Duitsland, Wasserburg Am Inn
... aminozuurprofiel - Vrij van glycomacropeptide - Structuurvorming tijdens verwarming - Verhoogde waterbindcapaciteit en verlengde houdbaarheid - Verhoging van verdikkings eigenschappen in desserts, dressings en sauzen - Eivervanging in bakproducten...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, Geispolsheim-Gare
...Set van 6 WECK corolle potten van 370 ml! Nieuw bij MCM Verpakkingen! Glazen Weck potten Model COROLLE 370ml, diameter 80 mm. Dichtingen en deksels inbegrepen. Klemmen NIET INBEGREPEN. Capaciteit: 370ml Hoogte in mm: 86 Opening: 80mm Voor ongeveer in grammen: 350 tot 450 gram producten, afhankelijk van dichtheid en type product. Ideaal voor patés, foie gras, verrines, kant-en-klare maaltijden, desserts, fruit, groenten, soepen ...
Portfolio (48)
Frankrijk, Tonneins
...Onze chocolade-kokosnoot pindakaas met geraspte kokos. Geboren in 2016 uit de samenwerking van 2 broers (Michal en Mikolaj) en een van hun vrienden (Robert) die 100% natuurlijke en smakelijke smeerbare producten op basis van noten wilden aanbieden. Ideale producten om te smeren of als toevoeging op desserts. DDM: 12 maanden Netto gewicht: 250g Verpakking: x6...
Portfolio (43)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Nederland, Boxtel
...De zachte versie heeft de beste glans en is klaar voor gebruik door de tube een korte tijd in warm water te verwarmen. Deze versie is het meest geschikt voor pannenkoeken, desserts en taarten. De vulling blijft zacht wanneer je klaar bent met decoreren, maar zal een beetje hard worden in de koelkast.
Portfolio (10)
Frankrijk, Nousty
...ambachtelijke confiture van traditionele Pyreneeën De gebruikte variëteit is de Rode Abrikoos uit Roussillon, rijk aan vitamine A, fosfor, magnesium en bètacaroteen. Een klassieker voor het ontbijt, maar u kunt het ook waarderen als topping op uw desserts, of in combinatie met een oude Cantal! Natuurlijke producten pure vruchten Als fervente voorstanders van een gezonde voeding zijn onze...
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis Cedex
...Een assortiment ontworpen om uw voorbereidingstijden te optimaliseren! Van rauwe of halfgare foie gras, zorgvuldig geselecteerde zeevruchten en gekookte vleeswaren tot cateringproducten, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die klaar zijn om te serveren, onze selectie biedt u een breed scala aan mogelijkheden.
Portfolio (10)
...Beschikbaar in vele standaardformaten. Stabiele versie, gevouwen uit 0,75 mm gegalvaniseerd staal, met gelamineerde rand en metalen inzet. Alle vormen kunnen worden samengevoegd tot een willekeurig aantal eenheden. Verschillende versies in roestvrij staal 1.4301 Speciale modellen al vanaf 20 vormen van elke maat! modellen: toast roggebrood roggebrood volkorenbroden maaltijdbrood Rusk, Rührkuchen- boomstam- Anisbrot- Fürst Pückler en bakplaten voor desserts...
Portfolio (49)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Roubia
... citroenaroma's, genereuze grapefruitaroma's. Mond Complex, genereus, soepel, citroennoten, grapefruitnoten, perziknoten, fijne tannines, gesmolten tannines, soepel, mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijn combinaties Koude voorgerechten, Mediterraanse keuken, Kruidige gerechten, Sushi, Fruitige desserts Kleur: Rosé Druivenras: Cinsault, Grenache Alcohol: 12,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Duitsland, Hauenstein
...geweldig voor het bakken en koken van desserts...
