Italië, Bagnolo In Piano
...Productie en verkoop van extra vierge olijfolie, olie op smaak gebracht met saffraan, olie op smaak gebracht met citroen, olie met chili, olie op smaak gebracht met basilicum, teelt en verkoop van pure saffraan in stigma's, ambachtelijke verwerking, 100% geproduceerd in ITALIË.
Familiebedrijf in de landbouw, dat DOP- en IGP-wijnen en extra vierge olijfolie produceert, uitsluitend afkomstig van eigen druiven en olijven.
Wij produceren en verkopen direct bevroren extra vierge olijfolie uit Salento in Puglia. We bieden ook online verkoop van olijfolie aan.
Verenigd Koninkrijk, Daventry
Wij zijn de enige distributeur in het VK van Masia El Altet Extra Vergine Olijfolie die in Spanje wordt geproduceerd. Dit is een premium olie. Wij verkopen en distribueren aan andere bedrijven en verkopen ook rechtstreeks aan individuele klanten. Masia El Altet heeft wereldwijd vele prijzen gewonnen.
Italië, Calabritto
...Met een productie die zich onderscheidt in drie variëteiten – Classico, Supremo, Prezioso – biedt Oleificio Valletta drie oliën met superieure organoleptische kwaliteiten, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Gearomatiseerde oliën, geschenkverpakkingen en 'op maat gemaakte' oliën verrijken de catalogus. Sterk in zijn traditie en zich bewust van de kwaliteit van zijn producten, is het bedrijf klaar om zich op de buitenlandse markten voor te stellen, van de Verenigde Arabische Emiraten tot de Verenigde Staten.
De boerderij Faggeto produceert voornamelijk extra vierge olijfolie. Het gehele productieproces vindt plaats op de boerderij, van de oogst tot het malen van de olijven in de eigen olijfmolen. De olijfmolen werkt continu en de extractie gebeurt volledig koud. Daarnaast produceert het bedrijf bakproducten die voornamelijk zijn gemaakt met extra vierge olijfolie en meel van de granen die wij...
Het Olijfolie Museum: het eerste ooit gerealiseerd in Italië. Het is een parcours met historische en educatieve waarde, dat bedoeld is om essentiële aspecten van de olijfcultuur en de cultuur van zijn waardevolle vrucht over te brengen. Er zijn antieke en ongebruikelijke gereedschappen te zien die in de oliemolens werden gebruikt van 1700 tot het begin van 1900, naast gebruiksvoorwerpen en...
BEDRIJF DAT ZICH TOELEGDE OP DE EXPORT VAN EXTRA VIRGIN OLIE NAAR ALLE PLEKKEN IN DE WERELD. UIT HET HART VAN DE WERELDWIJDE OLIEPRODUCTIE.
Italië, Monza
... ambachtelijke productie, met respect voor de oudste lokale tradities, waarbij professionaliteit, geschiedenis en moderniteit worden gecombineerd. Gespecialiseerd in het zoeken naar kwaliteit, neemt B.I.F. srl actief deel aan veel van de voedselprojecten.
Italië, Genova
Wij zijn een Australisch/Italiaanse importeur/distributeur/groothandel in voedingsproducten, waaronder verse voedingsmiddelen en landbouwmachines. Ons bedrijf is ook een exporteur van Parmigiano Reggiano, olijfolie, gepelde tomatenproducten, pasta (zowel Italiaans als Turks), wijn, bier en alcoholische dranken. Daarnaast hebben we Italiaanse tuinbouwapparatuur zoals kassen en irrigatiebuizen, mo...
Spanje, Trasierra
Zaha is de naam die in het zuiden van Extremadura wordt gegeven aan de olijfbloem. We hebben deze naam gekozen om onze extra vierge olijfolie te identificeren, met smaken van vroeger, zorgvuldig bewaard, maar aangepast aan de huidige smaak. Hiervoor maken we beperkte edities van onze olie, zodat we deze kunnen verzorgen en koesteren, zoals het hoort bij een familieproject. Met dezelfde zorg zullen we u onder het merk Zahaoliva meer traditionele lekkernijen uit onze olijfgaard aanbieden: jams, olijven... op zoek naar de verfijnde smaak van de ambachtelijke producten uit de regio.
