Italië, Trepuzzi
...Mondano Barrel is een gin die in Italië wordt geproduceerd door PEDRO FERREIRA. Op het eerste gezicht lijkt het lichtgoudkleurig. Het bouquet van aroma's suggereert houtachtige tonen in de neus, in balans met pittige noten van roze peper. In de mond is het rijk en zacht; de smaak is complex en beslist aanhoudend, met een zoete nasmaak van vijg.
Portfolio (89)
Italië, Imperia
...Heerlijke Borettana kwaliteitslente-uitjes in extra vierge olijfolie. Vers verwerkt en ondergedompeld in een goede extra vierge olijfolie waaraan een vleugje roze peper is toegevoegd. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Borettane in Extra Vierge kunnen zoals ze zijn worden gegeten, natuurlijk, als aperitief...
Portfolio (44)
Italië, Nave
...Ingrediënten Water, suiker, koolzuur, zuurteregelaar, citroenzuur, kleurstof, anthocyanen, saffloextract, citroen en appel, aroma, kininehydrochloride. Opmerkingen Bevat 25% minder suiker dan de klassieke Schweppes en er worden alleen 100% natuurlijke ingrediënten en aroma's gebruikt, inclusief kinine en suiker. ... Natuurlijk op smaak gebracht met roze peper. Een licht pittige en kruidige tonic. Inhoud: 0,20 l Code: 02443 Categorie: Tonic water Land: Italië...
Portfolio (46)
Italië, Prato
...EAU DE PARFUM – GALGANO (UNISEX) Een unieke creatie van grote elegantie en diepte: patchouli, amberachtige houtsoorten en suede vormen de hoofdakkoord. De kruidige noten van roze peper en kardemom geven frisse accenten. OLFACTIEVE PIRAMIDE: Top: BERGAMOT, ROZE PEPER, KARDEMOM, ELEMI Hart: WATERAKKOORD, GERANIUM, SUEDE Basis: PATCHOULI, AMBERHOUTEN, EIKENMOS DE INSPIRATIE De heilige geur die je...
Portfolio (3)
Italië, Colonnata Carrara
... stuk (ongeveer 0,5 tot 1 kg) varieert van 4 tot 8 cm. Ingrediënten: Lardo di Colonnata IGP, natuurlijk zeezout, zwarte peper, knoflook, rozemarijn, specerijen en aromatische kruiden. Zonder conserveermiddelen – Zonder allergenen – Zonder gluten – Geen melk en afgeleiden – Geen GMO – Geen glutamaat...
Portfolio (3)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
... gebied, certificeringen en klanttevredenheid. Door te spelen met de geuren en smaken van specerijen hebben we de beroemde mengsels voor het bakken gecreëerd (met traditionele smaken zoals aardappel en rozemarijn tot de meer innovatieve zoals gember en kurkuma, citroen en roze peper, curry en vele anderen..), voor vlees (van braadstukken tot mengsels voor hamburgers en worst) en niet te vergeten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play