Portfolio (19)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Citroenmelisse is een plant met een citroengrasachtige geur waarvan de bladeren een superkracht hebben! Gewreven op een insectenbeet, verzachten ze de effecten. Citroenmelisse wordt gebruikt voor zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen in infusies of in het badwater. In de keuken geeft citroenmelisse subtiele smaak aan gevogelte en wit vlees. In de patisserie geeft het een heerlijke smaak aan desserts, banketbakkersroom en flan.
Bijpassende producten
Citroenmelisse
Citroenmelisse
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Polen, Węgorzewo
...Een goede bloem is noodzakelijk voor thuis bakken, delicate taarten in patisserieën en heerlijke desserts in restaurants. Rogge, tarwe, gerst en gierst bewijzen hun waarde zowel in de bereiding van zoete als hartige gerechten. Daarom vindt u in het assortiment van onze groothandel in voedingsmiddelen vele soorten producten die tot de belangrijkste kookingrediënten behoren.
Portfolio (24)
Frankrijk, Frepillon
...Vier mixte 6 niveaus GN 2/1. Elektrische of gasvoeding. Glijrails op verwijderbare frames, met een afstand van 68 mm. Langs de lengte inladen. 7 kookmodi + finishing: gevogelte – vlees – vis – eiproducten – desserts, bijgerechten – groenten – bakkerijproducten en 4 processen: sauteren – pocheren – grillen – bakken van bakkerijproducten. Intelligente assistenten: > iDensityControl: klimaatbeheer door interactie tussen sensoren, hoge verwarmingskracht en stoomgenerator. Actieve ontvochtiging voor een perfecte en gelijkmatige kooktemperatuur, en een laag energieverbruik.
Portfolio (24)
Verenigd Koninkrijk, Gillingham
...fotografische films en papieren, en cosmetica. Substanties die gelatine bevatten of op een vergelijkbare manier functioneren, worden gelatineachtige stoffen genoemd. Gelatine is te vinden in gelatine desserts, de meeste gummy snoepjes en marshmallows, ijs, dips en yoghurts. Gelatine voor koken is verkrijgbaar in poeder, korrels en vellen. Instant soorten kunnen direct aan het voedsel worden toegevoegd...
Portfolio (3)
Duitsland, Remagen
...Haver wordt onder andere gebruikt in de diervoeding, maar ook voor de bereiding van heerlijke pap of speciale desserts. Haver bevat veel eiwit, vitamine B1 en B6, evenals calcium. Om haver van hoge kwaliteit te produceren, zijn niet alleen het teeltgebied van groot belang, maar ook de gebruikte technologieën. Een zorgvuldige verwerking en constante controles waarborgen een zeer goede BIO...
Portfolio (9)
Frankrijk, Orléans
... een dubbel principe stimuleren: - Het lichaam de benodigde hoeveelheid eiwitten bieden voor het behoud van de spiermassa. - Het lichaam dwingen, door een verminderde calorie-inname, om de extra energie die het nodig heeft uit zijn vetmassa te halen. Bent u een fijnproever en houdt u van desserts, flan? Probeer deze heerlijke dessertbereiding, u zult er niet meer zonder kunnen! Zonder schuldgevoel dankzij het lage caloriegehalte. Gewicht: 240 g Aantal / Inhoud: Doos van 7 zakjes van 25 g...
Portfolio (46)
Italië, Martina Franca
... cadeauverpakking in de verzameldoos van geperst metaal, is het ook beschikbaar in industriële verpakkingen van 180 mokken. Het is ook geschikt voor alle situaties waarin een zero-impact op het milieu gewenst is, omdat het als composteerbare mok kan worden gebruikt. INHOUD: FORMaat: Individueel verpakt en verpakt in een metalen cadeauverpakking (10 mokken). Ook beschikbaar in bulkverpakkingen van 180 mokken. GEBRUIK: Alleen als een smakelijk snackkoekje. Als mok voor een espresso of zelfs als taartje om desserts met room, koude espresso's of verschillende soorten ijskappen te maken.
