...Het wild zwijn is misschien wel een van de meest gewaardeerde producten van de jacht. De smaak van zijn vlees lijkt sterk op die van varkensvlees, maar met veel intensere en uitgesproken tonen die, in combinatie met specerijen en aroma's, een worst creëren die we u al kant-en-klaar presenteren.
Portfolio (45)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Eikelfokke iberische chorizo is een product dat traditioneel wordt gemaakt met de beste specerijen en geselecteerd vlees. De ingrediënten en gecontroleerde rijping maken dit product tot een uitzonderlijke delicatesse.
Portfolio (14)
...Voor stevige stoofschotels, soepen, aardappelen, groenten, vlees, gevogelte, vis - Hela Spek Kruiden, 800g Voor alle gerechten met de gewenste speksmaak, zoals stoofschotels van allerlei soorten, soepen, aardappelgerechten, groenten, vlees, gevogelte, vis. Zonder declaratieplichtige toevoegingen op menukaarten (volgens §9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne...
Portfolio (91)
Zwitserland, Thusis
... Pure Curry worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. We vermijden toevoegingen en conserveermiddelen. De producten zijn vegan, lactose- en glutenvrij. Direct klaar om te genieten Geniet zonder veel moeite van de Sri Lankaanse keuken. De curry-specerijen kunnen eenvoudig in verschillende recepten worden geïntegreerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. De Espelette-pepergelei is een zoete en geurige condiment, die doet denken aan rode bessengelei met een licht pittige kant, perfect om te combineren met uw vlees, kazen en foie gras. Het is het vlaggenschipproduct...
Portfolio (30)
...Een uitzonderlijke combinatie van Peruaanse Pacha Mama Espresso, gefermenteerde cacaobonen, oerwoudpeper en Inca zonzout omhult het vlees met zijn geurige aroma's zonder opdringerig op de voorgrond te treden en geeft volledig nieuwe smaakervaringen vrij. Als bijzonder hoogtepunt voor dry aged vlees. Voor het verfijnen van steak, tofu. Geeft een aangename cacao- en koffie-aroma met een vleugje...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Obernberg Am Inn
...De alleskunner voor de keuken - onze op maat gemaakte kruidenmolen, verkrijgbaar met alle kruidenmixen voor de dagelijkse keuken. Elke keuken heeft een alleskunner nodig! Of het nu vurig-pittig, bloemig-fris of mediterraan is. Door onze grote selectie aan molen-kruiden krijgen bijna alle gerechten hun pittige toets. Pasta, vis, vlees en salades worden zo in een handomdraai tot smakelijke gerechten.
Bijpassende producten
Kruidenmolen
Kruidenmolen
Andere Producten
Genotkaart
Genotkaart
Portfolio (10)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... specerijen, maakt het perfect voor hoogwaardige culinaire gerechten. De Extra-categorie garandeert grotere truffels met een onberispelijk uiterlijk, ideaal voor degenen die de hoogste kwaliteit in hun culinaire creaties zoeken.
Portfolio (34)
Martinique, Rivière-Pilote
...Karaïbisch zout is een geweldige smaakversterker, die deze mix van Caribische specerijen (zout, kurkuma, zoete paprika, gedroogde ui, knoflook, kruidnagel, komijn, zwarte Penja-peper) toevoegt. Het zal uw vis, gegrild vlees, rijst en groenten, evenals aardappelen, begeleiden door een exotische smaak toe te voegen.
Portfolio (31)
Spanje, Granollers
Martin Barnils S.L. is een Spaans bedrijf gevestigd in Granollers (Barcelona) dat zich richt op de productie en distributie van natuurlijke darmen voor de vervaardiging van vleeswaren. Opgericht in 1920, heeft het bedrijf een ruime ervaring in de sector en heeft het zich gevestigd als een referentie op de nationale en internationale markt. Martin Barnils S.L. biedt een breed scala aan hoogwaardi...
Portfolio (6)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze balsamicoazijn is gemaakt door het macereren van verschillende specerijen met verse gember, en vervolgens gemengd met vijg. De unieke smaak verheft alle soorten vlees. Ingrediënten: Balsamicoazijn uit Modena 77,8% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof: karamel E150D. Bevat: sulfieten), vijg 19%, specerijen 3,3% (cannelle, gember, zwarte peper, witte peper, kruidnagel, zwarte komijn).
Portfolio (80)
Spanje, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUCT Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...Een heerlijke mix van zout en specerijen om alle vis, wit vlees, gestoomde groenten, enz. te accentueren.... Deze samenstelling is perfect afgemeten om gemakkelijk je court-bouillons te laten slagen! Een eenvoudige handeling voor een altijd geslaagde, geurige en verfijnde court bouillon! Te gebruiken om de bereidingen in water op smaak te brengen: vis, pot-au-feu, kip in de pan, schelpdieren, groentebouillons.
Portfolio (42)
Frankrijk, Gonesse
...Natuurlijke groenten zonder toegevoegde blokjes, 100g. Specerijen zullen begin januari te koop zijn, neem contact met me op voor meer informatie.
