Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden gebruikt voor de ambachtelijke productie van onze Eikelgevoede Iberische "Natuurlijke" Premium Salchichón. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan dit product. SKU:673000-1 Verzendgewicht:N/B...
Portfolio (55)
Frankrijk, Carpentras
... het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong, varkensvet van Franse oorsprong, zout, dextrose, specerijen, natuurlijke aroma's Voedingswaarden KJ/Kcal: 1208 KJ / 290 Kcal Vetten: 20.86 g Waarvan verzadigde vetzuren (VZ): 7.69 g Koolhydraten: 2.63 g Waarvan suiker: 1.99 g Eiwitten: 23.07 g Zout: 4.47 g Allergenen: grondstof in kwestie: kruiden...
Portfolio (16)
Frankrijk, Trebedan
... natuurlijk in kunnen rollen. Asverf op fruitbomen: Het beschermt de schors tegen weersinvloeden en werkt tegen insecten. Het drogen van worst en ham in een doos gedurende lange tijd geeft een lichte rooksmaak aan de charcuterie. De as wordt gebruikt in de samenstelling van vele cosmetica. Wasproducten: as wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke was. De ontzouting van olijven. Het maken van...
Portfolio (41)
Frankrijk, Maubeuge
...Verlicht uw vlees-, worst- en merguezbereidingen met deze natuurlijke kleurstof die rechtstreeks uit paprika is geëxtraheerd. Met een schitterende rode kleur verspreidt de oleoresine van paprika zich gemakkelijk in water om al uw vlees te omhullen en ze die natuurlijke oranje-rode kleur te geven. De Oleoresine van Paprika, de natuurlijke rode kleur bij uitstek! Deze kleurstof wordt geëxtraheerd...
Portfolio (33)
Spanje, Monroyo (teruel)
...Bij de bereiding van deze huisgemaakte chorizo worden de edele delen van Duroc-varkens met "Oorsprongsbenaming Teruel" gebruikt, zoals de schouder en de buikspek, geselecteerde specerijen van oorsprong en natuurlijke darmen, wat zorgt voor een intense en kenmerkende smaak, naast dat het een zeer gezond product is.
Portfolio (43)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: varkensvlees en spek, zout, specerijen, suiker, aroma's, stabilisator E451, smaakversterker E621 en antioxidant E300. Natuurlijke varkensdarm. Kan melk- en soja-eiwit en mosterd bevatten.
Portfolio (28)
Frankrijk, Laissac
...lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen. Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: ongeveer 250g Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm...
Portfolio (29)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige E-nummers. Gewicht: 0,280 Kg Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt. Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten. Gewicht: 0,280 Kg...
Portfolio (43)
Portugal, Santarém
...Sausage is een klassieke Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Gemaakt van de beste nationale vleessoorten, is deze worst gekruid met een mix van traditionele specerijen, wat zorgt voor een robuuste en smaakvolle smaak die uniek Portugees is. Het rookproces met kurk hout voegt een onderscheidende aroma toe, waardoor het een...
Portfolio (14)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, Moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, friarielli, worst.
Portfolio (129)
Frankrijk, Castelnaudary
...Varkensworst uit Frankrijk, natuurlijke darmen, zout, peper. KOKS TIPS: Kook ze met doperwten, je zult er versteld van staan! Ik geniet ervan met een Minervois of een Corbières. Als fan van worst heb ik besloten ze ook in een pot te bereiden.
Portfolio (37)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
Duitsland, Dissen
... gekookte, gepekelde producten, gekookte worsten en veel gemaksproducten, soepen, sauzen en snacks Intenso Pur® zonder Dextrose: speciaal ontwikkeld voor de productie van gedroogde worst en halfgedroogde producten. Intenso Pur® Bio: met zichtbare kruidendeeltjes en ingrediënten van gecertificeerde biologische boerderijen Voordelen in één oogopslag: Geen toevoeging van monosodiumglutamaat Geen gistextract Geen palmolie Geen kruiden (HVP) Geen declareerbare additieven Geen declareerbare allergenen (volgens Bijlage III FIC)...
Duitsland, Bad Bentheim
... Per rooksessie kan maximaal 150 kg worden gerookt. Dit kan 2 tot 3 keer worden gedaan, waarna de gehele installatie moet worden afgebroken en gereinigd zodat alle afzettingen zoals teer en roet kunnen worden verwijderd. Dit is zeer belangrijk om te voorkomen dat deze deeltjes in het eindproduct terechtkomen. Smaak en gebruik Een mengsel van sparren- en beukenhout zorgt voor het intense rookaroma. Zwabisch gerookt zout harmoniseert perfect met eiergerechten, stoofschotels en typische Zwabische gerechten zoals linzen en worst. Ons gerookte zout is een natuurproduct. Natuurlijke vari…...
