Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
Opgericht in 1835, is Domaine de la Flaguerie een familiebedrijf dat zich richt op de productie en verwerking van ciderappels. Als natuurliefhebbers heeft het domein in 1998 de waarden van de Biologische Landbouw omarmd. Het Domaine produceert appelsappen, IGP Normandië ciders en peren, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, eaux de vie en andere biologische aperitieven en likeuren van uitsteke...
Portfolio (57)
Italië, Bergamo
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play