Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De IJs Cider van La Flaguerie is het resultaat van de concentratie van appelmost door middel van cryogenie. De zo geconcentreerde most fermenteert en behoudt een hoog gehalte aan restsuiker. Met een amberkleur is de IJs Cider van La Flaguerie een geconcentreerde mix van aroma's van gekookte appels, ondersteund door de tannine en de natuurlijke zuurheid van het fruit. Het wordt gekoeld (8 tot 10 graden) genoten als aperitief, bij foie gras, een blauwe kaas of bij het dessert. Bruto gewicht: 970g Gewicht van de doos van 6: 6kg...
Portfolio (57)
Spanje, Puntal, El (espinardo)
...In de moderne cultuur is het dessert het laatste gerecht dat tijdens een maaltijd wordt geserveerd, meestal bestaande uit zoete voedingsmiddelen: fruit, gebak, sorbets, vla, enz. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten.
Portfolio (71)
Polen, Kolbuszowa
...Een bevroren dessert, geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Om van de smaak van het ijs te genieten, bieden we verpakkingen aan die perfect zijn voor het invriezen van producten. Dit type folie kenmerkt zich door een verhoogde mechanische doorsteekbestendigheid en weerstand tegen lage opslagtemperaturen, waardoor de smaak en eigenschappen van het ijs behouden blijven. DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: BOPP/BOPP, BOPP/BOPP MET., BOPP/BOPP PERŁA...
Portfolio (91)
Polen, Brzozów
... wordt door het lichaam gebruikt voor spiercontractie, bloedstolling en de geleiding van zenuwimpulsen. Dadelpalm kan vers of als gedroogd fruit worden gegeten. Ze worden voornamelijk gebruikt als dessert of als ingrediënt in ijs, jam, pudding of honing. Ze zijn de belangrijkste ingrediënt bij de productie van gefermenteerde alcoholische dranken en kunnen tot meel worden gemalen. Ze worden ook in veel gerechten gebruikt, meestal in vullingen of vleesgerechten. In veel Arabische landen wordt hun zoete sap gebruikt voor de productie van Arak-wijn.
Portfolio (781)
België, Gent
...Minimaal aantal deelnemers: 15 Maximaal aantal deelnemers: Onbeperkt Duur: 3 uur VRAAG VANDAAG NOG AAN Voorbeeld van menu Menu Voorbeeld: Vissoep Zeebrugse stijl **** Limoenvis met prei, wittewijnsaus en tomaten **** IJs dessert Een paar hoogtepunten van een middeleeuws openluchtmuseum Vraag meer informatie aan over onze reizen Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid programma of specifieke diensten, wij maken uw uitje perfect. CONTACT...
Portfolio (49)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
EXOTIC WHIP is een van de grootste producenten van hoogwaardige Europese nitrous oxide cream chargers. De Exotic Whip cream charger is gevuld met een totaal van 640 gram nitrous oxide in vergelijking met de gebruikelijke 580g. Geef je cocktail of slagroom een heerlijke tropische touch door eenvoudig een van de smaakparels toe te voegen. Momenteel beschikbaar in de volgende smaken: - Pleasure Pass...
Portfolio (241)
Turkije, Beylikdüzü
... suikers en sprinkles, heeft PMF alles wat u nodig heeft om uw dessert tot een ervaring te maken. Opzettelijk ontworpen en vervaardigd met kwaliteitsingrediënten, verhogen onze chocolade stukjes de uitstraling en smaak van uw bakkerijdisplay, terwijl onze suikers dienen als de perfecte afwerk smaak op uw gebak.
Portfolio (9)
Italië, Comacchio
...Onze koffiecrème is al klaar om in de ijsmachine te worden gegoten. Het is een eenvoudig dessert dat is ontworpen als een zomerse variant van espresso.
Portfolio (3)
Frankrijk, Condom
...Premier neus zeer fruitig: we herkennen de aroma's van de goed rijpe peer met de smakelijke basis van de belle-hélène peer. De chocolade blijft in de mond hangen. Het is zowel een aperitief als een dessertwijn, vergezeld van een bolletje ijs of een ander dessert met peer. Ook wel "Galipette" met peren & chocolade genoemd. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Duitsland, Garching Bei München
...Lepels voor koffie, ijs, enz., duurzaam & plasticvrij, 8,8 cm, 330 stuks - Met onze SUPERSPOON willen we een compromisloze alternatieve oplossing creëren voor een duurzame toekomst en tegelijkertijd een unieke snackervaring bieden. Wegwerplepels van plastic of hout zijn verleden tijd; vandaag de dag kun je met je eetbare lepel eerst genieten van je ijs, koffie of dessert en daarna met een...
