Spanje, Hernani
... culinaire toepassingen, onderscheidt onze natuurlijke inkt zich door zijn vermogen om de smaak, het aroma en het uiterlijk van een breed scala aan gerechten zoals rijst, pasta, vis, fideuás, zwart brood, enz. te verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (15)
Sinds decennia leveren wij klanten in de kaarsenindustrie met vulinstallaties, doekenmachines, stempelpersen, verpakkingsmachines en nog veel meer. We hebben een breed portfolio aan machines voor de productie van bijna alle soorten kaarsen. Maar we verwerken ook opdrachten voor alle soorten wasachtige, pasta-achtige en vloeibare producten, bijvoorbeeld op het gebied van voedsel, cosmetica...
Portfolio (13)
Italië, Fidenza
... productie van verse pasta bevestigen de knowhow van ons bedrijf in het ontwerpen van moderne productie-installaties voor pasta, waaronder uitrolmachines, vormmachines, raviolimachines, automatische installaties voor dubbele laag ravioli, lasagne machines en nestmachines, pasteurizers, koel tunnels en continue kookinstallaties, complete lijnen voor voorgekookte verse pasta.
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
... reinigingspasta's/-emulsies voor de metaal- en kunststofindustrie, evenals de tandheelkundige en sieradenverwerkende industrie, auto-onderhoudsproducten, renovatieproducten voor de schildersbranche en desinfectiemiddelen voor huid en oppervlakken. Daarnaast biedt de firma Linden Chemie Hellenthal GmbH & Co. KG de contractproductie, contractverpakking en afwerking van vloeibare, pasta-achtige en...
Portfolio (9)
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en productcontroles en moderne faciliteiten met geavanceerde productie-installaties stellen ons in staat om onze klanten premium producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
Nederland, Eindhoven
Industriele doseermachines voor de productie van kant en klaar maaltijden, salades, pasta salades, convenience food en institutionele catering.
Nederland, Goedereede
... het idee naar de tekentafel om het ontwerp te maken. Tussentijdse updates zorgen ervoor dat het ontwerp geheel overeenkomstig de wensen van de klant ontworpen wordt. Zodra het prototype is goedgekeurd, wordt het ontwerp productie-gereed gemaakt, zodat er gestart kan worden met de verkoop!
Verenigd Koninkrijk, Belfast
Sauce Master Ltd is uw ultieme bestemming voor alles wat met sauzen te maken heeft. Van productontwikkeling tot grootschalige productie en alles daartussenin, wij zijn hier om te helpen. Geweldige sauzen worden beschouwd als essentiële componenten van elk culinair gerecht, en bij Sauce Master Ltd geven we prioriteit aan het gebruik van premium ingrediënten en productietechnieken om...
Portfolio (6)
Duitsland, Schlüsselfeld
De NFG New Food Group is een gevestigd bedrijf met hoofdkantoor in Duitsland, wiens invloed niet alleen nationaal, maar ook wereldwijd reikt. Wij zijn gespecialiseerd in de individuele productontwikkeling volgens de unieke wensen van onze klanten. Onze focus ligt op de productie van hoogwaardige eiwitrepen, mueslirepen, koekjes, brownies, donuts en meer. Bij NFG zetten we in op op maat gemaakte...
Portfolio (69)
Duitsland, Herrsching
... geselecteerd en voorzichtig handmatig gekraakt. LIMBUA is een van de weinige Keniaanse bedrijven die een IFS-certificering kan voorleggen. Daarnaast is LIMBUA Fair for Life, Bio Suisse, NOP, koosjer en halal gecertificeerd. Naast hele en halve macadamianoten bestaat het portfolio uit stukjes, pasta, meel en olie. Ook is het mogelijk om de noten te roosteren, te zouten, te kruiden of met honing te zoeten. Verder worden avocado-olie en gedroogde mango's uit eigen productie aangeboden.
Portfolio (4)
Spanje, Aguimes-Las Palmas
... veeleisende consumenten. We hebben een fabriek met de nieuwste technologieën en faciliteiten voor de productie van verse pasta en de bevoorrading en uitrol van de eerste verse pastafabriek in Spanje, met commercialisering en distributie van de diensten en producten zowel op het Iberisch schiereiland als in Europa.
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18...
Italië, Caraglio
...{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we...
