• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • biologisch product

Resultaten voor

Biologisch product

NederlandAmsterdam, Noord-Holland, Lelystad en FlevolandFabrikant/producent
  1. DAVE'S KOFFIEBRANDERIJ

    Nederland

    Dave's Koffiebranderij is een ambachtelijke branderij die vers gebrande koffiebonen levert aan consumenten, bedrijven en horeca. Naast koffie hebben we meer dan 40 soorten losse kwaliteits thee en mooie bean to bar chocolade. Waarom zou je nog slecht smakende koffie drinken, wanneer we lekkere single orign koffie hebben of een mooie blend, goed voor espresso, cappucino maar ook gewoon als een goede kop koffie. Onze thee smaakt beter dan de gewone theezakjes thee, mooie losse thee. Van klassieke smaken, zoals Earl Grey tot gearomatiseerde thee zoals onze Lovely Pink Lady (een groene thee met rozenblaadjes). Van al onze koffie weten we waar deze vandaan komt, welke coöperatie of welke boer deze geproduceerd heeft. Voor ons is het belangrijk te weten dat de boeren een eerlijk bedrag voor de koffie ontvangen hebben, onze koffies zijn Fairtrade of meer (de boeren ontvangen dan een hoger bedrag dan de Fairtrade prijs). Ons streven is dat onze producten biologisch geproduceerd zijn, al komt smaak op de eerste plaats. Een certificaat is voor ons van minder belang, we horen liever van de producent hoe zij met hun product en omgeving omgaan.

  2. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

    Nederland

    Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees...

  3. ZAANSHINE DISTILLEERDERIJ

    Nederland

    fabriqué selon l'ancien système Zaanshine Distilleerderij heeft zich toegelegd om op een ambachtelijke manier Jenever, Gin en likeuren te maken; van graankorrel tot borrel. Daarom produceert Zaanshine de moutwijn zelf. De moutwijn ontstaat door het distilleren van vergiste graansoorten. Het benodigde beslag komt dan ook uit eigen productie. Dit beslag wordt gemaakt door Saenshine. Saenshine is een onderdeel van Zaanshine en verwerkt de gemout graan tot moutwijn. Dit betekent dat Saenshine zelf de graan omzet naar alcohol door vergisting. Zaanshine Distilleerderij verwerkt deze alcohol naar Jenever, Gin en/of likeuren. Zaanshine werkt dan ook niet met ingekochte alcohol die geproduceerd is uit vergiste Melasse (Melasse is een afval product uit de suiker industrie) en ook niet met ingekochte moutwijn. Zaanshine distilleerderij vindt dan ook dat je dan niet meer kan praten over een ambachtelijk gemaakte Jenever, Gin of likeuren, maar ja: over smaak valt dan ook niet te twisten. Proef het verschil en bestel een fles Zaanshine Genièvre de Zaan en/of Gin in onze webshop of vraag ernaar bij uw slijter. Zaanshine gebruikt alleen biologisch gecertificeerde kruiden en de graansoorten zijn van Europese oorsprong.