Portfolio (5)
Turkije, Izmir
Bergama Plastik is een van de toonaangevende verpakkingsproducenten in Turkije, met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar. Ons bedrijf, gevestigd in Bergama-İzmir, Turkije, heeft zich stevig bewezen als marktleider met een productiecapaciteit van 10.000 ton per jaar. Onze fabriek omvat een indrukwekkend overdekt gebied van 9.000 m2, evenals een uitgestrekt open terrein van 28.000 m2. We beho...
Portfolio (378)
Oekraïne, Kyiv
...IJs is een traditioneel dessert dat populair is in Oekraïense gelateria's. De melkachtige-crèmige basis en het expressieve aroma van vanille worden gecombineerd in een freeze-dried lekkernij die alleen in de mond smelt. Het dessert is vanaf het begin klaar om te eten. Het smelt niet in de hitte, dus het is handig om het mee te nemen voor een wandeling, naar de bioscoop of op reis. Het wordt perfect genoten, zowel individueel als in combinatie met een geurige koffie of koele Prosecco. Gesublimeerd ijs wordt ook gebruikt voor het decoreren van eclairs, chocolade en handgemaakte zoetigheden.
Portfolio (19)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
...Bretagne staat altijd bekend om zijn crêpes en wij zijn trots om de authentieke Bretonse tarwecrêpes aan te bieden. Deze zijn perfect om mee te nemen aan de straat of als dessert in het restaurant! Chocoladesaus, een bolletje ijs, flambé... vul ze naar wens! Gemaakt in Bretagne volgens zeer hoge kwaliteitsnormen (boven de HACCP-normen), zorgen wij ervoor dat de koudeketen van onze crêpes tot aan...
Portfolio (58)
Turkije, Nizip, Gaziantep
...MAWARDI KERNELS PISTACHIOS WORDEN OVER HET ALGEMEEN GEBRUIKT IN DE IJS-, DESSERT- EN PUREE-INDUSTRIE.
Portfolio (10)
België, Estaimpuis
...De Dely Wafel's ronde wafel weegt 30 gram en kan in minder dan 2 minuten in een toaster of in 3 minuten in een voorverwarmde oven worden opgewarmd. Ideaal bij het ontbijt, eenvoudig met fruit, beleg, jam, ahornsiroop, … Of als dessert of snack met ijs, slagroom, chocoladesiroop, fruit,...
Portfolio (6)
Duitsland, Darmstadt
... gerechten worden gebruikt. Ze kunnen worden toegevoegd aan ontbijtgranen, muesli-mengsels of granola, gecombineerd tot een heerlijk dessert, een fruit- en notenmengsel, een mueslireep en zelfs als bijgerecht bij yoghurt en ijs worden gebruikt, verwerkt tot een voedzame notenboter en gemengd met uw ochtend-smoothies voor een extra smaak! Hazelnoten - Variëteiten: Gehakt...
Portfolio (23)
Frankrijk, Talant
... vullen met praliné, gianduja, marshmallow, fruitconfituur... Voor decor op het bord, verkoop per stuk, of als tafeldecoratie voor een bruiloft. U kunt deze jurk mal ook gebruiken om individuele desserts te maken, kleine mousse jurken, ijs... Een koud dessert dat uw gasten zal verrassen! Voor de verkoop adviseren wij de verpakking referentie PLDOME, voor een elegante presentatie van de chocolade...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint-Brice
... pittige en zachte tonen die je naar een warme finale leiden. Het kan worden genoten met tonic, in verschillende cocktails, puur op ijs, of zelfs in de keuken om een marinade of dessert op te fleuren, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het kan na opening meerdere jaren op kamertemperatuur worden bewaard.
Portfolio (2)
ufs.country_names.RU, Moscow
...yoghurt en topping, smeerkaas en crackers, dessert en dragees). Daarnaast kunnen alle containers, glazen, flessen en andere verpakkingen van zuivelproducten of desserts worden versierd met folies, stickers, tabs, enz. Wij zijn experts in het ontwikkelen van unieke verpakkingsoplossingen.