Portfolio (549)
Spanje, Granollers
...Se dienen in: Strengen of buisvormig (Stijf of flexibel). Kwaliteit: AAB, AB of A. Lengte: 80m en 90m. Het is ideaal voor verse en gerijpte worst van kleine diameters: Frankfurter, worst, chistorra. Ze worden aangeboden in twee lengtes in alle calibers (45 en 80 meter) CALIBERS 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Duitsland, Wippingen
JDF Die Import-Export GmbH is een bedrijf dat op 27 juli 2000 is opgericht. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Het voldoet aan de hoogste normen op de handelsmarkt. We profiteren van het prijsverschil van goederen uit het buitenland en andere markten. We kopen goederen in tegen de beste prijzen en verkopen ze daar waar behoefte is. We bieden producten aan tegen lagere prijzen dan die in e...
Portfolio (120)
Duitsland, Berlin
...Onze natuurlijke varkensdarmen zijn ideaal voor verse, gerookte en droge worsten. De uniforme grootte en vorm zorgen voor consistentie en minimale verspilling. Omdat onze darmen volledig natuurlijk zijn, hebben ze een zachte en stevige beet die precies de juiste weerstand biedt. Ze zijn ook transparant, zodat ze de hoogwaardige ingrediënten van uw worst gemakkelijk benadrukken. Wij exporteren schapen- en varkensdarmen van alle soorten voor verkoop in Europa en bieden een snelle levering.
Portfolio (128)
Frankrijk, Auros
...Lactosevrije en glutenvrije droge worst. Natuurlijke darm met een asbloem. Traditioneel ambachtelijk gemaakt, huisgemaakt, met noten uit de Périgord IGP. Deze noten hebben veel smaak. Een echte favoriet.
Portfolio (31)
Duitsland, Ssssss
Portfolio (1)
Italië, Mesoraca
... venkel. Het mengsel wordt in een darm gestopt en handmatig gebonden om de klassieke "salsiccia touw" te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenpasta). Categorie: Salumi Calabresi PESO: 300/350 Gewicht: 0.300 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: dextrose en sacharose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Spanje, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"slachting van het varken die plaatsvindt in het noordelijke deel van Aragon.","FORMA":"in de vorm van een hoefijzer.","PREPARAZIONE":"in dunne, licht afgeronde plakken gesneden.","DA CONSERVARSI":"op een koele en droge plaats.","PRESENTAZIONE":"stukken van maat 28/30; in natuurlijke darm gestopt.","INGREDIENTI":"magere delen van het varken en spek.","DA ACCOMPAGNARE":"met geroosterd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Ontdek onze exclusieve selectie van gourmetworstjes voor honden, ontworpen om de meest veeleisende smaakpapillen van onze viervoetige vrienden te verwennen. U heeft de keuze uit vier heerlijke smaken - Kip, Kip/Hert, Rundvlees en Zwarte Worst. Elke worst wordt met de grootste zorg bereid om een onvergetelijke smaakervaring voor uw hond te garanderen. Onze hondenworstjes bieden een perfecte...
Portfolio (115)
Spanje, Murcia
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
... E102 – E131 Groen Pistache E102 – E131 Paars E122 – E131 DE EXTERNE KLEURSTOFFEN VOOR VLEESPRODUCTEN Oranje Alsace E102 – E110 – E122 – E124 Geel Pulvis E102 – E124 – E132 Rood Scharlaken E110 – E124 Geel Frankfurt E102 – E124 – E132 Toepassingen: siropen, worst, merguez, coating, dranken, gebak, snoep, enz. *Deze kleurstoffen kunnen ongewenste effecten hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. PRIJZEN EN MONSTERS OP AANVRAAG >...
Portfolio (8)
Duitsland, Düsseldorf
...Aardappelzetmeel wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in verschillende voedingsproducten, waaronder soepen, sauzen en gebakken goederen. Het vermogen om water te binden is hier een voordeel voor de voedselproductie en productontwikkeling. Aardappelzetmeel wordt ook gebruikt als bindmiddel bij de productie van worst en als stabilisator in zuivelproducten. Aardappelzetmeel kan worden gebruikt in de volgende producten: Deegproducten zoals brood, pasta, koekjes, en ook in andere producten zoals snoep, ingeblikte groenten, vleesproducten, kant-en-klaar maaltijden, en als diervoeder.
Portfolio (3)
...Heerlijke smaak gemaakt met de beste vleessoorten en natuurlijke specerijen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Wij kiezen de beste stukken om onze saucissons te maken. Afkomstig van de schouder, de borst of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, elke geselecteerde vleessoort maakt deel uit van een vakkundig mengsel. Zo garanderen we een combinatie van malsheid en aromatische kracht in elk van onze recepten. De vulling in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze keuken met u te delen. Ingrediënten: Biologische Franse soja Water Natuurlijke aroma's Bereidingswijze: Frituren 3 tot 4 minuten. Voor directe consumptie: Bij voorkeur frituren (in een pan met 3 tot 4 cm olie) tot een mooi gouden kleur. U kunt ze...
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play