De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens ...
Ons bedrijf produceert en verkoopt hoogwaardige ambachtelijke patisserie sinds 1960. We zijn in staat om onze producten op de nationale en internationale markt te distribueren. We garanderen stipte leveringen en verse producten. De mogelijkheden van de moderne machines die we gebruiken, gecombineerd met recepten die de rijke Italiaanse traditie weerspiegelen, maken ons tot een toonaangevend bedrij...
Een toonaangevend bedrijf in de zoetwarenindustrie, met ambachtelijke productie en ingrediënten van hoge kwaliteit die samengaan met traditionele grootmoeders recepten. Het uitgebreide assortiment omvat: millefoglie, cantucci, theegebakjes, riccioloni, twill, heerlijke pétits fleurs, cocchini, en de onmiskenbare zoetigheden uit de Napolitaanse traditie (mastaccioli, roccocò, babà, apolline). Het p...