Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag deeg gekleurd met spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta: een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag, terwijl de delicate ricotta fungeert als een romige basis die de ingrediënten perfect samenbrengt, en het aromatische basilicum zorgt voor een onmiskenbare geur die de onmiddellijke geuren van de Middellandse Zee oproept.
Portfolio (57)
Italië, Imperia
...Calvi Genovese Basilicum Pesto DOP is gemaakt volgens het echte Ligurische recept. Het bevat namelijk extra vierge olijfolie, basilicum uit Ligurië (Basilico Genovese DOP), pijnboompitten, knoflook en Grana Padano. In vergelijking met zelfgemaakte pesto worden alleen citroenzuur (zuurter) en ascorbinezuur (antioxidant) toegevoegd. Geen cashewnoten, tarwekiemen of andere ingrediënten die vreemd...
Portfolio (44)
...Symbool van de Siciliaanse gastronomie, mogen ze niet ontbreken op uw menu. Het zijn de sarde a beccafico: een recept met een uitzonderlijke smaak, gekenmerkt door rozijnen en pijnboompitten, maar complex om te maken. Wij bieden ze aan in handige rolletjes die u op elk moment kunt koken en genieten.
Portfolio (45)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Trecastagni
...De Noten Sgusciate NuttyPlus zijn rijk aan vezels en eiwitten. In tegenstelling tot de Gepelde Amandelen behouden de Sgusciate Amandelen de schil (niet de dop), die rijk is aan flavonoïden. Ze hebben een delicate smaak en kunnen worden gebruikt voor de bereiding van tal van zoete en hartige gerechten, evenals voor heerlijke dieet snacks! De Sgusciate Amandelen NuttyPlus bestaan voor 100% uit ongepelde Siciliaanse amandelen. *Kan sporen van andere noten bevatten (hazelnoten, pistachenoten, walnoten, pijnboompitten, cashewnoten).
Portfolio (5)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Palermo
...ZyZ FRUIT - Gedroogd Fruit Sede: Via Riccardo Zandonai 52 PALERMO (PA) - ITALIË Tel. Vast (+39) 0917371818 WhatsApp (+39) 0917371818 Website: https://zyzfruit.it/ Email: zyzfruitsrls@gmail.com ZyZ FRUIT is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in gedroogd fruit, aroma's en peulvruchten, met name pistachenoten en pijnboompitten. Het is ontstaan uit de ervaring van professionals in de verkoop van...
Italië, Grosseto
... producenten ter wereld, zoals: walnoten, pijnboompitten, ongepelde amandelen, gepelde amandelen, amandelmeel, ongepelde hazelnoten en zowel in de schaal als gepelde pistachenoten. We zijn in staat om al deze producten zowel in bulk als verpakt, ook onder private label, te leveren.
Portfolio (3)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... authentiek. Het brede assortiment 'Lijn gedroogd fruit en halffabricaten' wordt aangevuld met pijnboompitten, walnoten, rozijnen, pinda-kruimels, cashewnoten en geraspte kokos. Dankzij een zorgvuldige selectie van elke grondstof, met nauwkeurige en zorgvuldige werkmethoden en kwaliteitscontroles in elke fase van de verwerking, is het in staat om een verscheidenheid aan halffabricaten en grondstoffen...
Italië, Soriano Nel Cimino
... eindproducten te leveren. Ons meest bekende product is de "Hazelnut Tonda Gentile Romana", die we met trots al meer dan 20 jaar produceren. Om onze klanten de breedst mogelijke selectie van producten aan te bieden, werken we ook samen met de beste producenten van Italiaanse amandelen, walnoten uit Sorrento, pijnboompitten en pistachenoten.
Italië, Torre Del Greco
... pijnbomen uit Italië, Spanje en Turkije. Daarnaast biedt het klanten pijnboompitten uit Pakistan en China aan, waarbij het zorgt voor de reiniging en selectie om producten van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. Italpinoli is toegewijd aan de continue verbetering van de productie en extractie van gepelde witte pijnboompitten voor een product van uitmuntendheid.
Italië, Monte San Giusto
Wij zijn een jong ITALO-RUSSISCH bedrijf dat producten rechtstreeks uit het SIBERISCHE bos ontvangt van onze Russische partner. We verwerken en importeren deze producten naar ITALIË om kleine en middelgrote distributeurs te bedienen. Onze producten zijn BEUKENZWAMMEN (boletus pinicola) ingevroren, gedroogd en in pekel, pijnboompitten, BEERBESSELS ingevroren en SAPEN die al in flessen zijn verpakt met westerse technologie, volledig natuurlijk en rijk aan vitamines.
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play