Duitsland, Berlin
Productie van verse pasta en diepgevroren verse pastaproducten: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, gevulde Gnocchi, handgemaakte gevulde pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Verse pasta van bijzondere kwaliteit. Wij produceren exclusieve pasta met de beste ingrediënten en speciale productiemethoden.
Frankrijk, Feurs
Sinds 1855 is het familiebedrijf Nigay gespecialiseerd in de productie van karamel die in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of stukjes) door ambachtslieden en de voedingsindustrie wordt gebruikt. Het heeft zich op Europees en internationaal niveau weten te vestigen als de expert in karamel in de breedste zin van het woord, dankzij zijn erkende knowhow in aromatische karamels...
Portfolio (6)
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de leider in de productie van Mediterrane Verse Pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van ambachtelijke verse pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger...
Portfolio (4)
Griekenland, Glikovrisi Lakonias
PRODUCTIE VAN TRADITIONELE EN BIOLOGISCHE GEDROOGDE PASTA MET EIEREN EN MELK. PRODUCTIE VAN ZOETE RINGEN MET OLIE. GEMAAKT VAN SEMOLINA EN TARWE MEEL.
Spanje, Madrid
Limoncol was het eerste bedrijf dat in Spanje vochtige doekjes in een eenmalige verpakking produceerde. Actief sinds 1960, zijn wij gespecialiseerd in de productie en verpakking van cosmetische producten op geïmpregneerde dragers, zoals geurige verfrissende doekjes of hydroalcoholische doekjes, evenals cosmetische producten in eenmalige zakjes of sachets. Wij produceren private label producten en...
Frankrijk, Lachapelle-Sous-Aubenas
... Manufacture Ardéchoise beschikt over een verpakkingsunit - met een volledig geautomatiseerd of semi-geautomatiseerd proces - dat zich kan aanpassen aan verschillende soorten en modellen van verpakkingen. Wij zijn in staat om alle soorten bereidingen te vullen en te assembleren: Olie, Emulsie, Vloeistof, Gel, Pasta en Vast. Regelgeving: Onze adviezen voor de commercialisering van uw producten over de...
... klanten bij het leveren van producten, waarbij de gehele keten van levering en productie direct wordt gecontroleerd. Gecertificeerde leveranciers voor verbruiksgoederen worden geselecteerd en geïnspecteerd in overeenstemming met het interne kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsysteem (BRC, biologische en halal certificering).
Portfolio (10)
... die we graag delen. We werken ook samen met personen uit de landbouwsector, waardoor we al jaren invloed uitoefenen op onze productie van pasta, meel, olie en andere producten. We brengen innovaties aan, verbeteren verschillende productieprocessen en creëren halffabricaten en eindproducten voor zowel groothandels- als detailklanten. We hebben geselecteerde producten uit de voedings-, chemische en...
Andere Producten
Zonnebloemolie
Zonnebloemolie
Portfolio (1)
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Slovenië, Ljubljana
... onderwijzen en inspireren om echte verfijnde chocolade te maken. Nu bepaal jij hoe heerlijk jouw chocolade is. De smaak ligt in jouw handen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen, cacaomassa's en kant-en-klare chocolade); •Notenpasta's; •Hummus, urbech en andere pasta snacks; •Meel van vaste ingrediënten — boekweit, rijst, erwten, enz. •Water, papaver, amandelen, ceder...
Portfolio (7)
Oostenrijk, Satteins
...Advies en planning op het gebied van pasta-productie, glutenvrije pasta-productie, snack pellets productie Aankoop en verkoop van (gebruikte en nieuwe) productielijnen (korte pasta lijn, lange pasta lijn, nidi lijn) Demonteren, leveren, reviseren, monteren en in bedrijf stellen van de pasta productielijnen Selectie en levering van alle benodigde machines en installaties voor de pasta-productie, zoals: Verpakkingsmachines, Vormmachines en vormwasmachines, Verwarming, Koelaggregaat, Compressoren, Grondstofhandling, Eindproduct silo's,... Service en levering van vervangingsonderdelen...
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
...% eetbare, 100% biologisch afbreekbare, 100% ecologische pasta-stro. • 2020, de jury van de Kamer van Ambachten en Ambachten Haute-Marne heeft de eerste prijs in de categorie productie toegekend voor de website van het bedrijf.
Portfolio (10)
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore...
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play