België, Bruxelles
Hoofdkantoor in Brussel, het hart van de EU-hoofdstad, zijn we een internationale groep actief in CONSULTANCY (Verkoop, Communicatie en Inkoop), AGRO-BUSINESS (van private label dranken tot natuurlijke en kunstmatige omhulsels voor de worstindustrie, we richten ons op producten met een hoge vraag maar soms moeilijk te vinden op uw nationale markt of internationaal), DIGITAAL (we vereenvoudigen het...
Spanje, Muñana-Ávila
Hamfabriek, slachthuis en snijzaal, winkel.
Frankrijk, Rungis Cedex
Gespecialiseerd in de handel in vers vlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers pr...
Portfolio (7)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
België, Chaineux
...Opgericht in 1978, is het familiebedrijf D’Argifral gespecialiseerd in de productie en verkoop van gekookte varkensvleeswaren. Een vakmanschap, voortgekomen uit meerdere generaties ambachtslieden, gecombineerd met een van de modernste productiefaciliteiten, heeft D’Argifral in staat gesteld om hoogwaardige producten aan te bieden die worden geleverd in de traditionele en/of zelfbedieningsschappen van zijn klanten. Het bedrijf D’Argifral, dat tegenwoordig erkend en gewaardeerd wordt om zijn gekookte hammen en vleeswaren, dankt zijn bekendheid aan de ondernemingsgeest van 3 generaties.
Embutidos García Lizana is een bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar bezighoudt met de productie van vleeswaren, vlees en ham. Sindsdien maken we vleeswaren, hammen en vlees van hoge kwaliteit met een authentiek rustieke smaak. Onze vleeswaren worden vervaardigd met de beste stukken en natuurlijke ingrediënten door onze deskundige vakmensen in onze faciliteiten in Loja (Granada, Spanje), die meer d...
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Wij zijn een familiebedrijf dat teruggaat tot het begin van de eeuw, van ouders op kinderen overgedragen, gelegen in Guijuelo en toegewijd aan de productie van hammen en vleeswaren.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Bij Cárnicas Sánchez Martín staan de service en het advies dat we aan onze klanten bieden voorop. Bij Cárnicas Sánchez Martín staan de service en het advies dat we aan onze klanten bieden voorop. De beste prijs-kwaliteitverhouding, samen met de professionaliteit van ons personeel, is het symbool van de beste garantie van onze producten. Bezoek ons en ervaar het zelf.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, specialisten in de productie en verkoop van Iberische hammen en vleeswaren, al meer dan een eeuw. In haar geschiedenis heeft dit familiebedrijf, dat al vier generaties wordt geleid door Francisco Rodríguez Delgado, perfect de ambachtelijke traditie weten te combineren met nieuwe technologieën en innovatieve faciliteiten. Dit alles met als doel te allen tijde de productie van Iberische ...
Spanje, Alcobendas
Bij DOMPAL hebben we de beste selectie van hammen en vleeswaren, Iberische vlees, exclusieve kazen, AOVE, wijnen en de meest verfijnde groenten- en zeeconserven. Elk van onze producten is het resultaat van een zorgvuldige selectie om de beste service aan onze klanten te bieden. Vanuit de droog- en verwerkingsfabriek in Jabugo (Huelva) en ons hoofdkantoor in Alcobendas (Madrid) bereiken we alle hoe...
Portfolio (10)
Polen, Rydułtowy
Het familiebedrijf Zakłady Mięsne Berger is een producent van hoogwaardige traditionele Silezische vleeswaren. We leveren aan groothandels in de Europese Unie en hebben ons eigen netwerk van detailhandels. We bieden een breed scala aan producten aan.
Spanje, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Wij zijn producenten van de beste hammen, schouderhammen en Iberische vleeswaren. We beschikken over eigen dehesas, snijruimtes en droogruimtes in Jabugo (Huelva). We leveren acorn-hammen, cebo campo-hammen en cebo-hammen, zelfgemaakte vleeswaren en verse en bevroren Iberische varkensvlees.
België, Izier
Ontdek de echte natuurlijke vleeswaren van Durbuy: Wij hebben een breed assortiment van vleeswaren en ambachtelijke charcuterie, allemaal op de OUDE MANIER gemaakt. Herontdek de authentieke smaak! Al onze vleeswaren worden ambachtelijk vervaardigd. Bij ons geen industriële pekeling, maar op de oude manier. Het roken gebeurt ook op traditionele wijze, met eikenhoutschaafsel. Cobourg: Het hart van d...
