Duitsland, Lenting
... mm. Door een zeer goede gasdoorlatendheid, waardoor de rooktijd kan worden verkort, krijgt u een vergelijkbare darm- en kleurvorming als bij natuurlijke darmen, maar in een kortere verwerkingstijd. Een tijdsbesparing van tot 10% is mogelijk.
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... rijpen. De voordelen van worst Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees. Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ Vetten: 38.5 g Verzadigde vetten: 15.3 g Koolhydraten: 2.1 g Suikers: 1.3 g Eiwitten: 26 g Zout: 3 g...
Frankrijk, LA ROCHETTE
...Wij produceren met groot respect voor de traditie van oude worsten en droge worsten: natuurlijke darm, vers vlees, zonder kleurstoffen, glutenvrij en zonder toegevoegde nitrieten.
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Oekraïne, Pryluky
...Eetbaar, voor cabano, gekookte en gerookte chorizo, semi-gerookt (frankfurters en hotdogs, Strasbourg-worstjes; cervelas; zwarte of witte butifarra), met een zachte beet zoals die van een natuurlijke darm.
Bijpassende producten
Geavanceerd Heet
Geavanceerd Heet
Andere Producten
Geavanceerd
Geavanceerd
Duitsland, Höhenkirchen-Siegertsbrunn
...Natuurlijke darmen zijn een van de oudste en meest natuurlijke "verpakkingen" voor worst! Ons bedrijf biedt u een breed assortiment schapen-, varkens- en runderdarmen. Voortdurend actuele aanbiedingen!
Bijpassende producten
Natuurlijke Darm
Natuurlijke Darm
Portfolio (1)
...Salchichón, een worst die afkomstig is van Iberische varkens die worden gevoed met diervoeders bestaande uit granen en peulvruchten en die worden gehouden in stallen of voederbedrijven, in een intensief systeem. Gemaakt van magere delen en vet van het Iberische varken, fijngehakt, gekruid met zout, peper, nootmuskaat, oregano en knoflook, en ingepakt in de natuurlijke darm van het varken. Het...
België, Lokeren
Van der Jeugt is gespecialiseerd in de natuurlijke behandeling van darmen. Ervaring en precisie zijn van het grootste belang bij de voorbereiding en selectie van natuurlijke darmen. De ambachtsman moet zijn vakmanschap aanwenden om de natuurlijke darmen te reinigen en te sorteren, zodat ze bruikbaar zijn voor de worstmakers. De reputatie van de natuurlijke darmen van Van der Jeugt is gebaseerd op compromisloze kwaliteit en een gegarandeerd product. Daarom zijn wij uw beste leverancier. Darmen van varkens, schapen en runderen.
Portfolio (6)
Polen, Warszawa
Smak Casings Sp.Zo.O. gevestigd in Warschau, Polen. Wij bieden natuurlijke darmen van schapen (schapendarmen) en rundvlees voor het maken van alle soorten worst. Wij zijn een fabrikant en partner van een bedrijf dat natuurlijke darmen levert; wij importeren, exporteren en distribueren natuurlijke darmen voor het maken van hoogwaardige worstsoorten zoals verse worsten, gedroogde worsten, dikke...
Frankrijk, Rillieux La Pape
...-Rhône-Alpes of de aangrenzende departementen. - Natuurlijke ingrediënten Al onze producten zijn gecertificeerd biologisch en gemaakt zonder nitrieten, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, en verpakt in natuurlijke varkens- of rundvleesdarmen.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... productie van het eindproduct. We beschikken over verschillende boerderijen waar we ons vee fokken en waar we onze voeders maken van granen en geselecteerde natuurlijke voedingsmiddelen. Het bedrijf heeft uitstekende faciliteiten die, samen met de expertise van ons team, ervoor zorgen dat onze producten een referentie zijn voor onze consumenten.
