Italië, Giuliano
...Meel "00", water, Moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, friarielli, worst.
Portfolio (129)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
Italië, Mesoraca
... venkel. Het mengsel wordt in een darm gestopt en handmatig gebonden om de klassieke "salsiccia touw" te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenpasta). Categorie: Salumi Calabresi PESO: 300/350 Gewicht: 0.300 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: dextrose en sacharose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... voeding voorop staat, dankzij diëten die uitsluitend op natuurlijke granen zijn gebaseerd. Het hele productieproces vindt plaats in ons ambachtelijke laboratorium, gebaseerd op minutieuze research en voortdurende ontwikkeling, met onwrikbaar respect voor de traditionele kunst van de vleeswaren, met zijn gevestigde en herkenbare kenmerken. Onze vleeswaren worden gedistribueerd en geconsumeerd, met de bewustheid en trots om een product van onbetwistbare kwaliteit en hoge culinaire traditie aan te bieden.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Loreggia
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play