Portfolio (32)
Turkije, Manisa
Spanje, Altea, Alicante
...Stijl: Pompoen Ale Alcohol: 6,2% IBUS: 35 TECHNISCHE UITLEG: UITZICHT: Koperoranje kleur, met een volle body en een romige, aanhoudende schuimkraag. GEUR: De geur doet denken aan pompoentaart: complex, harmonieus en gekruid. SMAAK: De zoete moutigheid in de mond doet denken aan pompoentaart of gemberkoekjes. Zeer gebalanceerd en fris. COMBINATIE: Perfect om te combineren met herfstproducten, kazen, paddenstoelencrèmes, seizoensgroenten, wit vlees, enz. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, pompoen, hop, specerijen en gist. ALLERGENEN: Gerste.
Portfolio (9)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
Frankrijk, La Rochelle
...Een zoete mix van zeezout en Provençaalse kruiden, het Grill Zeezout wordt aanbevolen voor het op smaak brengen van uw gegrilde gerechten, uw ovengebakken vlees...
Portfolio (91)
Italië, Mugnano Del Cardinale
...Gewicht: 0,3 kg Ingrediënten Varkensvlees, Zout, Dextrose, Natuurlijke aroma's, Specerijen, Antioxidanten, E301, Conservatiemiddelen, E250 Voedingswaarden en energetische waarden per 100 g product Energiewaarde 235kcal 983kj Vetten 12,1gr waarvan verzadigde vetten 3,9gr Koolhydraten 1,8gr waarvan suikers 1,3gr Eiwitten 28gr voedingsvezels 0,02gr zout 4,4...
Portfolio (9)
Spanje, Peligros
...Mengsel van additieven, specerijen en kruiden, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van GEMALEN VLEES bereidingen en niet-gevulde producten (gehaktballen, hamburgers, Russische filets, enz.) Product geschikt voor gekoelde distributie (+2ºC), bij voorkeur verpakt in een gemodificeerde atmosfeer. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Formaat: Zak 250g, zak 5kg.
Frankrijk, Paris
...De kleine vleesblokjes van Cernunos® zijn heerlijke trainingssnacks die geschikt zijn voor honden met een gevoelige maag. De kleine grootte en de semi-hydratante consistentie maken deze snacks uitstekende beloningen voor training of buitenactiviteiten. Deze trainingssnacks zijn vergelijkbaar met onze reepjes - ze bestaan beide voor 99% uit vlees, zonder aroma's, specerijen of kunstmatige...
Portfolio (115)
Frankrijk, Besancon
...Deze kruidenmix geeft smaak aan uw kip, of het nu hele kippen zijn of stukken. Het versterkt de smaak, vooral als u het vlees met een beetje olijfolie insmeert, voor het marineren of bestrooien. DE VOORDELEN Rijk aan magere eiwitten en laag in vet, is het witte vlees van kip ideaal, vooral voor spiergroei. Het is caloriearm en bevat verschillende vitamines. In combinatie met de voordelen van onze kruidenmix belooft het een heerlijke voeding en gedeeld plezier.
Portfolio (28)
Frankrijk, Castelnaudary
...Varkensvlees en vet, varkenslever 34%, EI, zout, peper, specerijen. Vlees van Franse oorsprong. CHEF'S TIPS: Serveer koud met brood, augurken en een beetje goede wijn… Bij ons betekent een feestmaaltijd rauwkost en patés! De meest beroemde is natuurlijk degene die u gaat proeven: DE LEVERPATÉ! Een kleine tip: houd het koel! Het zal altijd uw trouwste metgezel zijn voor een onverwachte borrel, een picknick, een boterham om 4 uur, een tv-plateau… Vergeet tenslotte niet om het te serveren met zijn beste vriend, de knapperige augurk.
Portfolio (37)
Tunesië, Tunis
...Rozemarijn is een houtachtige, vaste kruidenplant met een geur, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. De naam "rozemarijn" is afgeleid van het Latijn voor "dauw" (ros) en "zee" (marinus), of "dauw van de zee". Benut voor hun natuurlijke voordelen, worden de takken van deze plant vaak gebruikt om gegrild vlees, soepen en andere sauzen op smaak te brengen. Categorieën: Voedingsmiddelen Specerijen & Aromatische Kruiden Aromatische Kruiden Netto gewicht: 50 g Aantal zakjes per doos: 20 Netto gewicht per doos: 1000 g Aantal dozen per pallet: 156...
Portfolio (130)
Bulgarije, Sofia
...Tikka Masala bestaat uit koriander, komijn, knoflook, paprika, gember, chili en munt. De specerij wordt meestal gebruikt voor kip tikka masala. Zoals de meeste curry's, wordt gedacht dat het antibacteriële eigenschappen heeft. Deze specerijen komen voor in gerechten uit landen met warme klimaten waar vlees bewaard moet worden. Daarom, door de combinatie van verschillende specerijen, wordt gedacht...
Portfolio (154)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play