Italië, Guardiagrele
114km
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
Italië, Pomezia
45km
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Stampeggioni, patisserie in Anzio sinds 1980, biedt klassieke en moderne zoetigheden, een zeer breed assortiment aan banket, taarten voor bruiloften en evenementen van elke soort, van verjaardagen tot afstuderen. Stampeggioni is ook een koffiebar met prachtige ontbijtjes dankzij onze versgebakken deegwaren die de hele ochtend door worden gebakken. Het aanbod van onze zaak wordt compleet gemaakt met een geweldige aperitiefservice met dranken en altijd verse hapjes.
Italië, Roma
43km
MG Dolciaria produceert in haar laboratorium moderne diepvriesgebak zoals taarten, individuele porties, mini-cubes, cassatine, Mont Blanc en grote gerezen producten zoals panettone en colombe voor distributeurs en groothandels.
WIJ PRODUCEREN TAARTEN, ENKELE PORTIES, BEVROREN IJS, VERPAKTE KOEKJES EN HALFBEREIDE BANKETPRODUCTEN...
Italië, Montella
215km
...La Poliart s.r.l. is begonnen met de productie van mallen en decoratieve elementen voor buiten en heeft dankzij de opgedane ervaring en het onderzoek naar nieuwe materialen nu een productie van taartbodems volgens de Amerikaanse traditie van het zogenaamde "cake design" bereikt. De bodems van geëxpandeerd polystyreen vormen een goede ondersteuning, vooral wanneer men meerlaagse taarten wil maken...
Italië, San Valentino Torio
191km
... paradepaardje van de productielijn zijn de diepvries taarten: ricotta en peer, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana en nog veel meer lekkernijen om van te genieten.... Probeer het en je zult het geloven!
Italië, Napoli
171km
Laboratorio di pasticceria Fraenz, ontstaan als een referentiepunt voor de Napolitaanse gastronomie, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in verschillende takken van de patisserie, zoals de productie van taralli op nationaal niveau. Naast de verkoop van verse patisserie, gepersonaliseerde taarten en hartige patisserie, heeft het bedrijf een productie van boterkoekjes en taralli met vet en peper ontwikkeld, zoetigheden die deel uitmaken van de Napolitaanse traditie.
Italië, Nocera Superiore
200km
Het bedrijf produceert, monoporcions en taarten van een halve kilo en een kilo, voornamelijk zoete Campania-gerechten, zowel voor de horeca als voor de grootdistributie. De productiecapaciteit is ongeveer 400 taarten en 1500 monoporcions per dag, met een mogelijkheid tot een verhoging van ongeveer 30%.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play