Portfolio (5)
Verenigd Koninkrijk, Brentford
...Gemaakt van het geraspte vlees van rijpe kokosnoten, zijn onze kokosmelk en kokosroom heerlijke toevoegingen aan uw kookkunsten. In tegenstelling tot koemelk en room is kokos vrij van lactose. Dit maakt het een ideale vervanger voor mensen met een lactose-intolerantie, en ook voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Kokosmelk en kokosroom hebben veel toepassingen. Voeg toe aan functionele dranken, smoothies, vruchtensappen, zuivelvrije desserts en yoghurt, en gebruik het om authentieke smaken aan Aziatische en West-Afrikaanse recepten toe te voegen.
Bijpassende producten
Kokosmelk
Kokosmelk
Portfolio (1)
...Blå Band is een vertrouwd merk met een geweldige geschiedenis in Zweden en Finland. Blå Band is een gevestigde culinaire partner sinds het begin van de jaren '50 met een assortiment sauzen, soepen, kant-en-klare maaltijden en desserts.
Portfolio (16)
Turkije, Kahramanmaras
...ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten. Met 500+ Werknemers ISO 9001 – 14001 – 22000 Het grootste ijs ter wereld 280 cm 3722 Kg Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr ijs smaken ijs plek bij mij in de buurt ijswinkel bij mij in de buurt ijs...
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en aroma: warm, zoet-kruidig, iets bitter, aroma dat doet denken aan drop en anijs Toepassing: Steranijs wordt vaak gebruikt in de Chinese en Vietnamese keuken. Zeer lekker in wokgerechten met teriyaki- of sojasaus. In gemalen vorm is het kruid ook zeer geschikt voor het verfijnen van gebak zoals honing- of peperkoek, jam, pruimenpuree en desserts. Maar let op...
Portfolio (24)
Italië, Trieste
...6 WECK DROIT glazen potten van 290 ml, plat, diameter 100 mm met glazen deksels en afdichtingen (klemmen niet inbegrepen) Referentie: 5740316 Inhoud: 290 ml Opening: 100 mm. Pot en deksel inbegrepen. Roestvrijstalen klemmen niet inbegrepen. Hoogte in mm: 55 Inhoud in grammen: 200 gr. volgens type product. Ideaal voor paté, foie gras, verrines, gekookte gerechten, desserts...
Duitsland, Wörrstadt
... sinaasappel (Citrus Sinenses) Ook uitstekend geschikt voor hartige gerechten zoals jus of fruitige rijstsalade, maar ook voor het verfijnen van kwarkgerechten, desserts of dessertsauzen. Ingrediënten: 100 % puur sinaasappelolie (Citrus Sinensis) ital.* *=uit gecontroleerde biologische productie Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
ufs.country_names.RU, Moscow
... specerijen toe te voegen aan pilaf, granen, zoete vullingen voor taarten en pannenkoeken, enz. Gebruik voor Gerechten uit de Indiase en Aziatische keuken, bakproducten en gebak, pittige soepen, desserts, glühwein, koffie en thee. Smaak Pittig, branderig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 40 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Turkije, Istanbul
...Onze pompoenpuree, bereid zonder toegevoegde suiker, biedt een natuurlijke, rijke smaak voor uw gerechten en desserts. Deze puree, die de essentie van de herfst vastlegt, voegt een gezonde zoetheid en diepte toe aan uw recepten met een warme, troostende smaak.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Als je een mango-fan bent, is ons mangopoeder voor jou gemaakt. Het hele jaar door beschikbaar, kun je het altijd gebruiken voor je favoriete desserts.
Portfolio (26)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... complexiteit van gekonfijte vruchten (abrikozen, kweeperen), honing, specerijen met subtiele houttonen. Romige aanzet ondersteund door een smakelijke, lange en frisse structuur. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Aperitief, foie gras, desserts, brioche gebakjes, taarten met witte vruchten. DIENSTTEMPERATUUR : 10°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Geispolsheim Gare
...Weck Model 'COROLLA' in 220 ml. Ideaal voor glazen van desserts, jam, chutneys, sauzen, coulis, yoghurt...
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play