Frankrijk, Paris
...We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana. Hazelnoot is afgeleid van noot door suffixatie en het diminutief -ette; de term noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met schil en amandel" betekent, "noot". Ean13:3701511700959 Referentie:NOIBIOGIFFONI1...
Portfolio (133)
Italië, Monchiero
De landbouwonderneming Martini Silvia (Noccioleria Martini) is gevestigd in Pimonte, in Monchiero in de Langhe. Het belangrijkste product zijn de gecertificeerde Piemonte IGP hazelnoten. Het bedrijf houdt zich bezig met de directe verwerking van de hazelnoten. De producten die uit de verwerking voortkomen zijn: Geroosterde hazelnoten Halffabricaten voor patisserie en ijssalons (hazelnootmeel, stuk...
Portfolio (3)
Italië, Torino
...Cod. NOC 01 200 gram U/M Pz Beschrijving Schijf van Pure Pure Chocolade met 58%, Melkchocolade met 32% of Witte Chocolade met hele IGP Piemonte Hazelnoot.
Portfolio (97)
Italië, Rocchetta Belbo
... geschikte van Piemonte en het geproduceerde Nocciola kenmerkt zich door hoge organoleptische standaarden met zeer hoge niveaus van kwaliteit, geur en aroma's. Daarom wordt het terecht erkend als de beste hazelnoot ter wereld. Alle leden hebben hun hazelnootboomgaarden geregistreerd bij het Corilicolo-register en de op de markt gebrachte productie is strikt gemarkeerd met I.G.P. Om de hoge kwaliteitsstandaard voor de gebruiker of de eindconsument te waarborgen, is besloten om niet alleen de productiefase, maar ook de verwerking van het product op zich te nemen om het op de markt te brengen.
Italië, Vairano Scalo
GEACHTE DAMEN EN HEREN. WIJ ZIJN PRODUCENTEN, BEWERKERS EN EXPORTEURS VAN DE TYPISCH ITALIAANSE IGP GIFFONI EN MORTARELLA HAZELNOOT, DIE OORSPRONKELIJK UIT ONZE REGIO KOMT. WE EXPORTEREN ECHTER OOK ANDERE SOORTEN ITALIAANSE HAZELNOOT, TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE HAZELNOOT, DOP TONDA GENTILE ROMANA HAZELNOOT. WIJ BIEDEN GEMAAKTE HAZELNOOT, GEROOSTE EN GEBLANCHERDE HAZELNOOT, HAZELNOOTPASTA, ENZ. TEST ONZE HOOGSTE KWALITEIT VAN HAZELNOOT EN ONZE ERVARING OP DIT GEBIED.
Portfolio (6)
Italië, Cuneo
Wij zijn een ambachtelijk laboratorium dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige glutenvrije zoete en hartige producten. Onze kracht ligt in de grondstoffen die we gebruiken, allemaal van de hoogste kwaliteit, zoals de Avola-amandel, de Piemonte IGP-hazelnoot, de extra fruitconfituur van Agrimontana, de Domori-cacao en de Illy-koffie-extract. Pasticceria Cuneo is ontstaan uit een...
Als Coöperatie voor Landbouw houden we ons bezig met de teelt van de Piemonte IGP Hazelnoot op onze velden. Het product dat we verkrijgen, wordt vervolgens opgeslagen in het magazijn en indien nodig in ons laboratorium verwerkt, waarbij we alle mogelijke afgeleiden produceren. De producten die we verkrijgen zijn: Gepelde hazelnoten, Geroosterde hazelnoten, Hazelnootpasta en Spreads met 55% Hazelnoot. Onze producten kunnen rechtstreeks worden gekocht in de winkel naast het bedrijf of online. We bieden ook adviesdiensten aan over teelt, werk op basis van derden en opslag.
Italië, Milano
... veel variëteiten van zowel pistache als hazelnoot en amandel; de belangrijkste variëteiten zijn zonder twijfel de Pistacchio Verde di Bronte Dop en de Nocciola del Piemonte Igp. Naast een jarenlange aanwezigheid in de sector Industrie en HoReCa, heeft La Pistacchio S.p.A. een hecht verkoopnetwerk binnen de G.D.O., wat het bedrijf in staat stelt om te diversifiëren op de markt en kwaliteitsdiensten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play