...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Italië, Castel Volturno
Italië, MILANO
...Samenstelling 70% Arabica; 30% Robusta Om de perfecte consistentie van de smaak te behouden, kan de geografische oorsprong van de koffie, niet de samenstelling van de blend, variëren afhankelijk van de jaarlijkse oogstkenmerken. VERPAKKING VAN 6 STUKS 1 PALLET 198 STUKS VERVALDATUM 07/08/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALLETS...
Portfolio (229)
...De Arabica Specialty en de Fine Robusta zijn geselecteerde koffies van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig getraceerd vanaf de oorsprong, vers van de oogst en vrij van defecten. Hun beschikbaarheid is beperkt en afhankelijk van de mogelijkheid om verse grondstoffen te verkrijgen met potentiële uitzonderlijke organoleptische eigenschappen als gevolg van onze zorgvuldige ambachtelijke branding.
Portfolio (10)
Italië, Latina
... body, een kop die zelfs de meest veeleisende smaken zal verrassen. Coopinhal is ontstaan uit het initiatief van een groep producenten die geloofden in het belang van koffie voor de economie van de stad en het land. Het zijn allemaal kleine en middelgrote producenten met percelen gelegen in bergachtige gebieden, op een hoogte tussen de 1.000 en 1.200 m boven zeeniveau, met een gemiddelde temperatuur von 23°C en jaarlijkse neerslag van 1400 mm, geconcentreerd tussen de voorjaar en de herfst, ideale omstandigheden voor de productie van kwaliteitskoffie.
Italië, Verona
...Zacht en soepel, met een delicate afdronk 100% Arabica van één oorsprong uit Guatemala...
Portfolio (2)
Italië, Avezzano
...Koffiebonen, gemalen koffie, compatibele Nespresso-capsules, Dolce Gusto, Lavazza.
Portfolio (1)
Italië, Sesto Fiorentino
...Nasmaak: tonen van cacao met een lichte tabaksaroma Intense smaak BLEND UFFIZI, INTENSE SMAAK Een blend met een intense aroma en volle body, voor degenen die houden van een robuuste, dichte en romige koffie. Gemaakt door de hoogste kwaliteit oorsprongen te selecteren, gemengd en gebrand om de beste kenmerken van elke enkele oorsprong te verbeteren. Dankzij de samenstelling met een hoog...
Portfolio (9)
Italië, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA ontvangt al jaren unanieme waardering van professionals in de zwarte drank en straalt de exotische smaak van zijn oorsprong uit. Een weelderige, zachte, aanhoudende koffie die een verfijnde zoetheid op de tong achterlaat. Het heeft een nasmaak van geroosterd brood en hazelnoot, en in de kop een romige laag van verschillende kleuren, gegeven door de Aziatische koffies die deze mix beslist speciaal maken qua aroma en smaak.
Portfolio (4)
Italië, Teramo
...Vers en aromatische koffie met een kruidige nasmaak. Geniet van de unieke mix van een romige maar volle koffie. Type bonen: 100% Arabica Oorsprong: Brazilië Brandprofiel: lichte/middelmatige branding Verkocht in zakken van 1 kg - Doos van 8 verpakkingen 8 kg...
Portfolio (10)
...Koffiebonen, 70% Arabica en 30% Robusta. Oorsprong Brazilië/Colombia voor de Arabica Oorsprong India/Oeganda voor de Robusta...
Portfolio (3)
Italië, Forli'
...Volle smaak koffie; de bijzonderheid en de dichtheid zijn te danken aan een blend van Robusta uit de beste plantages van India en Afrika en de Arabica uit Zuid- en Midden-Amerika. Een lange branding versterkt de kenmerken van elke oorsprong en ontwikkelt een intense bouquet.
Portfolio (23)
Italië, Savignano Sul Panaro
Café is een branderij uit Vignola, ontstaan uit de wens om het ambachtelijke vakmanschap van goed en met passie gemaakte producten te herbeleven en te verdiepen. Het idee is om terug te keren naar de oorsprong van typisch Italiaanse smaken, te genieten van mengsels die vakkundig zijn samengesteld door meesterbranders. Onze inzet is om onze passie voor het zoeken naar grondstoffen...
Portfolio (17)
We wijden ons leven aan koffie. We kennen het DNA van onze bonen en weten hoe we ze moeten behandelen om het beste eruit te halen. We respecteren de grondstof in alle fasen. We hebben de brandcurves en ontgassingtijden van elke enkele oorsprong bestudeerd, met als doel de organoleptische eigenschappen te verbeteren. We voeren de cupping uit van elke enkele oorsprong en ontwikkelen unieke blends voor onze koffieliefhebbers.
Italië, Vigonza
Orodorienthe importeert wereldwijd thee, koffie, specerijen en accessoires voor de groothandel en detailhandel. Zwarte, groene, witte, gearomatiseerde thee, rooibos, kruideninfusies, medicinale kruiden, hoogwaardige en zeldzame thee. Koffie van één oorsprong, gearomatiseerd, cafeïnevrij, en ook de gloednieuwe koffie die geen koffie is. Bij ons vindt u tot 180 soorten specerijen! Van de klassieke...
