Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
...wij leveren handgestrekte pizzabodems en pinsa voor de foodservice en diepgevroren pizza's voor de grootverbruik onder het merk MAGNIFICA ROTONDA en ook als private label. Onze pizza's worden gebakken op vuurvaste steen.
Portfolio (1)
... hoofdrolspelers op de Pugliese tafels, vanaf het voorgerecht, is brood; we vinden het in smakelijke bruschetta of in de typische "acquasala", geroosterd brood dat in water is gedrenkt, vervolgens gegarneerd met rauwe ui, tomaten, een snufje oregano en goede extra vierge olijfolie, strikt Pugliese. Het brood blijft zelfs een hoofdrol spelen in de Pugliese soepen; pancotto, doordrenkt met extra vierge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play