... te openen.
Een traject gebaseerd op respect voor kwaliteit en de keuze voor de beste grondstoffen. Een evolutie verbonden aan de passie voor tradities en een grote aandacht voor de nieuwe voedingsbehoeften.
In 1956 wordt het bedrijf opnieuw georganiseerd en gestructureerd als onderneming, tot het in 1964 de huidige locatie opent, in Via San Giovanni, met nieuwe ovens en meer personeel.
In...
Dokter Valentina Ciardiello, voedingsbioloog met een privépraktijk in het centrum van Napels. Tegenwoordig is het steeds moeilijker om in overeenstemming te zijn met je lichaam door slechte gewoonten, een zittende levensstijl, weinig beweging en junkfood. Maar met een persoonlijk voedingsplan van voedingsdeskundige Valentina Ciardiello kan je leven echt veranderen en de vreugde van het doen herontdekken.
Winkel gewijd aan glutenvrije producten, eenpersoonsporties voor de Ho.Re.Ca.-sector, HACCP-gecertificeerd, gecertificeerde producten aanwezig in het AIC-register, thuisleveringen in heel Rome en provincie.
...Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van functionele voedingsmiddelen voor derden. Het gaat specifiek om eiwitrijke, low-carb voedingsmiddelen met een lage glycemische index, rijk aan vezels en met een laag caloriegehalte, ook glutenvrij, allemaal van de hoogste kwaliteit en gepatenteerd. Onze producten kunnen worden aangepast aan de voedingsbehoeften van de klant. De productlijnen zijn ontwikkeld door onze interne R&D-afdeling in samenwerking met de Polytechnische Universiteit van de Marken.