Italië, Altamura
Ongeveer dertig jaar geleden begonnen de heren Lorusso Antonio en Scalera Giovanni aan hun mechanische carrière, eerst als werknemers bij het bedrijf Pieralisi, een toonaangevend bedrijf in de olie-industrie, en vervolgens openden ze een kleine werkplaats, waarbij ze verschillende olijfolieproducenten hielpen bij de productie van extra vierge olijfolie, terwijl ze tot begin 2008 bleven...
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Italië, Terranuova B.
... DOORGEBRACHT, MET DE ZEKERHEID OM PRODUCTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT AAN TE BIEDEN. OM DE MEEST VEELVEELDIGE SMAKEN TE BEVREDIGEN, HEBBEN WE ONZE ZAFERAN GEÏNTEGREERD MET: EXTRA VERGINE OLIE VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS VAN EEN BEKENDE ONDERNEMING DIE EXCLUSIEF BIOLOGISCH PRODUCEERT, AZIJN VERKREGEN UIT DE DRUIVEN VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS MET EEN BIOLOGISCH MERK, ACACIAHONING WAARBIJ DE ZAFERAN, DE...
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Caianello
De unieke smaak, de betoverende geur en de heldere, levendige kleur van deze extra vierge olijfolie komen voort uit de combinatie van drie van de meest gewaardeerde olijfsoorten: Leccino, Frantoiana, Carolea. Deze olie, koudgeperst en gekenmerkt door een bijna nul zuurgraad, is de ideale olie om elk gerecht een extra vleugje verfijning te geven. Deze mix die de zintuigen omhult en ontroert, is...
Italië, Minervino Murge
Het bedrijf, opgericht 7 jaar geleden door mevrouw Loiola Oriana, de eigenaar van het bedrijf, steekt al haar passie in het maken van een uitstekend product voor een eerlijke prijs. Van de verheffing van de lokale wijngaarden tot de olie afkomstig uit de olijfgaarden van de Hoge Murgia Barese, in het hart van het gelijknamige nationale park. De resultaten zijn op de tafels te zien: van de krachtige en karakteristieke Troia-wijn tot Montepulciano en Chardonnay, en natuurlijk de 100% Italiaanse Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Settimo Torinese
... gelijktijdig afzuigen van vaste stoffen en vloeistoffen; voor het afzuigen van olie en spanen. Naast de traditionele enkel- en driefasige stofzuigers omvat het Mastervac-assortiment een reeks persluchtstofzuigers voor gebruik in werkomstandigheden waar de afwezigheid van elektrische componenten een extra garantie voor veiligheid voor de operators biedt. Alle modellen zijn bovendien beschikbaar in...
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Grumo Appula
...OLIJFOLIE EXTRA VERGINE BIO ONLINE KOPEN, rechtstreeks van de fabrikant, uit Italië. Olie zoals de onze, internationaal bekroond en geproduceerd in oude familietraditie, is niet overal verkrijgbaar. Wij bieden u een selectie van olijfoliën in de categorieën "intens groen fruitig" en "medium groen fruitig", daarnaast hebben we ook een eenvoudigere olie in de categorie "rijp fruitig". U kunt hier...
Italië, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenten van Wijn en Extra Vergine Olijfolie van de Nocellara del Belice variëteit. Het bedrijf is gevestigd in Sicilië, in de heuvels van de Valle del Belice, tegenover de Middellandse Zee, op grond die geschikt is voor de teelt van wijn-druiven en olijven, zowel voor consumptie als voor olie, met gezonde organoleptische kwaliteiten, dankzij de uitstekende...
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Italië, Alvignano
Wij produceren biologische extra vierge olijfolie en biocosmetica op basis van olie. Onze lijn van biocosmetica is natuurlijk en geschikt voor alle huidtypes. De combinatie van enkele van deze producten is een waardevolle aanvulling bij de verzorging van bepaalde huidziekten zoals acne, schimmelinfecties, dermatitis, psoriasis en eczeem. Deze producten zijn gebaseerd op extra vierge olijfolie die bekroond is met de PREMIO EXTRABIO (REGIO CAMPANIA) en de PREMIO INTERNAZIONALE BIOL (ANDRIA, REGIO PUGLIA).