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
ONZE ONDERNEMING TRANSFORMEERT OLIVEN VAN DE OGLIAROLA BARESE EN CORATINA VARIËTEITEN DIE WORDEN GEKWEKT EN GEPLUKT IN DE REGIO TORITTO (BA) EN PRODUCEERT UNGEFILTERDE EXTRA VIRGIN OLIE.
Italië, Caltabellotta
Na mijn afstuderen in de natuurwetenschappen probeer ik mijn boerderij te leiden, gelegen in Caltabellotta (prov. AG) Sicilië, met een oppervlakte van 18 hectare, voornamelijk beplant met olijf- en amandelbomen. Ik produceer extra vierge olijfolie in biologische conversie (die vanaf volgend jaar onder de Dop Val di Mazzara valt) en uiteindelijk geschenkte amandelen in verschillende...
Griekenland, Atalanti Fthiotidos
...Wij zijn een familiebedrijf met een lange traditie in olijfolie. Gebaseerd op principes en waarden, en met liefde voor het land van onze voorouders, produceren we met toewijding de Extra Vierge Olijfolie en de Extra Vierge Biologische Olijfolie "Loukovitis". Onze landerijen, evenals de bottelingsfaciliteit, bevinden zich in Centraal-Griekenland, in de regio Atalanti Fthiotida, die een Beschermde...
Italië, San Miniato
Wij verkopen hoogwaardige typische Toscaanse producten en uitsluitend 100% Italiaanse producten. De producten die wij aanbieden zijn divers; we beginnen met verschillende soorten wijn uit de San Miniato-heuvels, gaan verder met extra vierge olijfolie met zijn aromatiseringen, bronzen pasta van harde tarwe en eieren, truffelsauzen met verschillende percentages truffel, pecorino uit de Sienese heuvels, ambachtelijke patisserie en nog veel meer biologische producten.
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
Olijventelers en producenten van hoogwaardig extra vierge olijfolie: 1) DOP Colline Teatine - Don Vincenzo 2) Monovariëteit Ascolana tenera - Per Liliana 3) Monovariëteit Leccino - Don Nicola 4) Traditioneel, mengsel van oliën...
Sapori Verde produceert en verkoopt hoogwaardige voedingsproducten: extra vierge olijfolie, olijfolie van Taggiasche-olijven uit Ligurië, Ligurische Pigato-wijn, Ligurische Vermentino-wijn, en Genovese pesto DOP volgens een oud Genovese recept. De producten zijn te bestellen via internet, telefoon en bij thuisproeverijen. Betaling kan met creditcard of bij ontvangst van de goederen, zonder verzendkosten.
Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Spanje, Barcelona
we bieden olijfolie van de hoogste kwaliteit in al zijn variëteiten aan...
Italië, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD is gespecialiseerd in Italiaanse pasta, zowel gladde als met verschillende soorten vullingen zoals vlees, rauwe ham en magere vullingen. In combinatie bieden we sauzen op basis van Umbra-truffel en extra vierge olijfolie van Biancolilla, Cerasuola en Nocellara.
Italië, Lavello
La Masseria Catena is een landbouwbedrijf dat is opgericht in de 17e eeuw en zich uitstrekt over een oppervlakte van 100 hectare. Dankzij het beheer van de Familie Carretta produceert het vandaag de dag extra vierge olijfolie en ingelegde producten die gewaardeerd worden in de lokale gemeenschap, naast wijn, granen, fruit, groenten en andere groenten.
Spanje, Sant Just Desvern
productie en verkoop van 100% arbequina extra vierge olijfolie, koudgeperst, van de eerste persing gericht op gourmetwinkels. Productie en verkoop van tweede persing olijfolie en olijfolie-pomace gericht op supermarkten. Productie en verkoop van afgeleiden van olijfolie, oliecrèmes, olivada. Export van al deze producten.
Spanje, Cuenca
Italië, Montalto Di Castro, Pescia Romana
Italië, Ottaviano
Griekenland, Itea

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play