Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is de zachte tarwe bloem Type '00' die is ontwikkeld voor de productie van verse pasta. Met een grote plasticiteit en elasticiteit dankzij het goede eiwitgehalte, wordt PASTAPIU gekenmerkt door een constante korrelgrootte en een asgehalte van minder dan 0,45%; deze eigenschappen maken het geschikt voor het maken van verse pasta die niet grijs wordt en die zijn kenmerkende kleur gedurende...
Portfolio (56)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Moio Della Civitella
...Direct uit onze eeuwenoude kastanjeboomgaard, gelegen in het Nationaal Park Cilento in de gemeente Stio, presenteren wij onze Kastanjepasta. Een product dat de essentie van de culinaire traditie van Cilento belichaamt, verpakt in een potje. Onze kastanjes, met de hand geplukt in de weelderige bossen van Stio, zijn het hart van deze zoete en omhullende pasta. De unieke en onmiskenbare smaak van...
Portfolio (16)
Italië, Canelli
...Monobloc automatische machine met distributeur-orienteur, verstelbare afvoergoot met fotocel voor het detecteren van de aanwezigheid van capsules, dubbele stop voor de potten voor de distributie en het schroeven van twist-off capsules. Productie van ongeveer 800 potten per uur. Kenmerken: - RVS constructie op in hoogte verstelbare poten of wielen. - Lineaire transportband van 2 meter lang met...
Portfolio (111)
Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Radicofani
...Het wordt geproduceerd met melk die afkomstig is uit specifieke gebieden, zoals vastgesteld door de regelgeving van het Consorzio voor het beheer en de productie van Pecorino DOP. De wrongelvorming vindt plaats bij een temperatuur tussen de 35 en 38°C en het breken van de wrongel moet op hazelnootgrootte zijn. De vorm kan tussen de 1,00 kg en 3,50 kg wegen. Ons bedrijf biedt een stuk van ongeveer 2,00 kg aan, minimaal 20 dagen gerijpt. De pasta is wit en compact en de smaak is vers en ongeëvenaard.
Portfolio (48)
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Italië, Dorgali
...Onze Ricotta Sarda, een product van uitzonderlijke bionutritieve waarde en smaak. Verkregen uit de herverwerking van de wei die overblijft na de productie van schapenkaas en droog gezouten, heeft deze ricotta een halfharde, uniforme pasta en een witte kleur, met een licht zoute smaak. Het is een kaas die verrast door zijn veelzijdigheid: ideaal voor wie een gecontroleerd dieet volgt dankzij het...
Portfolio (10)
Italië, Alberobello
...De machine is ontworpen voor de productie van gescheurde gesponnen pasta die wordt gebruikt voor het samenstellen van stracciatella, de vulling van burrate. De machine is volledig vervaardigd uit RVS AISI 304 met enkele onderdelen van speciale POLYMEREN die geschikt zijn voor contact met voedsel. De machine is GEPATENTEERD en onderscheidt zich van andere vergelijkbare modellen op de markt door...
Portfolio (3)
Italië, Monchiero
...Pasta geproduceerd met uitsluitend Nocciola Piemonte IGP uit de Langhe. Roostering - Pasta geproduceerd met Nocciole Piemonte IGP geteeld op de heuvels van de Langhe. Ideaal voor de productie van hazelnootpasta, ijs en ook voor hartige gerechten. Onderworpen aan een micrometrische maling en daaropvolgende zeef voor het verwijderen van schilresten. Gemiddelde roostering. Beschikbaar op aanvraag...
Portfolio (3)
...Italiaanse pasta DOP-productie Gragnano...
Portfolio (3)
Italië, Controguerra
...ESCA SRL is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in de productie van diepvriesvisproducten en vandaag de dag de leider is in Italië op het gebied van de productie van "Ready" sauzen op basis van diepvriesvis, ideaal om smakelijke eerste gerechten van pasta of rijst te dressen volgens de traditie en de Italiaanse smaak. De zorgvuldige selectie van grondstoffen, de kwaliteit en de...
Portfolio (4)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Prato
... te bieden. We hebben speciale zwarte varianten van verschillende types voor de productie van vezelplaten, gekleurde papieren, met uitstekende dispergeerbaarheid en hoge tint. Beschikbaar zowel in poeder als in korrels of in waterdispersie. Door gebruik te maken van uitbesteding zijn sommige types van zwart ook beschikbaar in waterdispersie in verschillende concentraties voor diverse toepassingen, zoals drukpasta's, inkten, geleidende pasta's, additieven voor het aanbrengen van zwarte kleur en UV-bescherming.
Portfolio (6)
Italië, SALZANO
...Het gebruik van de professionele machine voor de productie van verse pasta is voor iedereen toegankelijk; hij doet alles zelf. Je hoeft alleen de ingrediënten toe te voegen en binnen enkele minuten is de pasta klaar in de gewenste soorten en formaten. Nadat je eieren, bloem en water in de kom hebt gegoten, kneedt de machine automatisch gedurende ongeveer 5 minuten, waarna het persen begint. De...
Portfolio (6)
Italië, Cadorago
...Sacco System, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melkzuurbacteriën voor de zuivelindustrie, produceert een reeks lyofiliseerde en bevroren melkzuurbacteriën die specifiek zijn ontworpen voor de productie van harde kazen, met name voor de productie van kazen met een vochtpercentage van 56% op de droge, vetvrije stof: - Grana Padano - Emmental - Gruyère - Comté - Pecorino a pasta dura Bezoek de website https://www.saccosystem.com/ om de brochures te downloaden!
Portfolio (4)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvels van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, vlinderbloem (onderzaai) OOGST Mechanische vibratie met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauwe toepassing op salades, peulvruchten en soepen Pasta gerechten Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Fidenza
... productie van verse pasta bevestigen de knowhow van ons bedrijf in het ontwerpen van moderne productie-installaties voor pasta, waaronder uitrolmachines, vormmachines, raviolimachines, automatische installaties voor dubbele laag ravioli, lasagne machines en nestmachines, pasteurizers, koel tunnels en continue kookinstallaties, complete lijnen voor voorgekookte verse pasta.
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en productcontroles en moderne faciliteiten met geavanceerde productie-installaties stellen ons in staat om onze klanten premium producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18...
Italië, Caraglio
...{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we...
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de leider in de productie van Mediterrane Verse Pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van ambachtelijke verse pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger...
Portfolio (4)
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore...
Portfolio (4)
...De Azienda Agricola Sabatino is een jonge onderneming, opgericht in 2013, met als doel hoogwaardige pasta te produceren en te commercialiseren. Voor de productie wordt in de Marken een oud en niet-hybridiseerbaar graan verbouwd en verwerkt... Het 'Saragolla'-graan. Dit wordt gemalen met een stenen molen en vervolgens gebruikt voor de productie van pasta met bronzen matrijzen en een langzame, lage...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play