Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Arquà Petrarca
Te midden van het groen van het beschermde gebied van de Colli Euganei, tussen de dorpen Valsanzibio, Galzignano Terme en Arquà Petrarca, ligt de Frantoio Colli del Poeta, beroemd in de hele regio om de exclusieve productie van olie. Van onze geliefde olijfbomen verkrijgen we de hoogwaardige Extra Vergine olijfolie, bekend om zijn gouden gele kleur, de delicate geur en de pure smaak, die in...
Portfolio (3)
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
... worden verbouwd, Leccino, Frantoio en Favolosa 17; het onderscheidt zich door een fruitige, groene smaak, met bitterheid en pittigheid die de smaak in zijn geheel harmonieus maken. Het is een 100% Italiaanse extra vergine olijfolie, het resultaat van ervaring, inzet en passie, een authentieke extra vergine olijfolie, geproduceerd volgens een oude traditie van uitmuntendheid, maar ook door een...
Italië, Scala Coeli
Calabrese boerderij gespecialiseerd in de productie, verpakking en verkoop van extra vierge olijfolie, gearomatiseerde olie, natuurlijke olijfoliezeep, specerijen en aromatische kruiden, honing en typische Calabrese producten.
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
... vier hoofdlijnen: "Lijn land", "Lijn zee", "Lijn zoet" en "Lijn drank", waarmee we de volledige vraag van de markt naar kwaliteitsproducten uit Sicilië dekken: pesto's, patés, ingelegde producten, specerijen, ansjovis, tonijn, bottarga, crèmes, honing, typische likeuren, ambachtelijke pasta, Siciliaanse arancini, warme gerechten, Siciliaanse cannoli, Siciliaanse brioche, Siciliaanse wijnen, typische Siciliaanse zoetigheden, Siciliaanse olie, enz. Kies voor Kwaliteit, Versheid en Authenticiteit...
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
... eigenaren van de olijfoliepers en vooral hun producten in staat gesteld om al jaren erkend te worden als een symbool van authenticiteit en kwaliteit. De Frantoio Carmignani biedt zijn klanten een geselecteerde productie van olie en wijn, maar ook conserven en zeep.
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... variëteiten uit de Terra di Bari: de "Cima di Bitonto", ook wel Ogliarola of Nostrana genoemd, en de "Coratina", die worden gemalen met granieten molens van de Monte Rosa in de uren direct na de levering. Uit de vakkundige mix van deze twee variëteiten ontstaat de Pappalardo-olie, delicaat, fruitig en prikkelend. Het is geschikt voor frituren en als dressing; het is niet gefilterd: dit resulteert in...
... gecategoriseerde variëteiten; hier is het verhaal van een olie geboren die vandaag de dag te vinden is in de gourmet hoeken van de beste kenners van extra vierge olijfolie. We hebben technologie een strategische rol toebedeeld in onze visie voor de waardering van het gebied en de kennis van de boeren, maar veel dingen zijn precies zoals ze oorspronkelijk waren: we ondersteunen de boeren in hun keuzes voor...
Italië, Nocera Inferire
... verkrijgen. • Ondersteuning bij administratieve functies, inkoop en logistiek. Onze Producten GEBLIKTE TOMATEN GEBLIKTE PEULVRUCHTEN DROGE PASTA EXTRA VERGINE OLIE CONDIMENTEN/KRUIDEN VOOR PASTASAUS IJSCREME JAMMEN...
Portfolio (1)
... bedrijf vormt. Het doel is om de korte keten producent/consument te realiseren en zo de versheid en echtheid van de voedingsmiddelen te waarborgen, die rechtstreeks op tafel kunnen worden gebracht. De productie van olie is versterkt, dankzij de samenwerking met de lokale olijfmolen F.lli Sasso, die traditioneel werkt met granieten molens en die zijn productieproces heeft aangepast om kwaliteits extra vierge te produceren, wat ons in staat stelt om de volledige controle over alle...
Italië, Palermo
E-commerce van typische Italiaanse agrovoedingsproducten, gecertificeerde biologische producten en accessoires voor wijn en design tafels, uitsluitend Italiaans. Typische en hoogwaardige Siciliaanse wijnen, speciale pasta van 50 cm, typische Siciliaanse conserven in olie en extra vergine olijfolie D.O.P. te koop in bulk. Veilige verpakkingen die voldoen aan de veiligheidsnormen voor het transport...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, San Martino Buon Albergo
Wij produceren en bottelen Extra Vergine Olijfolie. Fontanara Srl is de naam van het bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en commercialisering van producten onder het merk Fontanara en andere geregistreerde merken zoals Borgoliva, Martin en Montetosà. Wij beschikken over een assortiment van voedingsproducten in olie (van paddenstoelen tot tonijn), honing van ons landgoed en cosmetische...
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
... met externe adviezen van onderzoekscentra, universiteiten en laboratoria, evenals ervaringen die al meer dan 100 jaar in de familie worden doorgegeven, produceert hij kwaliteitswijn, olie en conserven. Tot op heden volgt het bedrijf Apulian Selection, dat werkt volgens de biologische landbouw, de productienorm reg. CE 834/2007 en is het concessiehouder van het merk Producten van Kwaliteit Puglia...
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Trevi
Familiebedrijf in de heuvels van Umbrië, al meer dan 20 jaar actief, produceren wij DOP, BIOLOGISCH, koudgeperste olie van hoge kwaliteit en grote waarde. In onze winkel in Trevi, een klein stadje nabij Assisi (Umbrië), vindt u ons assortiment oliegerelateerde producten: chocolade, zoete en hartige sauzen, zeep en vele andere lokale specialiteiten. Gratis proeverijen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play