... zijn een uitstekende appetizer, bijvoorbeeld geserveerd met plakken zelfgemaakt brood of op bruschetta, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen, bijvoorbeeld een lekkere risotto.
Ze zijn heerlijk in groente-, rijst- of pastasalades. Bijvoorbeeld om een speciale touch te geven aan een Caprese-salade door gedroogdetomaten en kappertjes toe te voegen.
Opslagmethode
Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C), het product bedekt houden met olie en binnen 5 dagen consumeren.
Code:POMOL 180...
...Zongedroogde Italiaanse tomaten met sjalotten en kappertjes. Het lange productieproces versterkt de smaken, waardoor het een uniek product is.
In extra vierge olijfolie.
...
PRODUCTINFORMATIE. Het gedroogde tomatenpoeder wordt geproduceerd van zelfgekweekte tomaten door de tomaten te drogen en te malen. Het poeder van gedroogdetomaten bestaat voor 100% uit zonrijpe tomaten. Het bevat alle zoetheid en zuurheid van verse tomaten, zonder smaakversterkers, zout, aroma's of anti-klontermiddelen. De smaak is intens en smaakvoller dan de meeste verse tomaten. Ideaal om smaak en kleur van tomaat toe te voegen aan formuleringen, evenals om te verdikken en de benodigde droge stof (consistentie) te reguleren.
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen GedroogdeTomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
...Het familiebedrijf, opgericht in 2009, voert verschillende ambachtelijke bewerkingen uit van gegrilde (en niet-gegrilde) producten voor derden. Wij houden ons bezig met zowel groenten als fruit. Bijv. asperges, knoflook, artisjokken, borretane-uien, paddenstoelen, venkel, gedroogdetomaten, aubergines, courgettes, rode en gele paprika's, lombardische paprika, radicchio IGP (en niet) tardief/vroeg...
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogdetomaten en gevulde pepers.
Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
... olijfolie, zwarte truffels en de beroemde Norcineria Italiaanse charcuterie. Dankzij de ambachtelijke vocatie van kleine producenten hebben we een breed assortiment aan geconserveerde paddenstoelen, truffels, groenten, asperges en meer. Vanuit ons hoofdkantoor in Tunesië bieden we groenten en fruit buiten het seizoen aan, evenals de typische gedroogdetomaten uit het zuiden van Italië en Tunesië.
...tagliatelle met truffel, truffelspread, ambachtelijke vleessauzen, gedroogde kruiden, gedroogde paddenstoelen en gedroogdetomaten. Onze producten zijn vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen, met uitsluitend Italiaanse grondstoffen.