Plastitalia houdt zich voornamelijk bezig met de verwerking van kunststoffen, in het bijzonder voor de voedingssector. We produceren gepatenteerde containers voor zuivelproducten en yoghurt. We bieden diensten aan voor haalbaarheidsstudies van nieuwe producten met de fasen: ontwerp, industrialisatie, productie. We produceren apparatuur en machines voor de zuivelindustrie: multifunctionele...
Het bedrijf is gevestigd in de Sabina Romana, in de gemeente Montelibretti. Er worden ongeveer driehonderd Maltese geiten gehouden. De voeding is gebaseerd op bedrijfsweide, hooi en GMO-vrij voer op basis van maïs en gerst. De Maltese geit past goed in onze omgeving en produceert melk die geschikt is voor verwerking. De gematigde aanwezigheid van geur en smaak van geitenmelk van dit ras maakt het ...
... verse fruit.
Toppings - Koffiesiroop: "DROP"?: Ze zijn de ideale aanvulling voor alle koffie- en melkdranken: espresso, cappuccino, chocolademelk, macchiato, mocaccino, latte, melk, Amerikaanse koffie, enz. Ze zijn ook perfect met yoghurt, ijs, milkshakes, smoothies, gebak en koekjes. In de Aziatische markten worden ze ook gebruikt om heerlijke Milk Tea te maken.
Concentraten met een verlaagd...
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino
In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia
De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt geproducee...
... bestemd voor directe commercialisering in de verkooppunten met de merken “i Toscani”, “Casa del Corto” en in het verkooppunt op het platteland dat wordt beheerd door het bedrijf met betrekking tot rundvlees en zuivelproducten; het meest originele product is de yoghurt, verkregen door directe fermentatie van melk, en honing van de Amiata. De bedrijfsmissie is gericht op het waarderen van de distributie...
Wij produceren Fior di Latte, mozzarella van buffelmelk, schapen-, geiten- en koemelk kazen, schapen- en geitenricotta, buffelricotta en yoghurt van koemelk, buffelmelk en geitenmelk.