijven zijn unaniem beroemd om hun smaak en onze olie behoort tot het hogere segment van de extra vierge, voor een zeer competitieve prijs.
Turkije, Hatay
Wij brengen elke smaak uit de Hatay-keuken, van specerijen, echte olijfolie, gedroogde gevulde gerechten, tomatenpuree, olijven, pompoenpudding, hete pepers, druivenstroop, koekjes tot hummus, puur en natuurlijk bij u thuis.
... producenten, coöperaties en productiegebieden, die kunnen duren en ook afgestemd kunnen worden op de smaak van elk individu en in verschillende talen (Spaans, Engels en Duits) kunnen worden uitgevoerd. Onze filosofie is om de kwaliteit te verdedigen en de producenten en de productiemethoden bekend te maken. We zijn gevestigd in Madrid, Spanje, maar we bedienen heel Europa en de wereld. Bezoek onze website en u zult veel meer informatie vinden. In onze blog vindt u ook uitgebreide documentatie over de producten, hun productielocaties en honderden tips van allerlei aard.
Polen, Poznań
... zijn monovarietaal - dat wil zeggen dat elke olie is geproduceerd van een andere olijfsoort. Hierdoor heeft elke olie een andere smaak en geur: van de zeer milde, heerlijk geurige olijfolie Arbequina, die doet denken aan vers gemaaid gras, tot de pittige Picual en de intense, krachtige Cornicabra. Wij nodigen olijfolie-liefhebbers uit!!!
Spanje, Trasierra
Zaha is de naam die in het zuiden van Extremadura wordt gegeven aan de olijfbloem. We hebben deze naam gekozen om onze extra vierge olijfolie te identificeren, met smaken van vroeger, zorgvuldig bewaard, maar aangepast aan de huidige smaak. Hiervoor maken we beperkte edities van onze olie, zodat we deze kunnen verzorgen en koesteren, zoals het hoort bij een familieproject. Met dezelfde zorg zullen we u onder het merk Zahaoliva meer traditionele lekkernijen uit onze olijfgaard aanbieden: jams, olijven... op zoek naar de verfijnde smaak van de ambachtelijke producten uit de regio.
... zijn olijven. Handgeplukte olijven van de beste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en onmiddellijk naar de oliepers gebracht, worden vervolgens koud geperst om de fruitige aroma's en de typische pittige smaak beter te behouden. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd door de kwaliteitscontrole-afdelingen. Ons doel is om onze boutique olijfoliën, genaamd Serin Virgin Aegean Olive Oil, aan binnenlandse en internationale markten te leveren en onze exportmarkt over de hele wereld uit te breiden. Daarom staan we open voor contact met de betrokken bedrijven.
Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play