...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
...Mozzarella Julienne/gebroken voor pizza, gemaakt van gepasteuriseerde melk en levende melkzuurbacteriën INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel.
Portfolio (10)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
...wij leveren handgestrekte pizzabodems en pinsa voor de foodservice en diepgevroren pizza's voor de grootverbruik onder het merk MAGNIFICA ROTONDA en ook als private label. Onze pizza's worden gebakken op vuurvaste steen.
Portfolio (1)
Italië, Noci
...De burrata, het paradepaardje van de typische kaastraditie uit Puglia, bestaat uit een handgemaakt omhulsel van mozzarella, gemaakt door onze kaasmakers, dat van binnen is gevuld met een zachte kern van met de hand gescheurde mozzarella en room. Dit resulteert in een zakje met een heerlijke, zoete en delicate smaak. Het is een product dat kan worden gebruikt voor verse consumptie, op smaak...
Portfolio (10)
Italië, Casoria
... gesneden mozzarella, buffelcaciotta, Pecorino Bagnolese, Gaeta-olijven, papaccelle, friarielli, escarole, aubergines en artisjokken in olie, zuivelproducten van koe en buffel, gerookte zizzona van Battipaglia, gigantische buffeltwist, gecertificeerde zeewier (zeesla) en ambachtelijke verse Napolitaanse patisserie... Onze klanten zijn: restaurants, pizzeria's, pubs, bistro's, delicatessenwinkels, hotels, gemeenschappen en ook particulieren (detailverkoop)...
Portfolio (7)
Italië, Taviano
...Mozzarella Regjnella, een jong Salentijns bedrijf, is geworteld in een decennialange ervaring in de sector en de ambachtelijkheid van zijn productie, gecombineerd met de meest recente hygiënevoorschriften. Het merk "Regjnella" is ontstaan met als doel een icoon van onbetwistbare kwaliteit te worden. Dankzij een uitgebreid en efficiënt verkoopnetwerk garandeert Mozzarella Regjnella de levering met eigen middelen en met meerdere wekelijkse leveringen in heel Salento.
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Italië, Sonnino
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
Italië, Bernalda
... gegarandeerd door de exclusieve IQF (Individually Quick Frozen) bevriezingsmethode, die de producten een houdbaarheid van 12 maanden vanaf de productiedatum geeft, en zorgt voor het behoud van de oorspronkelijke versheid en romigheid na ontdooiing. Het bereiken van onze doelstellingen gaat gepaard met gecombineerde keuzes: · een sterke band met onze wortels en tradities · respect voor het milieu...
Italië, Frattamaggiore
DESKUNDIG IN DE KAASDISTRIBUTIE VOOR DE CAMPANIANSE HORECA EN DAARBOVEN, VERZENDINGEN IN ITALIË EN HET BUITENLAND. WE BIEDEN OOK PARTICULIEREN DE MOGELIJKHEID OM ONZE KWALITEITSKAASPRODUCTEN AAN TE SCHAFEN. BEZOEK ONZE WEBSITE OF NEEM CONTACT MET ONS OP VIA ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN.
Italië, Ibi
Productie van Fior di Latte mozzarella Napoli-snede, in blokjes, geraspt, alleen van melk, stremsel, zout en melkzuurbacteriën, geen conserveermiddelen, geen verdikkingsmiddelen...
Portfolio (3)
Latteria Del Carlo houdt zich sinds 1952 bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, met een specialisatie in de productie van mozzarella voor pizza.
Italië, San Fermo Della Battaglia
Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en de verschillende formaten voldoen aan de behoeften van de HoReCa- en GDO-wereld. De verschillende snits veranderen de smaak van de pizzamozzarella niet; elke pizzaiolo kan de ideale mozzarella voor zijn pizza vinden, gemakkelijk te doseren en altijd klaar voor gebruik. Een uitgebreide logistieke organisatie, bestaande uit een vloot...
Italië, Agropoli
... buffels, koeien of schapen grazen, omdat er aandacht is voor de kwaliteit van de kazen en mozzarella, waarbij elke mogelijke besmetting van de teelt van groenten, tarwe voor pasta en andere verkochte producten wordt uitgesloten. Na de productie volgt het bedrijf ook de verzendfase, tot aan de bestemming van de klant, en zorgt ervoor dat de koudeketen wordt gerespecteerd. Niet voor niets is het motto van 100% Italia "van de grond naar de tafel."...
Italië, Porcari
Gespecialiseerde producent van mozzarella voor pizza sinds 1952. Een bedrijf met een ambachtelijk en familiair karakter, maar met industriële productiecapaciteit.
Italië, Napoli
... D.O.C. ontstaan. Onze onderneming, gevestigd in NAPELS, heeft als doel haar klanten te bedienen met producten van de hoogste kwaliteit. De producten die we distribueren zijn allemaal gecertificeerd door de EU met de labels DOP, DOC, IGP en 100% made in Italy en beschikken over alle andere certificeringen die door de EU-regelgeving zijn vereist. Onze onderneming biedt haar klanten typische Campania-producten aan, zoals de legendarische Mozzarella di Bufala, de Ricotta di Bufala, en wijnen uit onze traditie zoals Falanghina.
Italië, Melzo
...provincie Milaan. De toppings van de pizza's zijn allemaal Italiaans en omvatten DOP buffelmozzarella, fior di latte mozzarella, gerookte provola en biologische extra vergine olijfolie DOP. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, kunt u bellen naar 3667146300.
Italië, Albanella
MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANO ARTISANALE PRODUCTEN FRESH EN PRODUCTEN VOOR PIZZERIA MOZZARELLA JULIENNE TOMATENCONSERVEN VOOR PIZZERIA PRONTO PIZZA IN AZIJN EN IN OLIE OLIEVEN EN CHARCUTERIE VAN DE BESTE MERKEN WE BIEDEN EXCLUSIVITEIT PER REGIO EN VERZENDING INBEGREPEN...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play