... verfijnde keuze aan recepten met versevis, meesterlijk bereid met altijd zeer geselecteerde ingrediënten. Wat ook de keuken van dit mooie restaurant kenmerkt, is de aanwezigheid van de prachtige hout- en kolengrill in de zaal. Er wordt gesproken in het Engels, Duits en Spaans.
... transport van verse en diepgevroren voedingsmiddelen omvatten batterij-units, onzichtbare units, getrokken units, in split- en monoblockversies voor vervoerde cellen van kleine en middelgrote afmetingen. Voor gekoeld transport van grote afmetingen produceert Zanotti monoblock Diesel-units en onderstelversies.
De units zijn beschikbaar met standaardgassen (R404A en R134A) en met nieuwe ecologische koelmiddelen.
Zanotti houdt zich ook bezig met het ontwerp en de realisatie van grote koelsystemen voor de opslag van voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, vlees, vis, melk, yoghurt, ijs en vleeswaren.
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis op smaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...