Verhoog uw bakervaring en maak een statement met deze prachtige, levendige en opvallende taartvormen. Ontworpen om een vleugje elegantie en opwinding ...
Een rechthoekige taart met een kruimeldeegbodem en een vulling van appels. Gebruikswijze: BEVROREN Frituur in hete olie op 182°C gedurende ongeveer 6 ...
Onze portfolio van grondstoffen van toonaangevende leveranciers laat ook bij bakmixen niets te wensen over: Wij ontwikkelen graag individuele totaalop...
Milletmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak aan gebakken producten toevoegt. Milletmeel kan worden gebruikt als...
Halfafgewerkt product speciaal geformuleerd voor het maken van chocolade-sponscake, ook ideaal voor Swiss Roll, Margherita-taart en Sacher-taart.
For...
Gierstmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak toevoegt aan gebakken producten. Gierstmeel kan worden gebruikt als...