Italië, Giffoni Sei Casali
... zeeniveau, op een immense terrassenheuvel met meer dan 3000 exemplaren van de cultivar "Rotondelle" met een geschiedenis van meer dan honderd jaar. Het bedrijf maakt gebruik van de natuurlijke kenmerken om de behandelingen met gewasbeschermingsmiddelen te minimaliseren (geïntegreerde bestrijding en BIO) en gebruikt alleen ingrediënten die in de natuur te vinden zijn. Ideaal voor het spenen van zuigelingen...
Portfolio (6)
Italië, Calatafimi Segesta
... de verfrissing van mensen en dieren, en een bron van leven. Onze bomen leven in een natuurlijke oase, een eikenbos van 212 hectare, het grootste in West-Sicilië. Angimbe is geïnspireerd door de omgeving die het omringt en daarom is NATURES ontstaan, de extra vierge olijfolie in zijn totale puurheid en natuurlijkheid. Ons doel is bij te dragen aan het consolideren en verspreiden van extra vierge...
Portfolio (3)
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Italië, Scala Coeli
Calabrese boerderij gespecialiseerd in de productie, verpakking en verkoop van extra vierge olijfolie, gearomatiseerde olie, natuurlijke olijfoliezeep, specerijen en aromatische kruiden, honing en typische Calabrese producten.
... landbouwbedrijven, wat de "Km. Zero" garandeert. Gerechten die de smaak van het platteland en de typische keuken behouden. De interieurs van het restaurant en al het meubilair zijn gemaakt van lokale steen, trouw aan de typische landelijke stijl van onze regio. Tussen de kookplaten combineren we de eenvoudige en natuurlijke elementen van de aarde.
Portfolio (1)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
... Biancolilla en Calamignara (deze laatste is een zeldzame en inheemse soort die typisch is voor ons gebied en bijdraagt aan de hogere kwaliteit van het product), gecertificeerd door het CCPB, zowel in flessen als in blikken, olijvenpasta van zwarte/groene olijven, en olie op smaak gebracht met natuurlijke aroma's zoals citroen, chili, rozemarijn, basilicum en knoflook; tafelolijven. Onze producten...
Portfolio (2)
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
Italië, Biancavilla
... zorgt voor een hogere kwaliteit van het eindproduct en het behoud van de boom en de vrucht zelf. De extractie, de persing, gebeurt koud binnen 8-12 uur na de oogst. Dit is een cruciale stap voor de garantie van een hoogwaardig product. De opslag gebeurt in speciale aseptische roestvrijstalen containers, waar natuurlijke sedimentatie plaatsvindt; vervolgens wordt de extra vierge olijfolie opgeslagen in roestvrijstalen silo's, in afwachting van verpakking. Het historische bedrijf Cuscunà is de enige die de mogelijkheid biedt om één of meerdere olijfbomen te adopteren.
Portfolio (8)
... passen geïntegreerde landbouwtechnieken toe om een hoge kwaliteit van de producten te waarborgen (gebruik van organische meststoffen) en duurzame landbouw te garanderen (ontwikkeling van monitoringmechanismen tegen vervuiling); we voeren constante controles uit om de uitstoot van chemische stoffen in het milieu te verminderen en de integratie met natuurlijke inputs te waarborgen.
Welkom bij Julia Italica Eccellenza. Wij zijn ontdekkers van luxe, ambachtelijke en natuurlijke Italiaanse producten. Deze producten belichamen de Italische waarden en zijn het resultaat van een diepgaande en zorgvuldige selectie van de beste uitmuntendheden van de Italische identiteit. Ons team is gericht op het creëren van mogelijkheden voor welzijn, bewustzijnsverruiming en ontmoeting met het...
