... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten.
Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren.
Schudden voor gebruik
INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
...Italiaanse industrie van 1962, aanwezig in het Aversano-gebied, nu in de derde generatie, het eerste bedrijf dat kaasfabrieken heeft gerealiseerd voor de verwerking van buffelmelk, nu aanwezig in Campanië en ook buiten de nationale grenzen. We maken machines voor gesponnen kazen - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, yoghurt, enz. Daarnaast realiseren we op aanvraag en gepersonaliseerde...
... yoghurt, raffinators, en sorbetmachines. Het bedrijf maakt gebruik van technische adviezen van patissiers, pizzaioli en bakkers om nieuwe innovatieve en kwalitatieve producten te ontwikkelen.
Het bedrijf is gevestigd in Baronissi in de provincie Salerno aan de via Salvador Allende 72, tel. 089-955557 en 089-955560;
Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 13:00 en van 15:00 tot 18:30, op zaterdag van 08:30 tot 13:00.
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino
In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia
De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt geproducee...
Het bedrijf is gevestigd in de Sabina Romana, in de gemeente Montelibretti. Er worden ongeveer driehonderd Maltese geiten gehouden. De voeding is gebaseerd op bedrijfsweide, hooi en GMO-vrij voer op basis van maïs en gerst. De Maltese geit past goed in onze omgeving en produceert melk die geschikt is voor verwerking. De gematigde aanwezigheid van geur en smaak van geitenmelk van dit ras maakt het ...
...Verkoop van nieuwe en gereviseerde tweedehands ijsmachine, met garantie.
Wij hebben manteca's, pasteurizers, ijsmachines en soft/yoghurt machines van de beste merken, zoals Carpigiani, Frigomat, Cattabriga, Gel Matic, Coldelite, Trittico Bravo, Pastochef, eismaschinen, pasteurisierer, softeismaschinen, kombimaschinen.
Alle machines worden gecontroleerd door ons servicecentrum en geverifieerd...
... door de gasten op elk moment van de dag; in de keuken wordt elke ochtend het ontbijt genuttigd, dat altijd is inbegrepen in de kamerprijs: verse croissants met room, jam of volkoren; melk (dierlijk of plantaardig), koffie, thee, yoghurt, koekjes, verschillende snacks; het typische Italiaanse zoete ontbijt. Verblijven in Bed & Breakfast Michelangelo is de ideale oplossing voor wie de veerboten naar...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., de melk van Rome: een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verwerking van verse melk in Rome, verse melk met hoge verteerbaarheid, UHT-melk, yoghurt, room, boter, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- en cacaopudding, melk van hoge kwaliteit.
Al enkele jaren produceren en verkopen we yoghurt-ijs en ambachtelijk ijs in onze directe verkooppunten met groot succes. De positieve feedback die we elke dag ontvangen, heeft ons ertoe aangezet om meer verkooppunten te openen en een franchise op te zetten.
Wij produceren Fior di Latte, mozzarella van buffelmelk, schapen-, geiten- en koemelk kazen, schapen- en geitenricotta, buffelricotta en yoghurt van koemelk, buffelmelk en geitenmelk.
... volledig uitgeruste kitchenette, evenals ruime en comfortabele slaapkamers. Het ontbijt wordt buiten of in uw accommodatie geserveerd, met keuze uit lokale zoete of hartige specialiteiten, warme croissants, nutella en jam, vruchtensappen, yoghurt en vers fruit. Op verzoek kunnen er ook roerei worden toegevoegd. B&B garandeert al zijn gasten gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid, naast talrijke samenwerkingen met restaurants, trattoria's, bars, ijssalons, maneges, schoonheidscentra, gidsen en nog veel meer, gelegen op enkele kilometers afstand.