Italië, Moio Della Civitella
...De confituren zonder conserveermiddelen zijn zoetwaren die zijn gemaakt van fruit en suiker, maar zonder de toevoeging van chemische of kunstmatige conserveermiddelen. In deze confituren wordt de conservering van het product uitsluitend gegarandeerd door natuurlijke methoden, zoals het gebruik van suiker, de juiste bereiding van het fruit en het naleven van hygiënische normen tijdens de bereiding...
Portfolio (16)
Italië, MILANO
...1 Een sterrenontmoeting tussen een zoete cacao-hazelnootcrème en de kruimels van de "Pan di Stelle" koekjes. De "Pan di Stelle" smeerbare crème ontstaat uit de combinatie van hoogwaardige ingrediënten zoals verse eieren en 100% Italiaanse hazelnoten. Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten. Ingrediënten Hazelnoot- en cacao-crème (suiker, zonnebloemolie, Italiaanse hazelnoten 13,7%, magere cacao...
Portfolio (229)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, Vomano (TE)
...De pectine-gummies zijn een heerlijke en praktische alternatieve voor traditionele supplementen. Deze producten zijn geformuleerd met verschillende micronutriënten om te voldoen aan een breed scala aan voedingsbehoeften. De gummies zijn vegetarisch vriendelijk, caloriearm en beschikbaar in verschillende vormen, met of zonder suiker, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen, volwassenen, ouderen en...
Portfolio (55)
Italië, Teramo
... slaapcapaciteit bij overmatige hoeveelheden. Ook gebruikt als basisdrank voor cocktails of voor consumptie als dorstlesser met zijn langdurige smaak. Ook geproduceerd zonder suiker. Verkocht in blikken van 250 ml - Dozen van 24 blikken...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...De sultana rozijnen zijn een voedingsmiddel dat rijk is aan verschillende voedingsstoffen en hun consumptie biedt enorme voordelen voor het hele lichaam. De sultana rozijnen worden verpakt zonder toevoeging van suiker, conserveermiddelen of additieven om hun uitgesproken en herkenbare smaak niet te veranderen. De sultana rozijnen zijn een uitstekende snack of tussendoortje dat ook geschikt is...
Portfolio (50)
... (zonder darren), eerder geschud in een zwermvanger, moeten goed besproeid worden met water, net als de binnenkant van de arnietta. - Ongeveer 100 gram bijen (1 glas) moet in de arnietta worden geplaatst en de bodem moet weer gesloten worden. Zet de arnietta voorzichtig terug in de normale positie. - Houd de arnietta op een rustige en donkere plek, maar niet koud, voor een afsluiting van 3-5 dagen. - Controleer of de koningin is geboren en of alles in orde is. - Breng nu de arnietta naar het inseminatiestation en open het vliegdeurtje. Productcode:922...
Portfolio (200)
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
...bestaat het risico dat er echte ijsblokken ontstaan die het draaiende systeem van de granita-machines ernstig kunnen beschadigen. Zonder Gluten - zonder GGO's - zonder kleurstoffen - zonder gehydrogeneerde vetten - zonder lactose www.officinegastronomiche.
Portfolio (8)
Italië, Nave
... gemaakt van Indiase zwarte theebladeren en citroen, heeft betoverende aroma's en een intense smaak, zonder kunstmatige suikers en natuurlijk gemaakt op basis van San Benedetto water! Inhoud: 0,25 l - Verpakking 4 stuks Code: 02032 Categorie: thee Land: Italië...
Portfolio (46)
Italië, Giarre
...Granaatappel, Munt, Seizoenswatermeloen, met Ricotta, Kersen van de Etna. Al onze producten volgen het oude recept van Water, Suiker en Fruit, zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. In de praktische verpakking van 3,30 liter kunnen ze worden opgeslagen in de vriezer bij -18° en zijn ze klaar voor gebruik. We verzenden door heel Europa.
Portfolio (7)
Italië, Lauro
... elke bereiding benadrukt. Het hoge gehalte aan calcium, magnesium en fosfor, typisch voor amandelen, maakt deze kruimel ook een uitstekende voedingskeuze (natuurlijk, vanwege de suikerlaag, zonder te overdrijven).
Portfolio (10)
Italië, Martina Franca
... BRASILIE, ETHIOPIË, COLOMBIË. Alle koffie is verwerkt met de natte methode en zorgvuldig geselecteerd zonder defecten. MOROLA Intenso is een koffie die geschikt is voor elk moment van de dag. Helemaal niet bitter, het is uiterst aangenaam om puur te drinken, of maximaal met een klein beetje suiker. Het heeft een zoetheid die doet denken aan karamel en wafel met aroma's van vanille. Als het kan, geef dan niet op om het in een warm keramisch kopje te drinken: het zal als een andere koffie aanvoelen.