Frankrijk, Pamiers
Het bedrijf werd opgericht in 1984 met de overname van een kleine lokale vleeswarenfabriek in Ariège. Gedurende vele jaren heeft de familie Commenges zich beziggehouden met de verkoop van kwaliteitsvleeswaren. En in 2000, aan het begin van de nieuwe eeuw, hebben we, gewapend met onze lange ervaring in de verwerking van varkensvlees, besloten om zelf producenten te worden. De vleeswaren van Commeng...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale producenten...
België, Mons
Boucherie ABC verwelkomt u van maandag tot zaterdag in zijn winkel in Mons, gelegen in het hart van de wijk Messines. Wij bieden u het beste vlees uit de regio, met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, het hele jaar door. Wij bieden onze klanten ook verschillende formules aan om het leven gemakkelijker te maken. Wij leveren aan huis, de hele week, ons vlees en onze cateringgerechten die me...
België, Bressoux
Boucherie Poumay biedt u een verscheidenheid aan vlees, lokale specialiteiten en een charcuterieservice.
België, Ciney
U vindt de Boucheries Toufrais in de AD Delhaize supermarkten, waar u gegarandeerd natuurlijke, hormoonvrije en antibioticavrije Belgisch wit-blauw rundvlees kunt bestellen. Dit geldt ook voor kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees.
Frankrijk, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER in Lorp sentaraille put de rijkdom van zijn vakmanschap en ontwikkelt al vele jaren met hoge eisen kwaliteitscharcuterieproducten, met het grootste respect voor de traditie van het "Terroir". Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten zoals: droge hammen, worstjes, verse worst, enz....
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedri...
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia is vooral een verhaal van passie, van gepassioneerden. Gepassioneerden in goed vakmanschap, gepassioneerden in menselijke relaties, gepassioneerden zoals Gilbert en zijn vrouw Jeanine, die in 1961 besluiten hun winkel te openen in het hart van het mooie dorp Castelnau d’Estretefonds. Een mooi bedrijf waar mevrouw al haar energie steekt in het benadrukken van de slagerskwaliteite...
De activiteit van Embutidos Bernal is gericht op twee blokken. Aan de ene kant hebben we de Snijzaal met vers vlees van Varkens, Lam en Rundvlees. De Ternasco en de Lendenbiefstuk van Rundvlees zijn onze meest opvallende producten. Aan de andere kant hebben we de Worstfabriek. Hier zijn onze specialiteiten Duitse stijl worsten (gekookt en gerookt) en de knuckle. Daarnaast hebben we andere producte...
Spanje, Encinasola
Wij zijn veehouders en producenten van hammen en vleeswaren uit Huelva, met een uitgebreid assortiment van hammen, schouderhammen, chorizo, morcón, hoogwaardige salchichón, lendenworst en gesneden vleeswaren,... allemaal producten van het pure Iberische varkensras, vervaardigd volgens onze traditie, met bijzondere zorg voor de hoogste kwaliteit. Bezoek onze fysieke winkel als u Encinasola bezoekt,...
Frankrijk, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt ont...
België, Charleroi
De Super Grote Slagerij van Charleroi is de specialist in vleespakketten voor de barbecue (spiesjes, gemarineerd vlees). Ze biedt ook een gevarieerd assortiment vlees aan: rundvlees, lam, kalfsvlees, varkensvlees, paard, gevogelte.
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE is een bedrijf opgericht in 1963, gelegen in Castres in het departement Tarn (81). Dankzij hun ervaring en vakmanschap heeft CHARCUTERIE ANTOINE altijd als doel gehad om traditionele charcuterie te vervaardigen. CHARCUTERIE ANTOINE kan alle charcuterieproducten maken; van worstproducten tot zoutwaren, van snijproducten tot gekookte producten en zelfs enkele conserve...
Spanje, Zalamea La Real
Bij Raíces Serranas de Jabugo produceren we hammen, schouderhammen en Iberische vleeswaren uit Huelva. We beschikken over een droogruimte, een snijzaal en een vleeswarenfabriek waar we onze producten op traditionele wijze vormgeven. Directe verkoop van de fabriek aan professionals en aan de eindconsument.
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend...
Italië, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Ons bedrijf is opgericht in 2006, met als doel de echte smaken en geuren van ons land op uw tafels te brengen. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking van vier kleine bedrijven die met hun ervaring in hun sector een breed scala aan hoogwaardige producten hebben kunnen aanbieden, om onze klanten een uitstekende service in één pakket te bieden. We zijn op zoek naar expor...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play