Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, Pescara
LUMACA ITALIA is een Italiaans bedrijf dat zich uitstrekt binnen de velden van de prachtige stad Sant'angelo, dat is geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Italië (pe), en respectvol is ten opzichte van de omgeving waarin het zich bevindt. Ons bedrijf houdt zich bezig met de volledige cyclus van de kweek van gastronomische slakken, buitenshuis. We zijn gespecialiseerd in de productie en...
Portfolio (5)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Coriano
...We produceren meer dan 100 smaken ijs, inclusief Gourmet (hartige) smaken. "We hebben ervoor gekozen om het ijs uitsluitend te 'koken' met natuurlijke ingrediënten, zodat we u authentieke smaken teruggeven die verloren zijn gegaan."...
Portfolio (1)
Italië, Gravina di Catania
...Klaar om te gebruiken voor pasta, alleen opwarmen, geen koken nodig. De "Salsa di pomodoro ciliegino Bio" is een product van hoge kwaliteit, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. De saus is gemaakt van perfect rijpe "pomodorini ciliegino", gekweekt met natuurlijke methoden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Cinto Caomaggiore
... bakkerijproducten die de versheid behouden en bescherming bieden aan elk voedsel tijdens het koken tot het op de tafel van de consument komt. - gecoat papier met volledig biologisch afbreekbare en composteerbare materbi, ideaal voor voedselverpakking en bescherming van verse levensmiddelen; - pergamijnpapier gemaakt van rauwe sulfiet- en sulfaatcelulose, zonder toevoeging van chemische additieven...
Portfolio (9)
Italië, Pergola
... EN MET MAXIMAAL RESPECT VOOR HET MILIEU. ONZE TROTS IS ZEKER DE WAARDEVOLLE WITTE TRUFFEL EN ALLE VOORBEREIDEN DIE HIERIN WORDEN GEBRUIKT IN DE RECEPTEN. WE VINDEN HET LEUK OM TE COMMUNICEREN MET ONZE KLANTEN EN EEN RELATIE OP TE BOUWEN, OP ONZE WEBSITE IS ER EEN SPECIALE BLOG DIE UITLEGT HOE U AL ONZE TRUFFELS EN PRODUCTEN HET BESTE KUNT KOKEN EN BEWAREN. ONZE BEDRIJF IS GEBOREN UIT DE PASSIE...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play