Italië, Orbassano
...De ovenlasagne is een cultklassieker en een van de gerechten die de Italiaanse keuken wereldwijd beroemd maken. Deze versie, de bekendste van allemaal, is op smaak gebracht met de typische bolognese vleessaus en bechamelsaus. Een lasagne met een rustieke smaak, net zoals die in Italiaanse huizen wordt gemaakt, klaar om van te genieten en die alleen maar verwarmd hoeft te worden.
Portfolio (57)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... een verantwoordelijke aanpak die de biodiversiteit en het lokale ecosysteem behoudt. Deze inzet weerspiegelt zich in elke truffel die we aanbieden, wat zorgt voor een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Culinaire Toepassingen van de Zwarte Truffel Uncinato De Zwarte Truffel Uncinato is uiterst veelzijdig en leent zich voor tal van culinaire bereidingen: - Hoofdgerechten: Ideaal om pasta...
Portfolio (34)
Italië, Noci
...Stracciatella is een typische zuivelspecialiteit uit Puglia, bestaande uit zachte handgescheurde slierten van filata-deeg en room; deze specialiteit kan vers worden geconsumeerd of dienen als aanvulling op salades, hoofdgerechten of gourmetpizza's zonder dat het gekruid hoeft te worden, dankzij de extreem romige smaak.
Portfolio (10)
...Een snelle condiment gemaakt van de delicate smaak van pompoen, de knapperigheid van noten en het kenmerkende aroma van specerijen. Ideaal voor het bereiden van hapjes en het op smaak brengen van hoofdgerechten. Netto gewicht 190 g.
Portfolio (10)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Italië, Bagnarola di Budrio
Onze fabriek produceert 24 uur per dag, we zijn gecertificeerd volgens I.F.S., BRC en UNI-EN-ISO 9002:94. We exporteren naar verschillende landen binnen en buiten de EU en zijn goed vertegenwoordigd in internationale distributieketens. Onze zelfgemaakte gevulde pasta is vacuüm verpakt in een beschermde atmosfeer en heeft een houdbaarheid van 5 maanden, zelfs bij kamertemperatuur. We hebben de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play