Portfolio (20)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
...Kastanjepuree glazen pot 325g - Kastanjepuree BIO glazen pot 325g - Kastanjepuree AOP glazen pot 325g Kastanjepuree kan puur worden gegeten op toast, geroosterd brood of als dessert met witte kaas, ijs, yoghurt, pannenkoeken, wafels.
Portfolio (16)
Frankrijk, Domjean
...Gelaagd fruitglazuur op basis van passievruchtenpuree. Gegeleerd met fruitpectine. Voordelen: Glans en stabiele textuur bij het invriezen en ontdooien. Voor desserts, mousses, bavarois en ijs. Toepassingen: Klaar voor gebruik, Smelten bij 45° / 50°C au bain-marie. Gieten op het bevroren dessert (zonder ijsvorming) of gladstrijken met een enkele beweging van de spatel. Bewaring: In de originele, goed gesloten verpakking, beschermd tegen licht, warmte en vocht (tussen 4° en 20° C). Gevoelig voor sterke geuren. Te gebruiken binnen 3 weken na opening.
Portfolio (6)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Formaat: 460ml Belgische chocolade-ijs (13%, bevat minimaal 50% cacao droge stof) met een hazelnootpasta-saus (1%) en stukjes gekarameliseerde, geroosterde hazelnoten (6%). Laat u verleiden door ons Belgische chocolade- en hazelnootijs: een heerlijke Belgische chocolade-ijs, verheven door een chocolade-hazelnootsaus en stukjes gekarameliseerde hazelnoten. Een verrukkelijk bevroren dessert, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's, voor ultiem genot.
Frankrijk, Landeleau
...zonnebloemolie, zout, gist Praktische tip: In de pan: smelt een klontje boter en verwarm 30 seconden aan elke kant. In de magnetron: verwarm 10 tot 20 seconden maximaal, het is alsof hij net vers gemaakt is! Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom: een dessert dat door iedereen gewaardeerd wordt!
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De dessertkom Circée heeft een originele vorm met de indruk van een werveling. U kunt eenvoudig ijs of fruitsalades serveren. Deze ijscoupe is gemaakt van geperst glas, heeft een hoge en schuine vorm en een golvende rand. Het is de ideale kom voor het serveren van koffie liégeois of een dessert met meerdere bollen. Inhoud: 27 cl Diameter: 108 mm Hoogte: 164 mm...
Portfolio (188)
Zwitserland, Wasen Im Emmental
... en productie van de verpakkingen rekening met alle belangrijke invloeden. Alleen de meest geschikte materialen en technologieën worden gebruikt. Ons assortiment omvat onder andere verpakkingen voor: Yoghurt Margarine en boter Koekjes en pralines Mohrenkoppen (chocoladekoppen) Kwark en dessert IJs Fastfood en afhaalmaaltijden Kant-en-klaar maaltijden, salades, vlees en kaas Convenience food Traiteur- en delicatessenverpakkingen Deksel Doseerbekers en doseerlepels...
Portfolio (6)
Italië, Mosciano
Ferretti dessert is het resultaat van de lange en rijke ervaring van Sandro Ferretti in ijs en bevroren patisserie. Zijn droom is altijd geweest om patissier te worden. In 2006 trad hij toe tot de Academie van Italiaanse Meesterbanketbakkers (AMPI) en werd hij Meesterbanketbakker. Zijn passie voor zijn werk leidde hem in 2011 tot het oprichten van zijn eigen bedrijf in de sector van kleine...
België, Péronnes-lez-Binche
... derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën. ...
Frankrijk, BOUJAN SUR LIBRON
Sinds 1964 onderscheidt Avidoc zich in de distributie van ijs en diepvriesproducten aan professionals in de Horeca, evenals aan bakkerijen-patisseries en afhaalpunten, in Languedoc-Roussillon. Van het voorgerecht tot het dessert bieden wij meer dan duizend referenties van diepvriesproducten en ijs aan.
Frankrijk, Reyersviller
... van de Italiaanse keuken. Laat u verleiden door onze heerlijke gerechten en een selectie van verfrissende dranken. Uitstekende streekgerechten, gevarieerde regionale gerechten en uitstekende salades wachten op u. We hebben ook iets voor zoetekauwen. Onze delicate jam, verfrissende ijs, goddelijke desserts, onze fijne chocolade of onze gebakjes zijn ook heerlijk als dessert. Een heerlijke brunch, lunch of diner in ons etablissement?
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play