Portfolio (2)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
Spanje, Tudela (navarra)
Leframa is een familiebedrijf dat gestaag is gegroeid dankzij twee duidelijke principes: hard werken en maximale kwaliteit om onze klanten het beste product te bieden. We houden van ons werk en proberen dit in al onze producten over te brengen. Onze producten: FRESH WORST, CHISTORRA, DROGE EN FRESSE CHORIZO, LONGANIZA, GECUREERDE BACON, SPEK, GEMARINEERDE LOMO, WITTE CHORIZO, CULARES. Al onze producten zijn gemaakt met natuurlijke darmen. We hebben het keurmerk van Artesanos de Navarra en Reino Gourmet en nu hebben we ook een assortiment biologische producten.
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Spanje, Caldes De Montbui
...- Grotere elasticiteit bij het vullen. - Een ambachtelijke uitstraling en textuur. - De natuurlijke bescherming die het biedt. - Het is eetbaar. - Bovendien is het geassocieerd met producten van hoge kwaliteit. Om al deze redenen zijn natuurlijke darmen het ideale materiaal voor gedroogde, gekookte en verse worst.
Portugal, Leiria
... natuurlijke darmen, zorgt voor een unieke smaak. Met de toevoeging van charcuterieproducten aan ons portfolio hebben we een nieuw merk gecreëerd - MANDUCA ®, waar we verschillende producten aanbieden zoals: Rijstbloedworst; Farinheira; Negrito; Salpicão; Gerookte Buik; Ham; Verse Worst en Merguez; Spiezen; Roti; Huisgemaakte Chorizo. Altijd trouw aan de ambachtelijke productieprocessen en de strenge...
... voornamelijk uit natuurlijke darmen (voornamelijk varkensdarmen en schapendarmen), kunstmatige darmen, hamdraden en netten, specerijen, pekelzout, salpeter en andere producten. Het kenmerkende aspect van T&K Polen, naast de handelspecialisatie, is de grote schaal van activiteiten en een complexe service die zowel detailhandels- als groothandelsklanten in Polen als in andere Europese landen omvat.
Turkije, Afyonkarahisar
... karkasvlees (inclusief speciaal vlees van de dierenlende, steak, ribeye, rosbief, enz.), olijfolie: omentumolie, kruiden: echte knoflook (geen knoflookpoeder), zorgvuldig geselecteerde kruiden, zeezout en natuurlijke dieren darmen, behalve deze worden er geen extra producten, kunstmatige en synthetische toevoegingen gebruikt. We nodigen je uit om onze sujuk te proeven om de geërfde natuurlijke erfgoed smaak door te geven aan toekomstige generaties, door een onvergetelijke smaak in je mond achter te laten.
Portfolio (2)
Duitsland, Überherrn
...Verwerking en productie van uitgebalanceerde kruidenmengsels van edele specerijen van de hoogste kwaliteit uit de beste regio's ter wereld. Of het nu gaat om de fijnste grondspecerijen, harmonieus samengestelde mengsels voor traditionele worst- en vleeswaren zoals leverworst, bierschinken, salami of rauwe ham, of eigen creaties voor de aromatische productie van andere voedingsmiddelen - met onze producten en gekwalificeerde medewerkers bieden wij u de benodigde technologie-knowhow en de gewenste succesvolle oplossingen.
Polen, Karczew
... eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken en ervaring die door geen enkel ander bedrijf in de vleeswarenindustrie geëvenaard kan worden. De smaak van onze producten is het resultaat van de ervaring en de passie waarmee we ons werk benaderen. We geven echter niet op in de strijd voor de terugkeer van gezonde en smakelijke traditie op de Poolse tafels. Natuurlijke ingrediënten en perfect gekozen specerijen creëren een symfonie bij elke maaltijd, die liefhebbers van de beste vleeswaren fascineert. Drie generaties eigenaren, meer dan zeventig jaar hard werken.
