ufs.country_names.RU, Moscow
... van rucola, venkel, vis. De aangename pittige smaak van deze granen maakt het mogelijk om ze succesvol te gebruiken in het bakken en bij de vervaardiging van kozinaki. Zwarte sesam is onmisbaar voor het maken van sushi. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van alle soorten gebak en desserts, fruit, warme dranken en pittige gerechten uit de oosterse keuken. Smaak Astringente smaak, bitterachtig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 19,0 Vetten (g / 100g)… 49,0 Koolhydraten (g / 100g)… 12,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 570...
Portfolio (178)
Frankrijk, Plaisir
...IC-45 suiker is een suiker van hoge kwaliteit, witte kristalsuiker met een sucrosegehalte van minimaal 99,75%. Het wordt geproduceerd uit suikerriet dat in Brazilië wordt verbouwd en wordt vaak gebruikt in de productie van snoep, gebak en frisdranken. IC-150 suiker is ook een suiker van hoge kwaliteit, maar met een donkerdere kleur dan IC-45. Het heeft een sucrosegehalte van minimaal 99,50% en wordt vaak gebruikt in de productie van karamel, chocolade en bakproducten.
Portfolio (34)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Witte kartonnen plaat. Vaak gebruikt voor desserts / gebak / of andere. Kartondikte 250 g Ref.: A1320 Benaming: Kartonnen plaat Kleur: Wit Afmeting: 13 x 20 cm Verpakking: 250 Eenheidsprijs: €15,00 excl. BTW, oftewel €0,060 excl. BTW per eenheid...
Portfolio (244)
Frankrijk, Coignieres
... in kleine hoeveelheden te consumeren. Consumptie van bloemen Infuseer gedurende ongeveer tien minuten in een vetstof of als thee in heet water. Consumeer oraal door de bloem te mengen met vetten om gebak of andere voedselbereidingen te maken. CBD-gehalte: +- 98% THC-gehalte: < 0,2% GEWICHT: ND GEWICHT: 2g, 5g, 10g, 25g...
Italië, Somma Vesuviana
... pizzabodems, beschikbaar in zowel de witte als de tomatensaus versie, tot de authentieke Romeinse pinse, bereid met een speciale mix van meel. Ons aanbod omvat ook originele creaties zoals de Saltimbocca, de Saltimpizza en de Pizzangoli, perfect voor de foodservice sector. De gamme wordt aangevuld met ambachtelijke bruschettone, pizzette met tomaat en focaccia, beschikbaar in de klassieke variant en met...
Frankrijk, Arles
... private label, het merk Gourmet Provence, het witte label of het distributeursmerk. Al onze producten komen van ambachtelijke producenten die u door de Middellandse Zee kunnen laten reizen. Voor specifieke aanvragen, product sourcing, maatwerkproducten, neem contact met ons op! Natuurlijk blijft ons dienstenaanbod zich uitbreiden: Wij zorgen voor de klantrelatie van A tot Z: Keuze van producten, opname en opvolging van bestellingen, organisatie van transport, enz. Onze kracht ligt in de consolidatie van pallets tussen onze producenten. Laten we Gourmet zijn!
Portfolio (142)
Slovenië, Nova Gorica
... van gebak (inclusief bases voor gebaksproductie, aroma's voor zuivel- en fruit smaken, decoratieve toppings, soft serves en bevroren yoghurts), ingrediënten voor restaurants (inclusief vier verschillende soorten warme chocolademelk: zuivel warme chocolademelk, aroma warme chocolademelk, fruit-gezoete warme chocolademelk en witte warme chocolademelk) en andere producten zoals cacao en gebakroom.
Portfolio (7)
Italië, Prato
... gebruiken: - met de hand hoeft u alleen maar stilstaand of bruisend water aan de geconcentreerde puree toe te voegen, te mengen en in een glas of karaf te serveren. - Met post-mix tapmachines voor een snellere service of zelfbediening. Concentraten voor granita en smaakflessen voor een witte basis.
Portfolio (3)
Spanje, Amorebieta (Vizcaya)
fabricage van chocoladepalmen, amandel, kokos, gevuld met room, gevuld met zwarte en witte truffel, bonbons (aardbei, sinaasappel, koffie,...), chocoladeblokjes gevuld met room, jaloezieën gevuld met room, bohemians, chocoladecirkelletjes, altijd de witte polvorón, huisgemaakte truffels, theegebakjes,.... Gebak en taarten in het algemeen, noten; gefrituurd, geroosterd, rauw, met zout, zonder zout,..... Baskische taart, amandel- en fruitcake, rijsttaarten,.....
België, Mouscron
...bruine hamburgers, sandwino, toastbrood, Vikingbrood, panini's), gebak (klassiek, mini, premium assortiment), zoete specialiteiten (donuts, pasteitjes, taartjes, muffins, cakes, koekjes en Belgische klassiekers) en hartige specialiteiten (pizza-ciabatta en pizzabodems, worstbroden en gevulde panini's).
Frankrijk, Fargues-Saint-Hilaire
... onmisbaar om u tarwemeel T45, T55 en T65 van altijd de beste kwaliteit aan te bieden, om te voldoen aan de vraag naar brood en gebak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, per e-mail of per telefoon. We helpen u graag zo snel mogelijk.
Portfolio (4)
Italië, Albano Laziale
... producten. Elke ochtend worden, volgens de beste traditie, natuurlijke witte pizza's en typische zoetigheden uit de Castelli Romani gebakken. "Michelangelo della Pizza" onderscheidt zich door de kwaliteit van de authentieke producten en de service. Bij ons kun je genieten van traditionele producten uit de Castelli Romani, zoals het beroemde Genzano-brood, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder chemische rijsmiddelen. Onze winkel biedt een rijk assortiment aan brood, pizza, ambachtelijke zoetigheden en gastronomische producten, ambachtelijke en traditionele zoetigheden.
Frankrijk, Colomiers
Het bedrijf LE PETRIN DU PAPE is vooral een team van professionals in de bakkerij dat, dankzij geavanceerde apparatuur, in staat is om dagelijks duizenden broden te produceren. Het team bestaat uit ongeveer 100 mensen die gespecialiseerd zijn in de productie of in de bezorgservice. Wij vervaardigen en leveren in Toulouse en de omliggende regio een breed scala aan witte broden, boerenbroden en speciale broden, gebakken of voorgebakken. Ons assortiment broden bestaat uit individuele broodjes, sandwichbroden en gezinsbroden. We vullen ons broodassortiment aan met een reeks banketproducten.
Turkije, Konya
Masum Beyaz is de eerste dieet- en diabetesbakkerij in Turkije die individuen die strijden tegen diabetes en obesitas in staat stelt om traditionele witte bloem volledig uit hun leven te verwijderen en toegang te krijgen tot nieuwe generatie dieet- en diabetesproducten.
Italië, Racale
... kwaliteit en maximale verteerbaarheid te bieden. De agriturismo strekt zich uit over 20 hectare, waar fruitbomen staan waarvan we onze confituren maken: granaatappels, moerbeien, vijgen, kweeperen, witte vijgen en fioroni-vijgen. We hebben bramenplanten en velden waar we raapstelen, verschillende tomatensoorten, paprika-conserven, artisjokken, gedroogde tomaten, aubergines en bereidingen zoals puree...
Duitsland, Südharz
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play