Frankrijk, Reuilly
De wijnmakerij is opgericht in 2004 door de heer Jean Pierre Ponroy en zijn zoon Romain, die gespecialiseerd zijn in de productie van de wijn AOC Reuilly. De wijngaard beslaat vandaag de dag 5,50 Ha en de eerste aanplantingen vonden plaats in 2006 op klei-kalkgrond, kalkmergel en op hoge terrassen van grind en zand. Onze Sauvignon produceert droge en fruitige witte wijnen, de Pinot Noir levert s...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pessac Léognan Blanc Assemblage : 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Potentieel van bewaring : Ongeveer 15 jaar Vinificaties : Handmatige oogst, fermentatie in thermoregulierte roestvrijstalen tanks. De wijnen worden 12 maanden in Franse eiken vaten gerijpt met 20% nieuwe vaten. Rijping op totale droesem met bâtonnage twee keer per week gedurende 2 maanden.
Portfolio (53)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Grenache Blanc - Grenache Gris Sols: Argilo-Calcaire, oude wijnstokken op de zonnige terrassen van de terroir des Aspres Vinification: Directe persing, fermentatie in thermoregulierte tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten met bâtonnage op de droesem. Dégustation: Kleur met zilveren reflecties, De neus biedt subtiele aroma's van witte perzik, peer en geroosterd...
Portfolio (8)
Frankrijk, Auxerre
... Vinificatie: 3 tot 5 selecties afhankelijk van de rijpheid. Afklaring en fermentatie in vaten. Directe fermentatie in vaten, rijping van de grote wijn 18 maanden in vaten (1/3 nieuw hout) met bâtonnage van de droesem. Oog: kristallijne kleur, bleekgoud met groene reflecties. De aanbeveling van de wijnmaker: serveren op 10-12°C. Alcoholpercentage: 13,5%. Bewaarpotentieel: 25 jaar. Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl. Domein: Domaine de Chevalier. Appellatie: Pessac-Léognan. Jaargang: 2017. Cultuur: Verantwoorde teelt. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Rijping op fijne droesem met bâtonnage - Overhevelen - Filtratie arm aan kiemen bij het bottelen. Notes de dégustation : Expressief, witte vruchten, groene appel en citrusnoten. Een frisse aanzet, de mond is van een mooie omvang met rijpe fruittonen. Accords : In perfecte harmonie tijdens uw aperitieven, het past ook bij zeevruchten, koude voorgerechten en gerechten met lange kooktijden zoals...
Portfolio (43)
Frankrijk, Roubia
...Biologische teelt. Mechanische oogst. Hele oogst, Fermentatie in betonnen tanks met epoxyhars, Regelmatig bâtonnage. Rijping in betonnen tanks met epoxyhars, Assemblage, Lichte filtratie, Traditionele kurk. Klei-grond, Kalkgrond, Grindgrond. Oog Diep paarse kleur, intense, paarse reflecties. Neus Elegant, fijn, subtiele aroma's van cassis, subtiele aroma's van kers, genereuze aroma's van rode...
Portfolio (28)
Spanje, Murcia
...","WINEMAKING":"Handmatig ontsteeld en gefermenteerd in 1.500 l. roestvrijstalen vaten. Malolactische fermentatie in nieuwe Franse eiken vaten. Verouderd op eigen droesem gedurende 25 maanden. Er wordt weinig tot geen batonnage toegepast in onze wijnmakerij, aangezien bescherming tegen oxidatie van nature plaatsvindt met ongeveer 5 cm droesem in elk vat.","Surface":"3,6 Ha","Training":"Bushwijnen...
Portfolio (178)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play