Frankrijk, Ramillies
Leveranciers van kruiden voor kip, Mexicaanse kruiden, kruiden voor merguez, kruiden voor worstvlees met of zonder kleurstof, kruiden voor barbecueworstjes, kruiden voor patés, kruiden voor droge worst, kruiden voor knoflookworst, additieven voor ham. Leveranciers van aluminium verpakkingsschalen voor catering, plastic schalen, bestek, voedselreinigers. Voedselbacteriedodende middelen.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Textuur, aroma en onvergelijkbare smaak; natuurlijke producten van ambachtelijke vervaardiging, traditie, intense, heldere kleuren, vol leven: dit zijn de onvergelijkbare kwaliteiten van Don Ibérico-producten. Zo zijn onze producten, voedsel voor de ziel en genot voor het lichaam: Ibérico met een speciale Don. DON IBÉRICO.
Frankrijk, Montreuil Bellay
Voor uw plezier laat Roger BODET, Meester Slager, u kennismaken met al zijn talent en vakmanschap door middel van een breed assortiment droge worst. Gevormd in natuurlijke darmen, worden de worsten vervolgens in een rijpingsruimte geplaatst waar ze geleidelijk naar een ideale temperatuur worden gebracht die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de smaken en de karakteristieke schimmels van een...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... voeding voorop staat, dankzij diëten die uitsluitend op natuurlijke granen zijn gebaseerd. Het hele productieproces vindt plaats in ons ambachtelijke laboratorium, gebaseerd op minutieuze research en voortdurende ontwikkeling, met onwrikbaar respect voor de traditionele kunst van de vleeswaren, met zijn gevestigde en herkenbare kenmerken. Onze vleeswaren worden gedistribueerd en geconsumeerd, met de bewustheid en trots om een product van onbetwistbare kwaliteit en hoge culinaire traditie aan te bieden.
Frankrijk, Foix
...In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europese normen, in Ferrières in Ariège.
België, Izier
... de ham, handmatig drooggezouten, gerookt of niet. Noix: Het fijne deel van de ham, gezouten in een milde, natuurlijke pekel of in een netje, gerookt of niet. Lard: Drooggezouten buikvlees, gerookt of niet. Ambachtelijk gekookte ham: Ham van topkwaliteit, ambachtelijk gezouten, gekookt en in de oven gebraden. Droge worst: Bereiding op basis van varkens- en rundvlees van topkwaliteit.
Spanje, Valencia
Bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van natuurlijke darmen voor de vervaardiging van worst. Gespecialiseerd in lams-, varkens- en runderdarmen. Nationale en internationale distributie. Meer info op: www.vgallent.es...
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Boutargue of Poutargue, afhankelijk van de verschillende edities, varieert de Larousse gastronomique tussen de spellingen maar blijft trouw aan dezelfde definitie: Zoute, gedroogde en geperste eieren van mul. De boutargue komt voor in de vorm van een afgeplatte worst, meestal bedekt met was om een betere conservering te garanderen. Natuurlijke product zonder conserveermiddelen, zonder...
België, Rochefort
... mengsels, bindmiddelen en additieven, paneermeel, marinades, mayonaisesauzen, natuurlijke en kunstmatige darmen, ingeblikte tomaten en champignons, bladerdeeg, aluminium en pvc schalen, bakjes, vacuümzakken, netten, touwen en draad, houtskool, onderhoudsproducten en -materialen, persoonlijke hygiëne, klein gereedschap en het slijpen van gehaktplaten, enz.
Polen, Międzyrzec Podlaski
... produceren. We produceren gerookt vlees, worst, orgaanvlees en kant-en-klaar producten. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en perfecte uitvoering van het product hebben bijgedragen aan het marktsucces van de onderneming. Naast de verkoop en productie van producten verkopen we varkensvlees in delen en gevogelte in verse en bevroren vorm. Onze slogan 'Speciaal voor jou' definieert ons belangrijkste...
Frankrijk, Amancy
... ademen, puur. Vullen in natuurlijke darmen en natuurlijk handmatig binden. Lange stoven, ambachtelijk roken met hout en kruiden uit onze regio, traditionele droging voor onze saucissons, saucisses, chipolatas, merguez uit de Haute-Savoie... Online verkoop en directe verkoop!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play