Portfolio (4)
... proeft. Achter het geheim van het intense aroma van koffie schuilt de passie voor kwaliteitsproductie: met deze filosofie hebben we in 2000 besloten om de branderij Cosmai Caffè te openen. Onze reis begint ver weg, bij de oorsprong! We geloven in een eerlijkere koffiehandel en in de bescherming van de betrokken boeren; deze mijlpaal vertegenwoordigt een concrete bewijs van sociale...
Portfolio (3)
Italië, Gubbio
Geboren in 1979 in Gubbio, is Caffè Tre Ceri vandaag de favoriete koffie van professionals in de HO.RE.CA.-sector die het beste voor hun klanten willen. Al onze blends zijn gemaakt van de beste grondstoffen van de belangrijkste koffieproducenten. Elke mono-oorsprong wordt afzonderlijk gebrand volgens een ambachtelijke methode en wordt pas later gemengd. Deze beslissing stelt ons in staat om de...
... Arabica, gewassen en afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, die bijzonder licht, zoet, perfect in balans zijn, met een intense bloemige geur, met tonen van specerijen en cacao, die de koffie een lage zuurgraad en een aanhoudende nasmaak geven. Alle koffie van verschillende oorsprong worden afzonderlijk behandeld met het systeem dat 'langzame branding' wordt genoemd (duur 15/20 minuten), waarbij automatisch de uitlooptijden van de 'branding' worden aangepast op basis van de specifieke kenmerken van elke kwaliteit.
Italië, Napoli
... de traditie het voorschrijft, levert het een koffie op met een buitengewone geur, een zachte en volle smaak, die de intense en omhullende koffiesmaak in de mond achterlaat. PUROKAFFE' is een koffiehandel die is ontstaan uit de wens om het ambachtelijke vakmanschap van goed gemaakte dingen met passie te herbeleven en te verdiepen. Het idee is om terug te keren naar de oorsprong van typisch...
Italië, Torri Di Quartesolo
... GERICHT OP HET DISTRIBUEREN VAN BIODEGRADABLE EN ECOLOGISCH VRIENDELIJKE PRODUCTEN VOOR EEN TOEKOMST IN HET TEKEN VAN ECOLOGIE. ONZE CATALOGUS ZAL WORDEN UITGEBREID MET ARTIKELEN VOOR VOEDSELGEBRUIK, ALLEMAAL STRIKT GEPRODUCEERD MET BIODEGRADABLE MATERIALEN VAN PLANTENLIJKE OORSPRONG.
Italië, Marano Di Napoli
...Onze ORO-pads zijn de uitdrukking van ons volk in een kopje, de zoete en romige smaak biedt een onnavolgbare smaak, waardoor je de emotie van een goede koffie zoals in de bar, maar dan thuis ervaart. Onze 100% Arabica-melanges zijn van de hoogste kwaliteit, aangezien de bonen bij de oorsprong worden geselecteerd en volgens de oude Napolitaanse traditie worden gebrand. Onze producten zijn online...
Welkom bij Torrefazione Sorbìr. Marmirolo, gelegen in de provincie Mantova, herbergt het bedrijf Point Service. Van oorsprong tot nu is het doel van het bedrijf geweest om zijn klanten een goede koffie te bieden: ambachtelijk en van hoge kwaliteit, met behoud van het familiebeheer om directe relaties te onderhouden met zowel huidige als toekomstige klanten. Torrefazione Sorbir is opgericht in...
Italië, Borgonuovo di Sasso Marconi
... product vanaf de oorsprong, door de delicate fasen van het branden tot de verpakking van de koffie, gemalen en in bonen - gecombineerd met een immense passie voor dit product en de wil om verwerkingsmethoden toe te passen die de organoleptische eigenschappen van koffie respecteren - stellen Torrefazione Guizzardi in staat om verschillende gebrande koffies aan te bieden, variërend in oorsprong, variëteit en branding, maar allemaal verenigd in onbetwiste excellentie. Van brandprocessen en koffieverwerking uitgevoerd met grote enthousiasme en kennis, en met het doel...
Italië, Salerno
... aroma te garanderen. Centraal in onze bedrijfsfilosofie staat altijd de keuze van de beste groene koffie en de productiemethode. De koffie wordt bij de oorsprong gecontroleerd en geselecteerd om de productie van koffie volgens de gecertificeerde kwaliteitsnormen van de sector te waarborgen. De melanges van Caffè Motta onderscheiden zich door de persistentie van de smaak, de romigheid en het onmiskenbare aroma; allemaal kenmerken die zijn verkregen door vakkundig de beste kwaliteiten van Arabica en Robusta te mengen. Het assortiment omvat gemalen koffie, koffiebonen, pads en capsules.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play