Portfolio (5)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Lozzo Di Cadore
Onze oven is opgericht in 1952 en heeft zich steeds meer gespecialiseerd in de productie van koekjes van een beroemde kwaliteit. Een oude en waardevolle recept, een bewerkelijke en nog steeds ambachtelijke werkwijze, ingrediënten van absolute kwaliteit, samen vormen ze de uniciteit en originaliteit van onze producten. Uit de samensmelting van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige herin...
Italië, Monterosso Almo
Wij produceren en verwerken het fruit uit onze regio tot extra confituren met een minimum van 65% tot 85% pure fruitpuree. We telen vooral de Perzikboom en verwerken deze tot gedroogde Sicilaanse Cotognata in potten. Productie van Extra Fruitconfituur van alleen de hoogste kwaliteit. Onze productie vindt plaats op directe hitte en vooral zonder toevoeging van water, alleen Fruit, Suiker en Citroensap.
Portfolio (1)
Italië, Segrate
... suikervervanger voor sucrose met unieke eigenschappen Natuurlijk ijs, veganistisch ijs, biologisch ijs, perfecte semifreddo, veganistische semifreddo, semifreddo zonder suiker, producten ontwikkeld in onze laboratoria geschikt voor ijssalons en patisserieën voor crème, Beierse ijs en semifreddo in pasta van 30 gram per liter, essentiële natuurlijke aroma's voor ijs en semifreddo.
Italië, Vazzola
... - Oplosmixeenheden voor suiker, klaringsmiddelen, additieven - Druivenpulp continue dealcoholisatoren - Kolommen voor continue distillatie - Discontinue distillatie-installaties - Vacuümconcentrators met één, twee of meer trappen - Warmtepompconcentrators - Desulfureerders - Drukvaten voor mousserende wijnen - Roestvrijstalen tanks en fermentoren - Brouwerijapparatuur...
Portfolio (9)
Italië, Ferrazzano
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij. In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
Portfolio (2)
Italië, Savona
Sinds 1987 creëren en ontwikkelen we nieuwe biologische dieet- en nutraceutische producten. Producten zonder suiker, zonder gluten, zonder lactose. Dranken en voedingsmiddelen voor sport. Biologische repen zonder suiker, met sesam, amandel, hazelnoot, gedroogd fruit, zaden. Zachte repen van 100% fruit. Krokante repen met granen. Gepofte granenrepen met chocolade. Energierapporten. Sportrepen...
Portfolio (5)
Al drie generaties lang verwennen we jullie elke dag met zoete momenten dankzij onze koekjes, die dagelijks met dezelfde passie en zorg als vroeger worden bereid. De ochtendkoekjes, de krullen, de gebakjes, de tricotti, de taralle, de savoiardi, de vijgen- en amandelkoekjes, de bauletti, de burrì, de druppelkoekjes, de cookies, de amandelkoekjes, de reginette, de volkoren cruscolotti en de panca...
Italië, Paternò
... onderzocht die uitzonderlijke resultaten kunnen garanderen, zodat een gezond, natuurlijk en tegelijkertijd ambachtelijk product kan worden verkregen, dat de eindklant een concentratie van traditie en kennis biedt. De Siciliaanse excellentie in een pot, alleen fruit van het seizoen, suiker en citroensap, een authentiek en absoluut ambachtelijk product. Fruitconcentratie van meer dan 100% zonder pectine, kleurstoffen of conserveermiddelen. De pure Siciliaanse traditie gerealiseerd met moderne apparatuur om een uitstekend product te garanderen. Brunia biedt verwerking voor derden aan.
Italië, Prato
Het bedrijf Drop Beverages produceert al meer dan 20 jaar vruchtensappen en dranken van allerlei soorten: biologische vruchtensappen, sappen en dranken met een verlaagd caloriegehalte, sappen en dranken zonder suiker, vruchtvlees voor cocktails, toppings, siropen voor granita, concentraten voor frisdranken, concentraten voor koolzuurhoudende dranken. Wij kunnen ook private label-producties voor derden realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
Italië, Manfredonia
...pastafabrieken, koffiebranderijen en koekjesfabrieken met silo's of tanks die materialen bevatten zoals: meel, suiker, semolina, tarwe, gerst, haver, koffie, gisten, wijn, enz. die, om te voldoen aan de Verordening (EG) 852/04, een gespecialiseerde en erkende interventie vereisen voor de certificering van de uitgevoerde sanificatie van hun silo's.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play