België, La Hulpe
... aan verzadigde vetzuren, voornamelijk laurinezuur, wat zorgt voor een hoge stabiliteit en een lange houdbaarheid. De smaak is neutraler dan die van palmolie, met een lichte nootachtige smaak. Palmkernelolie wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie voor de productie van snoep, ijs en margarines, evenals in de productie van zeep en cosmetische producten vanwege de hydraterende en schuimende eigenschappen.
Portfolio (15)
België, Awirs-Flemalle
... boven de 30°C voldoende is om deze vetstof te laten smelten. Palmkernelolie wordt vooral gebruikt in de ijs- en chocolade-industrie, waar de snelheid van het smelten van het product helpt om de vette mondgevoel tijdens consumptie te vermijden. Palmkernelolie komt echter ook voor in tal van voedingsapplicaties. De belangrijkste vervanger van palmkernelolie is kokosolie (copra), waarvan de eigenschappen zeer vergelijkbaar zijn. De prijzen van deze 2 grondstoffen zijn dus vaak met elkaar verbonden. De palmkernelolie afkomstig van...
Frankrijk, Paris
...Verwar het niet met palmolie. Palmkernelolie wordt verkregen uit de pit van de palmzaden en niet uit het vruchtvlees. Zeer gewaardeerd in cosmetica en zeepproductie.
Portfolio (4)
Senegal, Dakar
...Neemoliezeep, reinigend en zuiverend, is de bondgenoot van onzuivere en reactieve huid. Samenstelling: Kokosolie, Palmkernelolie, Neemolie...
Portfolio (57)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play