Italië, Modica
... opgegroeid met de adviezen van een hardwerkende, wijze man die in staat is de pracht van de natuur te respecteren. Nu smelten ervaring en studie samen, wat leidt tot een huwelijk dat producten garandeert die emoties oproepen voor de geur, het zicht en vooral de smaak. Met hen komt er een modernisering van het bedrijf en wordt er overgestapt van een traditioneel maalproces naar een continue installatie die heeft bijgedragen aan het verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van de Mallia-olie. DE MALLIA OLIE IS OOK BIOLOGISCH.
Italië, Chiaramonte Gulfi
Onze olie heeft maar één nadeel... HET IS VERSLAVEND! WE PRODUCEREN HOOGWAARDIGE OLIJFOLIE. In recepten waar de olie goed aanwezig moet zijn tussen alle ingrediënten, probeer onze olie.
Italië, Lavello
La Masseria Catena is een landbouwbedrijf dat is opgericht in de 17e eeuw en zich uitstrekt over een oppervlakte van 100 hectare. Dankzij het beheer van de Familie Carretta produceert het vandaag de dag extra vierge olijfolie en ingelegde producten die gewaardeerd worden in de lokale gemeenschap, naast wijn, granen, fruit, groenten en andere groenten.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Italië, Torrenova
Wij zijn een bedrijf dat wereldwijd typische Siciliaanse producten exporteert. Extra vierge olijfolie, wijnen, ambachtelijke bieren, wijngelei, jam, confituren, zoetigheden, conserven, pesto, paté, pistachenoten, enz. Wij leveren de beste producten rechtstreeks van de producent aan de consument. Al onze producten zijn ambachtelijk en natuurlijk gemaakt.
Italië, Canosa Di Puglia
PRODUCTIE VAN ITALIAANS EXTRA VERGINE OLIE Gemaakt van olijven in het noorden van Puglia, Italië, van typische lokale variëteiten: Coratina, Leccino, Peranzana met een hoog polyfenolgehalte.
Italië, Spello
BEDRIJF MET DE HELE KETEN - OLIVE GROVE - OLIE MOLEN - BOTTLING - VERKOOP. EXTRA VERGINE OLIE VAN DE EERSTE KOUDE PERSING DOP. Lichte, gemiddelde en sterke fruitigheid MONOCULTIVAR MORAIOLO. PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT SELECTIE VAN PRODUCT BEPERKTE SERIE.
Italië, dolcedo
... zonder knoflook. Mogelijkheid voor private label voor alle producten. Zeep met olijfolie. Shampoo en douchegel altijd met extra vergine olijfolie. Typische Ligurische zoetigheden zoals amaretti en panettone genovese. Olijven in pekel en ontpitte olijven in olie. Voorwerpen van olijfhout. Lavendelolie. Mogelijkheid om groepen te organiseren voor rondleidingen in onze vallei. Mogelijkheid tot overnachting bij vrienden van agriturismi.
Italië, Bagnolo In Piano
...Productie en verkoop van extra vierge olijfolie, olie op smaak gebracht met saffraan, olie op smaak gebracht met citroen, olie met chili, olie op smaak gebracht met basilicum, teelt en verkoop van pure saffraan in stigma's, ambachtelijke verwerking, 100% geproduceerd in ITALIË.
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Gualdo Cattaneo
... kwaliteit van onze extra vergine olie, evenals de sterilisatie voor de verpakking. Al vele jaren neemt onze olie deel aan verschillende wedstrijden en we kunnen ons beroemen op talloze prestigieuze ranglijsten. Onze activiteit is een passie die al drie generaties voortduurt, waarbij we de kwaliteit boven kwantiteit stellen en vastbesloten zijn onze traditie voort te zetten.
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
ONZE ONDERNEMING TRANSFORMEERT OLIVEN VAN DE OGLIAROLA BARESE EN CORATINA VARIËTEITEN DIE WORDEN GEKWEKT EN GEPLUKT IN DE REGIO TORITTO (BA) EN PRODUCEERT UNGEFILTERDE EXTRA VIRGIN OLIE.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play