...Verrijkt met glazuur en hazelnoten, is Panettone Gran Torino een must. De verrukkelijke coating maakt deze Panettone een van de meest populaire en gevraagde delicatessen, vooral door degenen die de traditionele smaak van Panettone willen respecteren.
... kunnen ook gekarameliseerd, gemalen tot kruimels of meel. De belangrijkste eigenschap van deze hazelnoten is de aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen zoals vitamine E en B-vitamines, evenals mineralen zoals kalium, calcium, fosfor en magnesium. Hazelnoten hebben een hoog caloriegehalte, dus het is raadzaam om ze in kleine hoeveelheden te consumeren, vooral als je een caloriearm dieet volgt. Heerlijk en smaakvol voor aperitiefjes en buffetten, als voorgerechten fingerfood en ze kunnen worden omgevormd tot rijke ijsjes of romige parfaits.
...Onze gepelde en geroosterde hazelnoten worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste voedselkwaliteit te garanderen. We beschikken hiervoor over de BRCGS-certificering, die essentieel is voor het exporteren van de producten en voor het bevorderen van voedselveiligheid in de keten.
De heerlijke mix van chocoladecoating maakt onze chocoladebedekte hazelnoten zeer smakelijk.
Je kunt dit product gebruiken om een moderne snoepbar te maken, als een geldig alternatief voor traditionele suikergoodies, of je kunt ze gewoon als snack eten of in combinatie met yoghurt.
...Cappuccino smeerbare room 200g
Gourmet ambachtelijke smeerbare room met hazelnoten en koffie, een verfijnde en complete smaak. Een room gewijd aan koffieliefhebbers, perfect voor snacks of rijke ontbijten.
Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien.
Gemaakt in ons laboratorium Ferrazzano
Met extra vierge olijfolie.
GEACHTE DAMEN EN HEREN.
WIJ ZIJN PRODUCENTEN, BEWERKERS EN EXPORTEURS VAN DE TYPISCH ITALIAANSE IGP GIFFONI EN MORTARELLA HAZELNOOT, DIE OORSPRONKELIJK UIT ONZE REGIO KOMT. WE EXPORTEREN ECHTER OOK ANDERE SOORTEN ITALIAANSE HAZELNOOT, TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE HAZELNOOT, DOP TONDA GENTILE ROMANA HAZELNOOT.
WIJ BIEDEN GEMAAKTE HAZELNOOT, GEROOSTE EN GEBLANCHERDE HAZELNOOT, HAZELNOOTPASTA, ENZ.
TE...
...Excellentie gemaakt in Sicilië
Walnoten, amandelen, pinda's, hazelnoten, pistachenoten
Pistachegranula uit Bronte voor patisserie
Pistachemeel uit Bronte voor patisserie.
Ons hart klopt alleen voor één product en vandaag positioneren we ons in de top van de wereldmarkt voor de kwaliteit en excellentie van onze hazelnoten en de halfafgewerkte producten. We verkopen hazelnoten die voornamelijk lokaal (Lazio) worden ingekocht, maar ook uit verschillende andere Italiaanse regio's en over de hele wereld, zoals Turkije, Georgië en Azerbeidzjan. Onze hazelnootproducten zi...
... Afrikaanse, Indiase en Indonesische enkele oorsprongen is het de perfecte koffie voor wie een boost van energie en cafeïne wil.
De dichte textuur van de crema geeft pittige tonen van zwarte peper en een vleugje hazelnoten vrij, voor een ronde en omhullende smaak, aanhoudend op het palet maar uiterst aangenaam.
Een koffie voor degenen die hun bonen zelf willen malen, en zo de bereiding van de drank in...
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren.
Schudden voor gebruik
INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
...pijnboompasta, tijgernootpasta, walnotenpasta, hetzelfde geldt voor granen en meel. We zijn begonnen in de jaren zestig in de provincie Viterbo, bijna 60 km van Rome, in het district Soriano nel Cimino, een gebied dat veel wordt gebruikt voor de productie van hazelnoten. In deze beroemde regio bezitten we meer dan 100 hectare hazelnootbomen. In het jaar 1996 zijn we een partnerschap aangegaan met de...
... producenten ter wereld, zoals: walnoten, pijnboompitten, ongepelde amandelen, gepelde amandelen, amandelmeel, ongepelde hazelnoten en zowel in de schaal als gepelde pistachenoten. We zijn in staat om al deze producten zowel in bulk als verpakt, ook onder private label, te leveren.
Als Coöperatie voor Landbouw houden we ons bezig met de teelt van de Piemonte IGP Hazelnoot op onze velden. Het product dat we verkrijgen, wordt vervolgens opgeslagen in het magazijn en indien nodig in ons laboratorium verwerkt, waarbij we alle mogelijke afgeleiden produceren. De producten die we verkrijgen zijn: Gepelde hazelnoten, Geroosterde hazelnoten, Hazelnootpasta en Spreads met 55% Hazelnoot. Onze producten kunnen rechtstreeks worden gekocht in de winkel naast het bedrijf of online. We bieden ook adviesdiensten aan over teelt, werk op basis van derden en opslag.
In het hart van Toscane, dicht bij Pisa, produceert Amedei hoogwaardige Italiaanse chocolade afkomstig van geselecteerde plantages. Repen, Napolitains, Truffels en Pralines, Crèmes. Donkere en extra donkere chocolade, melk- en witte chocolade, chocolade met hazelnoten, met amandelen, met fruit en ganduja-chocolade, cru monorigin chocolade. Naast de klassiekers produceert Amedei Monorigin Cru...
...Verkoop van levende slakken, al gespoeld en klaar om te koken, zowel in detailhandel als groothandel. Ons bedrijf kweekt en commercialiseert Helix Aspersa Muller slakken Made in Italy. We produceren ook hazelnoten en olijfolie, strikt Made in Italy. We zijn altijd op zoek naar potentiële kopers voor ons product over de hele wereld, we bieden een garantie van Made in Italy, grote hoeveelheden en sérieux. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...