Italië, Bagno a Ripoli, Firenze
Het bedrijf Mary Anny Florence produceert en verkoopt onder het merk TUSCA, zowel in bulk als aan particulieren, een breed scala aan cosmetische producten op basis van olijfolie voor gezicht, lichaam en handen. In onze ambachtelijke zeepfabriek produceren we vaste zeep op basis van olijfolie. We zijn in staat om ook voor derden te produceren, zelfs in kleine batches. email: tuscacosmetici@gmail.com telefoon: 0550353340 mobiel 1: 3515072575 mobiel 2: 337684842...
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Napoli
...in plaats daarvan gebruik maakt van de natuurlijke relaties die bestaan tussen agronomische technieken, het milieu en levende organismen. De Europese Unie heeft een controle- en certificeringsregime ingevoerd om deze producten op de markt te onderscheiden. Voorzien van een moderne continue extractiefaciliteit maakt het gebruik van de expertise van professionele olijfolieproevers waarvan ik deel uitmaak. De biologische, DOP, gearomatiseerde extra vierge olijfoliën van Olivarte worden verkregen in volledige overeenstemming met de communautaire normen.
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
Productie en distributie van 100% Made in Italy natuurlijke cosmetica, Essenza di Riviera, geïnspireerd door de traditie van natuurlijke cosmetica en de essenties van de Italiaanse Riviera, op basis van de beste biologische extra vierge olijfolie. Crèmes en natuurlijke behandelingen voor schoonheid en verzorging van het gezicht en lichaam. Ecologische cosmetica met biologische olijfolie en DOP...
Portfolio (1)
... landbouwecosystemen, waarbij we ons hebben geweigerd compromissen te sluiten zoals het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen of synthetische producten, en ons hebben gebaseerd op de enige bron die is toegestaan volgens de oude werkwijze: de natuurlijke vruchtbaarheid van de grond in het Cilento.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Livorno
... beschikking te stellen en heeft ze gedacht een lijn van dermatologisch geteste producten te ontwikkelen die de eigenschappen van olijfolie combineren met die van waardevolle natuurlijke extracten zoals bijvoorbeeld sinaasappel, citroen, eucalyptus, aloë, malve, gierst, walnootschalen en hyaluronzuur.
... en daarom altijd te verkiezen boven platte of zelfs defecte oliën. Alleen de extra vierge olijfolie I BIO Zimarino is natuurlijke/nutraceutische/biodynamische Demeter-oliën, en is echt eetbaar en absoluut vrij van sporen en cocktails van insecticiden en fungiciden!
Italië, Km 3.500-Vittoria
... kwaliteit van het eindproduct is verhoogd. De olieproductie die wordt aangeboden door het bedrijf Olio e Natura, gevestigd in Vittoria, in de provincie Ragusa, omvat: Extravergine olijfolie in flessen van 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. In blik van 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. De Nocciolino van olijfpulp: • uitstekende alternatieve brandstof voor natuurlijke korrelige pellets...
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
...-klimatologische omstandigheden kunnen we van juli tot oktober op de markten aanwezig zijn, met de druivensoorten Vittoria, Italia en Apirene. Olijfolie De olijfolie - van snoeien tot oogsten, tot koude persing, tot verpakking - alleen door onze handen. Bomen worden geïrrigeerd met het microdruppelsysteem voor een rationeel waterbeheer. Natuurlijke methoden Ziekten en plagen worden voorkomen met natuurlijke...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
...Het landbouwbedrijf "INCANTALUPI" is opgericht in Puglia in 1948, met volledig respect voor de waardevolle ongerepte natuurlijke omgeving. Hier produceren we sinds 1997 onze biologische extra vierge olijfolie, waarbij de technieken van groenbemesting en het inzaaien van de grond worden toegepast. Alle verwerkingsfases, zoals: de verwerking van de olijven, opslag en verpakking, worden strikt...
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.
Italië, Lecce
Hoge kwaliteit olijfolie uit biologische teelt. Het bedrijf won in 2005 de Gran Menzione prijs op de Sol di Verona competitie en in 2006 de Silver Olive Oil Award in Zürich.
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play